ewelina28
Dum Spiro Spero...
Maryla, szkoda tylko, że taka kasa idzie z nieszczęścia, ale cóż...taka kolej życia....a zabezpieczyć przyszłośc trzeba 
Nagapalma, ja biorę kwas foliowy cały czas, a witamin nie, bo po co? Skoro wyniki są ok...co do witamin dla facetów - Maca jest ok, ale możesz mu też podawać Salfazin, Vigor, Androvit, Wit. A+E, ważne by witaminy były z cynkiem i selenem, bo to najlepiej wpływa na "armię"
Iwonka, rozumiem...to napisz tam jaka jesteś superaśna dziewuszka to od razu Cię przyjmie potencjalny pracodawca
ok, jak będziesz miała foteczki to dziabnij mail ;-)
Wisieńka, oby na poczcie kolejek nie było! Wracaj do nas szybko! Ja (nie)obiecuję, że nie naklepię dużo... ;-)

Nagapalma, ja biorę kwas foliowy cały czas, a witamin nie, bo po co? Skoro wyniki są ok...co do witamin dla facetów - Maca jest ok, ale możesz mu też podawać Salfazin, Vigor, Androvit, Wit. A+E, ważne by witaminy były z cynkiem i selenem, bo to najlepiej wpływa na "armię"

Iwonka, rozumiem...to napisz tam jaka jesteś superaśna dziewuszka to od razu Cię przyjmie potencjalny pracodawca
ok, jak będziesz miała foteczki to dziabnij mail ;-)Wisieńka, oby na poczcie kolejek nie było! Wracaj do nas szybko! Ja (nie)obiecuję, że nie naklepię dużo... ;-)
Ostatnia edycja:
:-)
) to w chwili obecnej wrzuciliśmy na luz, kiedy mamy ochotkę to działamy:-) Na zasadzie co bedzie to będzie