Stookrotka
Zaangażowana w BB
Hej dziewczynki ! Tak dawno mnie tu nie było
ale podglądałam Was czasem 
Mam takie pytanko... bo robiłam test ... a nawet 4 ... i na wszystkich z nich jest druga kreseczka ale taka straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie anemiczna , blada , tylko że ta kreska druga , na każdym z tych testów pojawiła się po wyschnięciu testu... poza tym brzuchol boli mnie jak na okres od 5 dni, a jak miałam dostać okres to pobolewało rano i za chwilę dostawałam, teraz jest inaczej... co myślicie?
Mam takie pytanko... bo robiłam test ... a nawet 4 ... i na wszystkich z nich jest druga kreseczka ale taka straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie anemiczna , blada , tylko że ta kreska druga , na każdym z tych testów pojawiła się po wyschnięciu testu... poza tym brzuchol boli mnie jak na okres od 5 dni, a jak miałam dostać okres to pobolewało rano i za chwilę dostawałam, teraz jest inaczej... co myślicie?

Niektorym sie nie spieszy z wysylka jak juz zgarna kase
:-( - pisze na nim zresztą zeby nie odczytywać wyniku po 10 minutach bo zachodzą dalej reakcje chemiczne i moze wyjśc błędny wynik - jak jest ciaża to się II kreska pojawia od razu raczej
także nie nakręcaj sie tylko zrób betę i będziesz wszystko wiedziała - trzymam kciuki za fasolke żeby jednak była &&&&&&