Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie strasznie meczą te wieczorne zmiany.Mary-beth - ja mam na 12:00 więc rozumiem Twój ból. Nic oczywiście rano nie zrobiłam, oprócz prania. :] Nienawidzę popołudniówek.
Pół biedy jak mam trochę na rano, trochę na popołudnie. Ale ten tydzień tylko na popołudnie! 
Ehh, nic to.Zamówiłam se bizuterie i inne pierdólki z avona, a co !
Dziś mam dzien wydawania kasiory, od razu lepiej sie czuje ...

u teściowej nie ma gdzie - no ale całkiem nie odpuszczamy - kiedys na pewno nam sie uda 
mi nikt o śmierci nie mówił i tak nie przekonywał ale ja jestem z tych co wolą sie zabezpieczyć a musiałam to opisac żeby kalamandynka wiedziała co wchodzi w skład takiego ubezpieczeniakurcze ja to mam zaraz nerwy jak mi taka agentka przyjdzie i o smierci gada - kiedyś taka babka mi chciałą ubezpieczenie wcisnąć ale jak posłuchaalm i jak gadaał w kółko o tym ze dostane kase jak "mąż nie wróci wczoraj" to mnie ch...j strzelił i jej podziękowałam - co za beznadziejny sposób przekonania do zakupu ubezpieczenia - no na mnie nie działa wcale![]()
no ja sie chyba mimo wszystko zdecyduje bo chyba większość ubezpieczalni sie nie śmpieszy z wypłatą a jak mi sie dzidzia urodzi to nawet po miesiącu przydadzą mi sie te 2 000 zł a tak jak mówisz wyboru zbytnio nie mamymarylka - dzięki za info. Czytałam na foum o Uniqa, podobno zwlekają z wypłatą takich świadczeń i trochę się obawiem, a z drugiej strony widze że wybór mamy niewielki
ewelinka- super kiecka i buty, będziesz wyglądać pewnie wystrzałowo;-)życze poprawy nastroju.
maggy- wreszcie obejrzałam Twoją fotkę z brzuszkim, nie mogłam wczoraj odszukać tej stronki. Brzusio fajny, może rzeczywiście to blizniaki albo będzie duża dzidzia:-)
stokrotka - trzymam mocno kciuki i mam nadzieje, że to ciąża
sorbek- jak się dziś czujesz?
bunia- no to fajny wieczór wczoraj z mężem mieliście, dopiełaś swojego;-)

Witam :-):-):-)
Długo mnie nie było u Was.... Ale czasami podczytuję Was i Bardzo kibicuję - staraczkom i tym co maja fasolinki w brzuszku :-)
U mnie nic się nie zmieniło, staranka wrzucone na luz, po prostu co ma być to będzie
Teraz mam inne zmartwienia, a konkretniej musze szukac pracy, bo do końca września tylko pracuję, eh.... Ale na jedno cieszę się, bo potrzebuję zmiany, oby tylko udało sie znaleźć jakąś ciekawą pracę
Pozdrawiam Was Wszystkie Serdecznie i jak zwykle &&&&&&&&& zaciśniete:-)
Zaglądaj tu częściej - gdzie to sie mozna spotkać nie?!