• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewela przytulam mocno - tym bardziej mi przykro ze ty zawsze taka optymistka a tu taki nastój - bidulko mam nadzieje ze sie szybko poprawi

Kochana, optymizm niewiele ma tu wspólnego - nadal nią jestem :tak: Po prostu gorszy dzień...ot tyle...przejdzie....dziękuję*

Sol, takiego "trucia" mogłybyście nie przeżyć :-pWpadnie za chwilkę psiapsiółka to się wygadam ;-)

reklama
Hej Sorbus, chyba bede musiala robic tak jak Ty bo pisanie po 3 razy jednego posta mnie wykonczy :-D

Sol taka kasa! Nie odzywajcie sie i siedzccie cicho, jak cos nie sprawdzaliscie konta ile tam macie kasy;-) A jak sami dojda ze na zle wyslali to trudno:-D

Ewela - no wiem wiem chodzi mi o to że jakos tak bardziej odczuwam twój zły nastrój bo rzadko taki masz :( - oby jak najszybciej przeszedł

cześć DZiewczynki:)
Mowy nie ma o nadrobieniu Ws:( Ale twardo zaczęłam i stanełam na maminych zdjęciach i dalej juz nei mam czasu:((

Mama mi najbardziej to się podoba Wasz salon!! Poprostu śliczny! I ta ściana z kamieni -rewelacja!
pewnie już tego nie przeczytasz bo pojechałaś:) Ale może dziewczyny Ci smskiem przekarzą:))

Ewelinka tulam. Czasem są takie dni... I nic się nie da z tym zrobić. Wypłacz się i będzie dobrze:)

Jaewa - kolejny dzionek mniej do powrotu S:))

Maggy, brzuszek sliczny:) I tak coś mi sie wydaje że tam więcej niż jedno serduszko dziś usłyszysz:)) Daj znać jak wrócisz:))

Sol - Twój brzunio też fajniutki:)) A tak wogóle to nie wiedziałam że Ty tyle przeszłaś... Kurcze a ja narzekam na swoją jedną cp i usunięty jajowód i leniwy jajnik... To już nei będę... Dzielna dziewczyna z Ciebie!

Sergi mam nadzieję że znajdziesz lepsza pracę i na kontrakcie a nie przez glupią agencje! Ja czasem sie zastanawiam po co te głupie agencje są... polska masz czy angielską???

A ja jeszcze chciałam się pochwalić że zarezerwowałam pokój w Krasnobrodzie i jedziemy na 4 dni na Roztocze! Lasy, rzeki i konie! Ach i taki szczegolik - skoro dostałam wczoraj @ to owulka wyjdzie chyba na wyjeździe:))
Miłęgo dnia:)

jaewa - niestety tak się nie da bo potem mogą sądownie dochodzić że źle kasę przelali i my będziemy w pupie :no: M dzwonił do koleżanki z pracy - miała tak samo tyle że przesłali jej 1100 i upomnieli się dopiero po 3 miesiącach bo tyle trwa procedura egzekucyjna. A u niej ta kasa się rozeszła bo nawet nie zobaczyła bo a to zakupy a to prezent dla dziecka i jakoś jej umknęło - dowiedziała się jak do niej zadzwonili że ma oddać. I właśnie zadzwonili do M bo on dzwonił do nich. Się podobno panienka na przepraszała i dziękowała za uczciwość :-D

jsorbek - pomyłka :-p Ale jaka ładna :-p

ewelinko - dałybyśmy radę :tak: Miłego gadania z przyjaciółką :-D

Spadam zrobić przelew zwrotny :-D I czekam na fotel :-)

Witam się i ja :-)
Masz racje ewelinko - poprostu masz gorszy dzien, kazda z nas takie miewa, ale zobaczysz jutro znów zaswieci słonko i wszystko wyda Ci sie prostsze i łatwiejsze ...;-)

wisenka-no bez przesadyzmu z tym alkoholem, ja tam sie od czasu do czasu podlewam(w granicach rozsądku oczywiscie)i wcale się tego nie wstydzę ... nic co ludzkie nie jest mi obce :happy:

sol , maggy - czy to aby napewno ciąża pojedyncza:szok: hehe

reklama
Sol zartowalam tylko, ja tez bym sie bala trzymac taka kase...ale powiem Ci kochana powinni Wam odpalic troche za uczciwosc!A co!:-D

Ewela oj ciesze sie ze humorek troche lepszy! A jaka kiecke kupujesz?;-)

Monia masz racje jeden dzien mniej do powrotu S :) Pewnie za troche bedzie do mnie dzwonil :)

Witaj Nagapalma :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry