• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla, szkoda tylko, że taka kasa idzie z nieszczęścia, ale cóż...taka kolej życia....a zabezpieczyć przyszłośc trzeba :tak:
Nagapalma, ja biorę kwas foliowy cały czas, a witamin nie, bo po co? Skoro wyniki są ok...co do witamin dla facetów - Maca jest ok, ale możesz mu też podawać Salfazin, Vigor, Androvit, Wit. A+E, ważne by witaminy były z cynkiem i selenem, bo to najlepiej wpływa na "armię" :tak:
Iwonka, rozumiem...to napisz tam jaka jesteś superaśna dziewuszka to od razu Cię przyjmie potencjalny pracodawca :-D ok, jak będziesz miała foteczki to dziabnij mail ;-)
Wisieńka, oby na poczcie kolejek nie było! Wracaj do nas szybko! Ja (nie)obiecuję, że nie naklepię dużo... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienko ściska Cię:) Widzę, że silna z Ciebie babka i tak trzymaj! ;-)

Ewelinka rumieńców dostałam:zawstydzona/y: :-)

Maryla albo za wolno myślę albo za wolno piszę, już padła odpowiedź :-D Dzięki :-)

Nagapalma ja biorę feminatal metafolin 800, ma najlepiej przyswajalną formę kwasu foliowego. Ale bambuły ogromne, obrzydliwe do łykania. Trzeba brać od momentu planowania do 12 tygodnia ciąży, więc w sam raz. A potem zmienia się na 400 tkę.
dobra teraz to musisz mi wytłumaczyć bo ja dziś jakaś powolna jestem i nie wiem o co kamna :( nie zaskoczyłam albo coś mi umkneło :(:(

Dzisiaj z domku pracuję, bo maluję CV :-) - w sumie to nie moge sie zebrać:-D Fotek to jak na razie nie mam żadnych... Ale jak tylko będe coś miała to rzecz jasna - podeślę;-)

Wisienka Ja nie dawno sie dowiedziałam, jest mi bardzo bardzo przykro.... Zapalam światełko dla Twojego Aniołeczka
[*] Wiem Kochana jak to boli....... Trzymam za Ciebie kciuki &&&&
hej dawno Cie nie było :(

Maryla, szkoda tylko, że taka kasa idzie z nieszczęścia, ale cóż...taka kolej życia....a zabezpieczyć przyszłośc trzeba :tak:
Nagapalma, ja biorę kwas foliowy cały czas, a witamin nie, bo po co? Skoro wyniki są ok...co do witamin dla facetów - Maca jest ok, ale możesz mu też podawać Salfazin, Vigor, Androvit, Wit. A+E, ważne by witaminy były z cynkiem i selenem, bo to najlepiej wpływa na "armię" :tak:
Iwonka, rozumiem...to napisz tam jaka jesteś superaśna dziewuszka to od razu Cię przyjmie potencjalny pracodawca :-D ok, jak będziesz miała foteczki to dziabnij mail ;-)
no szkoda szkoda ale ja sobie wymyśliłam tak lepiej płacić najlepiej niech nic sie nie dzieje ale lepiej płacić bo to nigdy nie wiadomo jak będzie z pracą bo co jeśli mam np dziecko albo dwójke i na dzień dzisiejszy ja dała bym sobie rade sama było by cięszko no ale mus to mus ale np gdyby mnie zabrakło to co kamil zrobi z 1000 które obecnie zarabia ?? a tak będzie łatwiej na początku a poza tym nie wiadomo czy sytuacja sie nie zmieni za 6 m-cy a to że kasa mi sie odkłada to mi bardzo pasuje bo tak to cięszko nam odłożyć a w razie wu to coś tam będziemy mieć odłożone zawsze no ale chyba zaczynam sie powtarzać :(

a co do witamin to ja biore folik jak pamiętam bo czasem nie pamietam :(

Hahah Sorbus, bo ja mialam zaczac w lipcu, ale zaczelam w czerwcu i jakos tak wyszlo :)

Opiernicz przyjety na klate :) dziekuje!!!! :D

Maryla, rozsądna dziewczynka....i słusznie...:tak:
My odkładamy tyle...ile się da...czasem nie da się wcale, bo wiecznie coś w domu trzeba robić, meblować, wykańczać...całe życie na dorobku, ale zabezpieczenie przyszłości swojej/dzieci trzeba mieć...i to nie podlega żadnej dyskusji ;-)

Maggy,
no właśnie "panieneczko", ja tu na Ciebie czekam...i już wypinaj doopę, będzie manto, aż wióry polecą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po kiego grzyba czytasz i doszukujesz się w necie rzeczy, które ciebie nie dotycza???!!!!!!!!!!!!!! Oj...pipko grochowiana, bo ja sie tam do Ciebie przejadę...:-D

hejka wam...

Ja niedawno wstałam,,zjadłam wlasnie,,teraz kawusia,,,fajeczka,,i BB..

Wczoraj nie drzemnelam sie jednak,,tylko pojechalam do kumpeli,,w sumie mama mnie zawiozla,,no i my jak to stare dziolchy popiwkowałyśmy sobie,jakoś do 22,,Paweł moj po mnie przyjechal,,to jeszcze czekał az nastepne lykniemy,,he,,jaki on dobry,,,
No i tak popoludnie i wieczor mi minely wczoraj..

A od rana sama,Pawel w pracy,,ja przed kompem,,,

ide troche poczytac co u was,,bo zapewne tego od groma

hope zdrowka...

czesc dziewczynki witam sie i ja:):):)
Jestem nie do życia nie mogłam w nocy spac także myśle ze jak ugotuje zupke to pójde na drzemkę :) a co tam u was kochane??

hejka wam...

Ja niedawno wstałam,,zjadłam wlasnie,,teraz kawusia,,,fajeczka,,i BB..

Wczoraj nie drzemnelam sie jednak,,tylko pojechalam do kumpeli,,w sumie mama mnie zawiozla,,no i my jak to stare dziolchy popiwkowałyśmy sobie,jakoś do 22,,Paweł moj po mnie przyjechal,,to jeszcze czekał az nastepne lykniemy,,he,,jaki on dobry,,,
No i tak popoludnie i wieczor mi minely wczoraj..

A od rana sama,Pawel w pracy,,ja przed kompem,,,

ide troche poczytac co u was,,bo zapewne tego od groma

hope zdrowka...

Cześć Ewcia :*
Super, że wieczór z przyjaciółką sie udał...czasem jest potrzeba popiwkować :tak:;-)

Szczęsliwa, witaj Aguś :*

reklama
Iwonko, bo pomyślę, że wstydliwiec z Ciebie ;-), a poza tym co tam u Ciebie słońce? Jakies postępy...?

Eh, musze przyznać, że troszkę to ja jestem wstydliwiec :-D
Jeśli chodzi o staranka (bo chyba o to pytasz :sorry2: ) to w chwili obecnej wrzuciliśmy na luz, kiedy mamy ochotkę to działamy:-) Na zasadzie co bedzie to będzie:) Ale jak mój P. tylko wstanie (bo jeszcze smacznie sobie śpi :sorry2: ) to nie będzie zmiłuj - moje dni własnie się zaczynają :-):-):-):-):-):-)

maryla86, Szczęśliwa, Ewcia Witajcie ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry