• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zaraz mnie nie powiem co strzeli, nastukałam posta do Was na 1000 km i mi skasowało !!! AAAAAAAAAAA!!!!:wściekła/y:
A zatem od poczatku . Własnie zadzwonił munż i oznajmił mi, iz zostalismy zaproszenie 28 sierpnia na wesele jego kuzyna - z czeg niezmiernie się cieszę !!!! :happy: No i cza bedzie kiecke kupic i buty - no nie ma co hahahahahah
ewelinko - sukienka i buty fantastiko, w moim guście :happy:
sorbek-jesli chodzi o moje dolegliwosci, to odstwaiłam sama dupka, bo wczoraj okres się rozkręcił, tzn nie jest jakis mega obfity i bolesny-podobny do tego sprzed 2 tygodni, do lekarza nie szłam wczoraj, bo to nie ma sensu, poczekam co dalej, mam nadzieje, ze okres sie skonczy normlanie i nie bede miała juz zadnych plamień. mój ginek wraca z urlopu i zaprosił mnie do siebie na wizyte 29 lipca , pójde i pwoeim , ze ma sie brac za mnie , dac wspomagacze, nie wiem co-cokolwiek, zebym wreszcie zaszła !:-D
maggy-nie wymyslaj problemów, kazda kobitka inna jest, jedna ma mały brzunio druga duzy, jasne ja tak ci gadam, a sama parde dni temu sobie nie wiadomo co na anecie wyszukiwałam :baffled:
stokrotka-2 kreski powiadasz, to chyba cza ci gratulować ? a objawy jakies takies masz ?

reklama
Macie rację nie ma co się nakręcać . Umówię się na wizytę . A teraz lecę zrobić surówkę ;) Dzięki za podpowiedzi :* Miłego dnia :)))

NAGAPALMA - jeszcze nie gratulowac ;) ale mam nadzieję że za kilka dni będę mogła się pochwalić się wyraźnym testem :)

Hello dziewczyny!:-)
Jestem po śniadaniu objedzona jak bąk:zawstydzona/y:
U nas w Pniu pochmurno, ale przyjemnie.

Marylka- była kobieta z Warty?

pozdrawiam Was wszystkie ciepło :-D

maggy - to i ja się dołączę do opierniczu :-D
ewelinko - bluzeczka bombka :-D

Jeny zostawić was na chwilkę żeby złożyć fotel i już naskrobiecie dwie strony :-p Mam tylko mały problem - fotel jest ekstra a masaże jeszcze fajniejsze ale Karola się ich boi i nie chce nawet na fotelu siąść a jak włączam masaże to każe mi wyłączyć bo się boi :sorry: A on ma opcję nawet podgrzewania siedzenia :-D 4 strefy masażu i 9 opcji masażu - jest boski :-D I można z nigo kołyskę zrobić :-D

Spadam na dwór bo jest duszno w domu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol co za fotel kupiłaś pochwal sie

Stokrotko betke mozna zrobic praktycznie wszędzie - polecam jak jesteś juz po spodziewanym @ powinna wyjść większa jesli jest ciaża

Aga
a co za rogaliki robisz - jak z jagodami to zaraz tam bede żeby ejszcze na cieplutki zdążyć :-p:-D

maggy
własnie u Sol dojrzałam twój opis - maggy77 zaczyna w lipcu :-D hihi chyba już nieaktualny

Ostatnia edycja:
Hello dziewczyny!:-)
Jestem po śniadaniu objedzona jak bąk:zawstydzona/y:
U nas w Pniu pochmurno, ale przyjemnie.

Marylka- była kobieta z Warty?

pozdrawiam Was wszystkie ciepło :-D
hej nie mogła i wczoraj podała mi tylko rozpiske ale właśnie z nią rozmawiałam :):)
okazalo sie że warta nie ma jednak indywidualnych ubezpieczeń ale zdecyduje sie na uniqa bo ta babka terż ich prowadzi :) i wybrałam warjant nr 3 maksymalna kwota ubezpieczenia czyli 20 000 płacić będe 50zł z groszami i tu mam ta 100% dostanie kamil jak umre czyli 20 000 trwała i całkowita niezdolność do pracy dostane 10 000 jak Kamil padnie dostane 10 000 jak urodzi mi sie dziecko albo jak ono umrze to 2 000 i jak umrze któryś z rodziców albo teściów to dostane tesz 2 000 czyli jak urodzi mi sie dziecko to 2000 - lepiej jak w commercialu :) i mniejsza składka wychodzi :):) był jeszcze warjant nr 1 ale tam składka wieksza a za urodzenie dostała bym tyle samo więc bez senus - co prawda tam jest więcej dodatkowych rzeczy - ale mi to nie potrzebne bo tą reszte mam w commercialu, zreszta my sie tak ubezpieczylismy że jak któreś z nas kipnie to drugie dostanie 100 000 zł więc tu to taki dodatek jest głównie chodziło mi o urodzenie :) i chyba sie na to zdecyduje :)

kurcze ja to mam zaraz nerwy jak mi taka agentka przyjdzie i o smierci gada - kiedyś taka babka mi chciałą ubezpieczenie wcisnąć ale jak posłuchaalm i jak gadaał w kółko o tym ze dostane kase jak "mąż nie wróci wczoraj" to mnie ch...j strzelił i jej podziękowałam - co za beznadziejny sposób przekonania do zakupu ubezpieczenia - no na mnie nie działa wcale :wściekła/y::wściekła/y:

marylka - dzięki za info. Czytałam na foum o Uniqa, podobno zwlekają z wypłatą takich świadczeń i trochę się obawiem, a z drugiej strony widze że wybór mamy niewielki:wściekła/y:

ewelinka- super kiecka i buty, będziesz wyglądać pewnie wystrzałowo;-)życze poprawy nastroju.

maggy- wreszcie obejrzałam Twoją fotkę z brzuszkim, nie mogłam wczoraj odszukać tej stronki. Brzusio fajny, może rzeczywiście to blizniaki albo będzie duża dzidzia:-)

stokrotka - trzymam mocno kciuki i mam nadzieje, że to ciąża:-D

sorbek- jak się dziś czujesz?

bunia- no to fajny wieczór wczoraj z mężem mieliście, dopiełaś swojego;-)

reklama
cześć Klamandynka - ja w miare - popijam meliskę i czekam do 15 bo zasypiam na stojąco - wczoraj tez zaszaleliśmy z małżykiem:-D - a ostatnio rzadko szalejemy bo sie troche boje o dzidzię i sie powstrzymuje do konca I trymestru

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry