• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Eh, musze przyznać, że troszkę to ja jestem wstydliwiec :-D
Jeśli chodzi o staranka (bo chyba o to pytasz :sorry2: ) to w chwili obecnej wrzuciliśmy na luz, kiedy mamy ochotkę to działamy:-) Na zasadzie co bedzie to będzie:) Ale jak mój P. tylko wstanie (bo jeszcze smacznie sobie śpi :sorry2: ) to nie będzie zmiłuj - moje dni własnie się zaczynają :-):-):-):-):-):-)

maryla86 Witam ;-)

:-D:-D:-D Iwonka, i to mnie sie podoba!!!!!!!!!! Najważniejsze to czerpać z bobosexów przyjemności, a nie traktować jako obowiązek i mus :tak: I wiesz....nie ma to..tamto....uda się!!!!!!!!!!! I molestuj P kiedy się da, ponoć plemniczki z zaskoczenia lepiej działają!!!!! haha ;-)

reklama
Ewelinka zobaczysz, nam Wszystkim się uda!!!!!:-):-):-):-)

Biorę się za obiadek, będę z doskoku :-)

Maggy,
no właśnie "panieneczko", ja tu na Ciebie czekam...i już wypinaj doopę, będzie manto, aż wióry polecą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po kiego grzyba czytasz i doszukujesz się w necie rzeczy, które ciebie nie dotycza???!!!!!!!!!!!!!! Oj...pipko grochowiana, bo ja sie tam do Ciebie przejadę...:-D
troche daleko masz, ale zapraszam :D u nas skwar 40 stopni :D
a tak na powaznie, to wiem, ze Wy wszystkie macie racje i obiecuje poprawe :)

marylka nie no jasne - ja psiałam o moich odczuciach względem tej beznadziejnej agentki - jakos mnie tak strasznie wpieniała :-p
fajnie ze udało ci się znaleźć coś w koncu :tak:

nagapalma, monisia- no własnie my tez mamy gdzie mieszkać - mamy mieszkanie własnościowe 60 m2 - 3 pokoje także nie mamy noża na gardle i dlatego mam właśnie taki dylemat i opory przed kredytem - no ale zobaczymy co zycie pokaże

Witam Słoneczka!!!!
Próbowałam nadrobic od rana, ale mi komp coś szfankuje...ehhh....net chodzi jak zółw....ehhh....:wściekła/y:
Na dzień dobry przesyłam buziole
SOL - przegladałam tą TWOJĄ listę staraczek - dlaczego mnie tam nie ma???buuuuuu....

Ostatnia edycja:
szczęśliwa hejka - co za zupke gotujesz ja mam straszne smaki na zupy teraz - ale pomysły mi sie koncza - moze mi polecicie jakąś fajną zupke tylko nie owocową :zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry