• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwonka ja osobiście robię bigos z cukinii, ale myślę, że tu znajdziesz coś o wiele fajniejszego...

Uwielbiam.pl - przepisy (Cukinia)
Cukinia przepisy kulinarne. Przepisy z cukinią.
CUKINIA - Przepisy

A u mnie dziś:
na pierwsze - pomidorowa z ryżem
na drugie - ziemniaczki z koperkiem + kotlety mielone z pieczarkami + surówka z kapustki młodej/buraczki/kalafior + kompocik z gruszek
na deser - lody waniliowo-kakaowe/truskawki z cukrem waniliowym i gęstą śmietanką
i stwierdzam jednoznacznie - gotować dla takiej ilości osób to czysta przyjemność!!!!!!!!!!!! hahahahaha
no to jestem glodna teraz :D ale mi smaka narobilas :D mniaaaaaaaaaam

reklama
Dziękować :)))))))))

Ewelinka, ja strasznie lubię pomidorową z ryżem:) mniam!
widzę, że niezła kuchareczka z Ciebie, super! :) Ja to dopiero początkująca... ale przyznam, ze gotowanie sprawia mi wielka przyjemność, tym bardziej jak ktos to później pochwali, :)))
Dobrze, to ja biorę sie za gotowanko:)))))))

Gdybym się nie pojawiła, to już teraz życzę Wam miłego dnia!!!!!!!!!

no to jestem glodna teraz :D ale mi smaka narobilas :D mniaaaaaaaaaam

Zapraszam :-D:-D

Dziękować :)))))))))

Ewelinka, ja strasznie lubię pomidorową z ryżem:) mniam!
widzę, że niezła kuchareczka z Ciebie, super! :) Ja to dopiero początkująca... ale przyznam, ze gotowanie sprawia mi wielka przyjemność, tym bardziej jak ktos to później pochwali, :)))
Dobrze, to ja biorę sie za gotowanko:)))))))

Gdybym się nie pojawiła, to już teraz życzę Wam miłego dnia!!!!!!!!!

Ogólnie nie lubie gotować, choć potrafię....milutkiego i Tobie kochana :*

Ewelino u mnie dwa dania nie miałby kto jeść ani gotować ;-) Robię jedno, za to spore :-)

Ja jestem zmuszona do robienia dwóch dań przez cały tydzień, bo mam gości - 10 osób!!! Ogólnie jestem za zdrowym żywieniem, więc ziemniaki, czy mięcho goszczą sporadycznie...za to surówki i ryba baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo często :tak: No ale są goscie więc trzeba stanąć na wysokości zadania :-D:-D:-D:-D

ewelina jade do ciebie na obiadek,,mniam i deserek..alez pysznosci....

ja tam nie gotuje,syna nie ma,pawel je u swojej mamy,,ja zjem fasolke i wystarczy mi...

ewela ta zupka brzmi bardzo fajnie - przepis zapisałam i zrobię jutro albo pojutrze
pomidorówkę tez uwielbiam zwłaszcza z pomidorów z puszki

a wczoraj oglądałam fajny program jak robili spaghetti bez miesa to cos dla mnie teraz bo ja miesa niet :no: musze wypróbować - polecam makaron z lidla dla mnie jest rewelacyjny bo lubie taki ciut cieńszy nic lubella np

a leczo tez uwielbiam

reklama
Sorbuś, ja robię pomidorową ze swoich pomidorów - tylko i wyłącznie, przecieru nie znoszę...fakt, bardziej pracochłonne, ale za to smak nie do zastąpienia! :tak:A spaghetti ja zawsze bez mięcha robię...a makaron gotuję na pół twardo - taki nie tuczy :tak:z dużą ilością bazylii..mniami....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry