• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia - gratuluję szaleństw! :D :D Oby jak najczęściej. ;)

Maggy77 - a Ciebie to naprawdę trzeba kopnąć. Po co łazisz po necie i czytasz? Ja jestem panikarą, więc siedzę zasadniczo tylko na naszym wątku. ;) I Tobie też polecam. :*

Mary-beth - ja mam na 12:00 więc rozumiem Twój ból. Nic oczywiście rano nie zrobiłam, oprócz prania. :] Nienawidzę popołudniówek.

Stookrotka
- a kiesy miałaś okres dostać? I który masz dzień cyklu? Po jakim czasie sprawdzałaś test?

reklama
krakowianka , okres miałam dostać 2 dni temu. A brzuch mnie boli na okres od 5 dni. i nic ciągle. . to 29 dc. a sprawdzałam test po wyschnięciu czyli ok 1-2 godz.

Stokrotka ale Ty niecierpliwa jestes :) Ale wcale Ci sie nie dziwie tez bym chciala wiedziec :-D Tylko u mnie w tym miesiacu moge sie do niedzieli poprzytulac tylko do poduszki bo moj S na wyjezdzie :-(

Mysle ze tak jak Sorbus radzi zrob bete, powinna wykryc nawet tak wczesna ciaze:tak:

no to zescie mnie opieprzyly :D i dobrze..
wiem, ze nie powinnam szukac niczego w necie, bo sie mozna zalamac :)
ja tylko wesze informacje.. co to moze byc... a to pewnie tylko bobas rosnie i tyle..
no ale sie wszystko okaze wkrotce.. na ostatnim usg widzialam tylko jedno wiec watpie, zeby byla parka :)

Stokrotka ale Ty niecierpliwa jestes :) Ale wcale Ci sie nie dziwie tez bym chciala wiedziec :-D Tylko u mnie w tym miesiacu moge sie do niedzieli poprzytulac tylko do poduszki bo moj S na wyjezdzie :-(

Mysle ze tak jak Sorbus radzi zrob bete, powinna wykryc nawet tak wczesna ciaze:tak:

Zawsze taki niecierpliwus ze mnie był :P heheh a tą betę można w każdej przychodni zrobić?

no około po 2 godzinach...
dodam że okres spóżnia mi się 2 dni
oj wiem jak byś chciała ale 2h to troche długo , myśle że albo powinnaś zrobić bete albo poczekać 3-4 dni i powturzyć test mam jednak nadzieje że to dzidzia :):):) ale tak jak pisza dziewczyny test po 2h nie jest chyba wiarygodny :( nie mniej &&&&&&&&&&&& zaciśnięte :)

Maggy77 - mówię Ci, że ja też jestem panikara, więc Cię rozumiem. ;) Niemniej... kurde... jesteś w ciąży, brzuch Ci rośnie, a Ty się objawów patologii doszukujesz. Szalona kobieto!!! :P ;)

Stokrotka Ja mimo wszystko poszłabym do ginekologa.Jeżeli jesteś 2 dni po spodziewanej @ to na pewno cosik już zauważy a bynajmniej jeśli jesteś w ciąży to Ją potwierdzi i zleci może dalsze badania.Życzę powodzenia i zaciskam mocno &&& za fasoleczkę:)))

No nic Ja się na razie ulatniam,idę powiesić pranie i zabieram się za gołąbki a potem rogaliki.
Zabieram was ze sobą do kuchni i od czasu do czasu będę podczytywała:)

Życzę wam miłego dnia:)
Buziaki laski:)))

reklama
maggy z tego co mi wiadomo to bliźniaka nie zawsze widac odrazu czasem panie sie dowiadują dopiero w 2-gim trymeście no ale ja sie nie znam w sumie :) a może po prostu urodzisz jakiegoś sportowca :):) a poza tym każda z nas jest inna i inaczej rośnie że tak powiem :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry