• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama no ślicznie macie w tym waszym gniazdku wiec praca nie poszła na marne bo efekt super :) będe tęsknić za Tobą bos fajna kobieta jest :*
a tak w ogle to wysyłam wszystkim fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka i pozytywne testy
i mówie wszystkim dobej nocki
do jutra babeczki :*

Witam,

Nie uwierzycie Dziewczyny ale pisze tego posta 3 raz!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Za kazdym razem jak juz napisze to mi wszystko wcina:wściekła/y:

Ok napisze jeszcze raz ale ostatni raz i mam nadzieje ze teraz uda mi sie go wyslac:tak:

Nie mialam jakos weny zeby Was nadrabiac, przegladnelam tylko pobieznie kilka stron.

Maggy sliczny brzusio! Dosyc spory jak na tak wczesna ciaze :) Moze ty masz 2 fasolki w brzuszku? Pewnie to zalezy od budowy i tego ze drobna jestes tak jak ja :)Super wygladasz ja tez tak chce!!! Powodzenia na wizyce u ginka:tak:

Sol Twoj brzuszek tez jest slodki a jaka mala fajniutka!:tak:

Mama zycze Ci wspanialego wypoczynku i wracaj do nas szybko! Prawde mowiac nie wiedzialam ze sie gdzies wybierasz:zawstydzona/y:
Taras masz odlotowy a lampe mam taka sama!:-D

Monia bardzo sie ciesze ze z malym juz lepiej! Dziekuje Ci za pamiec i bede oczekiwala karteczki:-)

Wisienka my sie jakos ostatnio ciagle rozmijamy na bb. Jak ja ide to Ty dopero wchodzisz. Jak sie czujesz Kochana? Sliczna fotka slubna:-)

Agus mam nadzieje ze juz czujesz sie lepiej i synek tez?:tak:

Maran nalapalam fluidkow dziekuje;-)

Serg zycze Ci jak najszybszej zmiany pracy!!!:tak:

Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny ktorych tu nie wymienilam i zycze pieknego dnia!

Wpadne pozniej bo teraz lece zjesc pozne sniadanie. Do napisania papa;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien dobry :)

mama- nie wiedzilaam, ze gdzies wyjezdzasz :D jak to tak dzieci w ostatniej chwili informowac? :D nieladnie nieladnie :)

jaewa- wlasnie mnie sie tez wydaje za duzy.. :-(
no nic... wszystkiego sie dowiem juz dzisiaj.. dokladnie za 12h mam wizyte ;)

dzien dobry :)

mama- nie wiedzilaam, ze gdzies wyjezdzasz :D jak to tak dzieci w ostatniej chwili informowac? :D nieladnie nieladnie :)

jaewa- wlasnie mnie sie tez wydaje za duzy.. :-(
no nic... wszystkiego sie dowiem juz dzisiaj.. dokladnie za 12h mam wizyte ;)

Maggy nie martw sie! Tak jak pisalam ja tez jestem drobnej kosci i caly tluszcz mi w brzuchol idzie wiec wygladam i bez ciazy prawie tak jak Ty:-)
Nic sie nie martw! Wszystko bedzie dobrze! Trzymam kciuki za wizyte!:tak:

Malapralinka witaj :) Milego dnia Kochana :):-D

Witam się...życząc cudnego dnia i wiele uśmiechu...
Kochane, ja dziś mam podły nastrój...nie spałam prawie wcale...o 2 w nocy sprzątałam kuchnię - nikogo tym nie obudziłam na szczęście, goście spali, jak zabici wymordowani wyprawą Malborską...przepłakałam pół nocy...dziś efekty widoczne - opuchnięte oczy, ból głowy i ogólne otumanienie. Nie pytajcie - dlaczego...i co się stało...przejdzie mi - zawsze przechodzi. Ale swoim nastrojem nie chcę Was zarażać. Zatem miłego "klikania" i trzymajcie się cieplutko :*

Ewelinko nie pytam o powod chociaz moze jak bys sie wygadala to by Ci troche ulzylo?
Przeciez jestesmy tutaj od tego zeby wspierac sie wzajemnie...
Tulam Cie kochana :* Ja czasami tez mam takie dni i mam nadzieje ze jutro poczujesz sie lepiej:-(

ewelinko - a komu jak nie nam masz truć :sorry: :-)

mama - miłego wyjazdu i wypoczynku :-D

maggy - to dzisiaj zobaczysz bijące serduszko :tak: powinno już być widać :tak: To za każdym razem wyjątkowy widok :-D

Za godzinkę przyjadą kurierzy z moim fotelem :-D A M mam nadzieję wyjaśni dlaczego firma która zatrudniała go rok temu nagle wpłaciła mu na konto 8900 zł :szok: Bo nie wiem czy się cieszyć czy odsyłać natychmiast tą kasę bo może się pomylili :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nadrobiłam - uff chyba miałam przeczucia że takie atrakcje mnie czekają :-)

Sol, Maggy - śliczne duuuże brzuszki - czy wy aby na pewno jedno dziecię nosicie pod serduszkiem ?? :-D U mnie praktycznie nic jeszcze nie widać :baffled:

Mama - wypoczywaj kochana - będziemy baaardzo tęsknić- napisze smsk-a na pewno - a salon masz bajeczny - bardzo w moim stylu - uwielbiam takie aranżacje :tak:

i co ja jeszcze miałam napisać hmm

A kupiłam sobie meliskę - mam nadzieje ze mnie wyciszy bo juz nie wiem gdzie szukac ratunku :-D

Ewela przytulam mocno - tym bardziej mi przykro ze ty zawsze taka optymistka a tu taki nastój - bidulko mam nadzieje ze sie szybko poprawi

Cześć jaewa - ja jak pisze posta długaśnego to sobie kopiuje na wszelki wypadek zeby mi nie zeżarło - bo jak zeżre to wklejam - polecam metode przynajmniej nie trzeba pisać od nowa wszystkiego

Sol ale czad z ta kasą - ciekawa jestem co to :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry