• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lekka??? Ja jestem czarna kochanie....na słońce się już nie wystawiam, bo przesada...;-)

No nic uciekam, bo psiapsiółka syka mnie puściła - znaczy, że wyszła z domku....a ma blisko, więc wstawiam wodę na kawkę i wystawiam fotele na taras....
A goście plażują dziś....a tu chmury takie, że ho...ho...będą szybciej wracać niż zamierzali...
PA!

Ewela ja tak jak Ty kiedys szalalam ze sloncem a ze jestem juz stara baba i tutaj slonce mocniejsze niz w Polandzie wiec nie wystawiam sie na nie juz tak czesto bo zmarszczek nie chce miec (na szczescie jeszcze ich nie mam );-)...No chyba ze z filtrem krem sobie poloze to wtedy ok:-D wtedy sie smaze:-D
Milego dnia z psiapsiolka zycze ;-)

reklama
Ewela ja tak jak Ty kiedys szalalam ze sloncem a ze jestem juz stara baba i tutaj slonce mocniejsze niz w Polandzie wiec nie wystawiam sie na nie juz tak czesto bo zmarszczek nie chce miec (na szczescie jeszcze ich nie mam );-)...No chyba ze z filtrem krem sobie poloze to wtedy ok:-D wtedy sie smaze:-D
Milego dnia z psiapsiolka zycze ;-)

Jak Cię stuknę za tą "starą babę" to się owiniesz wokół własnej osi! Weź Ty przestań...młoda d*pa jesteś!!!!!!!!! Ja się nie wystawiam na słońce, nie lubię leżeć plackiem na słońcu, prace ogrodowe zmuszają mnie, by wychodzić na słońce i tak się "zjarałam"....dobrze, że w miarę wszędzie równo, bo bym wyglądała jak tryton plamiasty :-D:-D:-D:-D

No idę...bo "bambaryła" zaraz wlezie...

Sorbuś, z taką myślą właśnie kupowałam, by mój mąż w końcu zaniemówił!!!!!!!!!!!!! (mam dośc jego paplania - dwie gaduły to stanowczo za wiele));-):-D

Ewelina28 - mnie się Twój zestaw też bardzo podoba. :) W ogóle ogromnie podobają mi się białe rzeczy! Tylko ja bledziuch jestem z natury, więc niestety nie jestem do nich stworzona. ;)

Witam się...życząc cudnego dnia i wiele uśmiechu...
Kochane, ja dziś mam podły nastrój...nie spałam prawie wcale...o 2 w nocy sprzątałam kuchnię - nikogo tym nie obudziłam na szczęście, goście spali, jak zabici wymordowani wyprawą Malborską...przepłakałam pół nocy...dziś efekty widoczne - opuchnięte oczy, ból głowy i ogólne otumanienie. Nie pytajcie - dlaczego...i co się stało...przejdzie mi - zawsze przechodzi. Ale swoim nastrojem nie chcę Was zarażać. Zatem miłego "klikania" i trzymajcie się cieplutko :*
ja o nic nie pytam ja tulam mocno do cyca i częstuje bezą :) i kawusią :)

cześć DZiewczynki:)
Mowy nie ma o nadrobieniu Ws:( Ale twardo zaczęłam i stanełam na maminych zdjęciach i dalej juz nei mam czasu:((

Mama mi najbardziej to się podoba Wasz salon!! Poprostu śliczny! I ta ściana z kamieni -rewelacja!
pewnie już tego nie przeczytasz bo pojechałaś:) Ale może dziewczyny Ci smskiem przekarzą:))

Ewelinka tulam. Czasem są takie dni... I nic się nie da z tym zrobić. Wypłacz się i będzie dobrze:)

Jaewa - kolejny dzionek mniej do powrotu S:))

Maggy, brzuszek sliczny:) I tak coś mi sie wydaje że tam więcej niż jedno serduszko dziś usłyszysz:)) Daj znać jak wrócisz:))

Sol - Twój brzunio też fajniutki:)) A tak wogóle to nie wiedziałam że Ty tyle przeszłaś... Kurcze a ja narzekam na swoją jedną cp i usunięty jajowód i leniwy jajnik... To już nei będę... Dzielna dziewczyna z Ciebie!

Sergi mam nadzieję że znajdziesz lepsza pracę i na kontrakcie a nie przez glupią agencje! Ja czasem sie zastanawiam po co te głupie agencje są... polska masz czy angielską???

A ja jeszcze chciałam się pochwalić że zarezerwowałam pokój w Krasnobrodzie i jedziemy na 4 dni na Roztocze! Lasy, rzeki i konie! Ach i taki szczegolik - skoro dostałam wczoraj @ to owulka wyjdzie chyba na wyjeździe:))
Miłęgo dnia:)
no to super że owulka wypada w wakacje :):):)
nawet niech nie prubuje marudzić - ehhh facet :) a zestawik boski i sukienka i buty są ślicze :)

hej kochane witam sie porannie i ide kawusie wstawić :)

Witam was dziewczyny:)
Ja tylko na chwilę bo dziś mam dużo roboty w domu.
Muszę trochę jedzenia przygotować i dom ogarnąć bo wieczorem a raczej w nocy przylatuje teściowa.
Co u was?

Hej Laski z ktorymi sie nie witalam! Hej Marylka, Krakowianka!

Ej Ewelinko Ty to mi zawsze humor umiesz poprawic :) No tak my mlode d... bedziemy jeszcze przez 20 lat albo i dluzej!!!:-D

Czesc Agus jak tam zdrowie Twoje i malego?:tak:

witam się dzisiaj

jednak dopadłam małża wczoraj- a raczej on mnie, bo się skubaniec zaczaił pod łazienką. spać poszedł szybciej, żeby mnie zwabić oj, się działo. bez szczegółów, ale bez myślenia o dniu cyklu, itepe itede. mmmmmm... biedaczek dziś do pracy zaspał. bo budzik wyłączył i się znów położył. to go zawiozłam do pracki, żeby nie musiał na szybciora pylać rowerem. taka dobra żonka jestem

maggy trzymam kciukaski za wizytę. już pisałam, ale się powtórze- brzusio cudny. fajnie tak od początku ciąży mieć brzuszek, wtedy się chyba bardziej tą ciążę czuje

sol ja bym tych pieniędzy nie oddała- szczerze powiedziawszy ich problem, skoro mają taka księgową. ja też tak miałam, że mi firma przelała za dużo pieniędzy- w sumie to prawie 3 krotną wypłatę jak już tam nie pracowałam parę miesięcy. zadzwoniłam do księgowej- szef coś zamotał, ale to fajna babka i mi powiedziała, że jak tego nie oddam to mogą mi nadmuchać i tak zrobiłam.szef dzwonił, że taka a taka sytuacja, a ja na to, że to ich problem i niech sobie to w koszta wliczy- jak nie umie robić przelewów, to niech się za to nie bierze. no i kasa mi została a kolega miał tak, że dostał 12 krotność wypłaty w Castoramie (a jego wypłata to 3000zł), okazało się że cały okręg tak dostał a reszta dostała wypłatę później, bo to była kasa dla wszystkich. no ale on sie uparł, że to ich kłopot i wina i kasy nie oddał. a w sądzie wygrał- nie dość, że została mu ta kasa, to firma płaciła koszta sądowe, a on jeszcze odszkodowanie wysępił, bo go nazwali oszustem i chcieli zwolnić za to- dodatkowo mu się sypło 2000zyla. jednak jest sprawiedliwość na świecie. gorzej z bankiem by było- ten to nie odpuści, ale w sumie to różnie to bywa.

ewelinka super kiecka. a buty jak znalazł. a jak ty taka opalona, to już wogóle seksy lejdi

ewelinka- ubrania super :)

krakowianka- duzy brzuch na poczatku ciazy moze byc tez oznaka problemow... juz sobie poczytalam tu i owdzie w necie co moze byc\
jestem jednak dobrej mysli.. zreszta, jakie mam wyjscie? zadne :)
moze to tylko tak na poczatek, a pozniej juz mi za duzo nie urosnie.. zobaczymy

Dzień dobry wszystkim!

Dziś znów do pracy na 14... :baffled::baffled: Jestem taka padnięta, a tu starać się trzeba, bo owulka będzie koło piątku... :-D:-)

Maggy, Sol - ale macie piękne brzuszątka! Zapomniałam wczoraj napisać, ale padnięta po pracy byłam. Wyglądacie ślicznie, też chcę taką piłeczkę! :-):tak::tak:

Agnieszka.kk, Jsorbek, Jaewa, Ewelinka, Marylka, Monia, Bunia, Krakowianka - heeeej! ;-)

reklama
ewelinka- ubrania super :)

krakowianka- duzy brzuch na poczatku ciazy moze byc tez oznaka problemow... juz sobie poczytalam tu i owdzie w necie co moze byc\
jestem jednak dobrej mysli.. zreszta, jakie mam wyjscie? zadne :)
moze to tylko tak na poczatek, a pozniej juz mi za duzo nie urosnie.. zobaczymy

Maggy szczesliwa kobietko po jakiego diabla szukasz czegos na necie???:wściekła/y: Ej Ty taka sama jak ja jestes...Ja szukam, potem sie denerwuje i wkrecam a potem sie okazuje ze tylko sobie stracha narobilam! Prosze nie szukac ZADNYCH info w necie, ZADNYCH ktore moga wplynac na Twoje samopoczucie. Prosze dbac o siebie i fasolinke a nie przejmowac sie brzuszkiem ktory wedlug mnie jest sliczny:tak:

Marybeth witaj Kochana :-D
Bunia ja tez bym chciala taka noc:-) Niestety moj w delegacji :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry