• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy - równiez słodkich snów!!!!!
MAMA - chyba zostałysmy same, co??? A cco Ty myslisz z tym moim rwaniem w prawej pachwinie, az do nogi????

reklama
Maggy dobranoc i kolorowych:)
Aguś słonko dobranoc kochana,duże buziaki i kolorowych życzę:))
mama lampa ładna :)
Ona jest z papieru prawda?
My mamy takie okrągłe na sufitach w całym mieszkaniu i też białe.

Hej dziewczynki kochane!

Wreszcie w domu po pracy... Ufff, padam po prostu ze zmęczenia... :baffled::sorry2: Wcięłam sałatkę, którą zrobił M. :tak::tak: A teraz żłopię wodę, bo tak mi się kurcze pić chce dziś, że szok!

Zmykam z filmem do wyrka, bo główka mi leci...

Życzę Wam dobrej nocki, kochane! ;-)

Gdzie można obejrzeć brzuszek Maggy?:-) Ja też chcę!:-D Straciłam już wątek:-(

hope- wracając jeszcze do tematu torbiela-napisałaś, że gin nie powinna mnie puszczać do domu z torbielą, dlaczego? okazuje się, że nie miałam chyba owulacji w tym miesiącu skoro nie pękło jajeczko.

Witam wieczorową porą :-)

Kalamandyna, dlatego, że nigdy mój gin mnie tak do domu nie puścił. Zawsze miałam jakieś leki przepisane, najczęściej hormonalne. Jeśli to faktycznie była torbiel a nie pęcherzyk wypełniony płynem co to sobie nie pękł jeszcze na czas :tak: Bo torbiele i pęcherzyki są różne. Np. od 4 lat mam w jednym jajniku taki malutki o średnicy 1 cm i podobno można z nim żyć całe życie i nic. Więc sobie z nim żyję 4 lata on ani nie rośnie ani nie znika tylko jajnik pobolewa czasami. Ale te duże torbiele miałam na jajniku. Te zawsze gin zbijał hormonami.

A w ogóle to dzisiaj mnie wszystko wkurza a teraz mam wieczorną deprechę, właśnie sobie pomyślałam, że może jednak nie jestem w ciąży tylko pewnie torbiel i nie wiem jak wytrzymam te dwa tygodnie do testu :-( Albo sobie wmówiłam objawy. Zakopać się, zasnąć i wyjść w sierpniu wprost po test... Widzę jak TZ się cieszy z tego, że może być tatą i na samą myśl, że może będzie trzeba starać się wiele, wiele razy czuję się taka... niepełna :-( Bu.

AGNIESZKA- tak ,one sa papierowe i takie pogniecione;-)

Maggy - równiez słodkich snów!!!!!
MAMA - chyba zostałysmy same, co??? A cco Ty myslisz z tym moim rwaniem w prawej pachwinie, az do nogi????
MONISIA- nie wiem,co moze byc z tym rwaniem,ale trzymam &&&&&&&&&& zeby to bylo coś dobrego i za 10 dni jak zatestujesz zobaczysz II kreski:tak:
no no mamo pieknie pieknie a z kat ten pomysl? naprawde bardzo na topie,,masz talent gratulacje
PALISSA- dzieki,a pomysl z glowy-ja mam sporo takich pomyslow ,tylko nie raz kaske musimy uzbierac ,zeby je zrealizowac i teraz sie udalo:tak:

MARY-BETH- cześć i dobranoc:)))

Witam wieczorową porą :-)

Kalamandyna, dlatego, że nigdy mój gin mnie tak do domu nie puścił. Zawsze miałam jakieś leki przepisane, najczęściej hormonalne. Jeśli to faktycznie była torbiel a nie pęcherzyk wypełniony płynem co to sobie nie pękł jeszcze na czas :tak: Bo torbiele i pęcherzyki są różne. Np. od 4 lat mam w jednym jajniku taki malutki o średnicy 1 cm i podobno można z nim żyć całe życie i nic. Więc sobie z nim żyję 4 lata on ani nie rośnie ani nie znika tylko jajnik pobolewa czasami. Ale te duże torbiele miałam na jajniku. Te zawsze gin zbijał hormonami.

A w ogóle to dzisiaj mnie wszystko wkurza a teraz mam wieczorną deprechę, właśnie sobie pomyślałam, że może jednak nie jestem w ciąży tylko pewnie torbiel i nie wiem jak wytrzymam te dwa tygodnie do testu :-( Albo sobie wmówiłam objawy. Zakopać się, zasnąć i wyjść w sierpniu wprost po test... Widzę jak TZ się cieszy z tego, że może być tatą i na samą myśl, że może będzie trzeba starać się wiele, wiele razy czuję się taka... niepełna :-( Bu.
ja tez dopiero w sierpni bede wiedziec no a podejrzewac juz bede od 26 lipca poniewaz otatnio tak mi sie pomiezaly cykle ze mam co 30 a ostatnio mialam 37 wiec badz tu madry

reklama
Wiesz Mamus jak to jest - nasza wyobraznia jest niezastapiona jesli chodzi o objawy ciążowe:tak::-Dale ta noga naprawde rwie i kłuje z prawej strony podbrzusze...tego nie wymysliłam....;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry