• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczynki ! Tak dawno mnie tu nie było ;) ale podglądałam Was czasem :)
Mam takie pytanko... bo robiłam test ... a nawet 4 ... i na wszystkich z nich jest druga kreseczka ale taka straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie anemiczna , blada , tylko że ta kreska druga , na każdym z tych testów pojawiła się po wyschnięciu testu... poza tym brzuchol boli mnie jak na okres od 5 dni, a jak miałam dostać okres to pobolewało rano i za chwilę dostawałam, teraz jest inaczej... co myślicie?

reklama
jaewa u Alanka już lepiej a u mnie katar i kaszel nadal bez zmian...:( czekam aż antybiotyk zacznie rozprowadzać się po organizmie i niech zacznie robić swoje bo oszaleje.

ewelina śliczna ta sukienka,buciki raczej nie w moim stylu ale ładnie się prezentują:)

Ja nadal mojej sukienki jeszcze nie dostałam.M pisał już do gościa...zaczynam się denerwować:-/

Stokrotka po 2 godzinach?
Lepiej byłoby gdybyś poszła do ginekologa na badanie i konsultację.

poszłabym chętnie Agnieszko , ale to chyba za wcześnie.... i on jeszcze nic nie zauważy... ale jakoś się w sumie inaczej czuję , i mąż próbował zbadać mi szyjkę ;P i mówił że jest inaczej , jakoś gąbczasto i ciasno... nie chcę się nakręcać i nie wiem czy mogę wierzyc tym testom...

jaewa u Alanka już lepiej a u mnie katar i kaszel nadal bez zmian...:( czekam aż antybiotyk zacznie rozprowadzać się po organizmie i niech zacznie robić swoje bo oszaleje.

ewelina śliczna ta sukienka,buciki raczej nie w moim stylu ale ładnie się prezentują:)

Ja nadal mojej sukienki jeszcze nie dostałam.M pisał już do gościa...zaczynam się denerwować:-/

Stokrotka po 2 godzinach?
Lepiej byłoby gdybyś poszła do ginekologa na badanie i konsultację.

Agus ja kiedys swoje ciuchy dostalam po miesiacu czasu od zamowienia!:szok: Niektorym sie nie spieszy z wysylka jak juz zgarna kase:wściekła/y:
A co do antybiotyku powinien Ci juz pomoc na nastepny dzien skoro lekarz dobry lek Ci dobral....Ja sie meczylam z choroba ponad miesiac bo z pocztaku dostalam za slaby antybiotyk a nastepny zaraz pomogl. Ciesze sie ze maly czuje sie lepiej:-)

Bunia no żonka z Ciebie pierwsza kalasa :):)
Hej dziewczynki ! Tak dawno mnie tu nie było ;) ale podglądałam Was czasem :)
Mam takie pytanko... bo robiłam test ... a nawet 4 ... i na wszystkich z nich jest druga kreseczka ale taka straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie anemiczna , blada , tylko że ta kreska druga , na każdym z tych testów pojawiła się po wyschnięciu testu... poza tym brzuchol boli mnie jak na okres od 5 dni, a jak miałam dostać okres to pobolewało rano i za chwilę dostawałam, teraz jest inaczej... co myślicie?
trzymam kciuki za fasolkie i myśle że to ona bo skoro asz na 4-ech testach Ci wyszła taka sama :):):) :)

a ja zmykam narazie- będę was podglądać, bo kompa nie wyłączam. ale muszę pozmywać naczynka i zrobic porządek pod stolikiem, bo tam zwykle trafia wszystko, co jest pod ręką a nie chce się tego odnieść na miejsce no i bedę dalej wyszywać ten obraz. może dziś mi to lepiej pójdzie, bo wczoraj co chwila mi się nitka rwała- 1 z 3 i musiałam ją skracać. boję się, że mi braknie tych nici jak tak dalej pójdzie. no ale to trudno- najwyżej dokupię. nie zbankrutuję przez to

buziaczki szalone moje

stokrotka zrób bete - badanie krwi - po 2 H to test juz jest nie wiarygodny niestety:no: :-( - pisze na nim zresztą zeby nie odczytywać wyniku po 10 minutach bo zachodzą dalej reakcje chemiczne i moze wyjśc błędny wynik - jak jest ciaża to się II kreska pojawia od razu raczej :baffled: także nie nakręcaj sie tylko zrób betę i będziesz wszystko wiedziała - trzymam kciuki za fasolke żeby jednak była &&&&&& :tak:

bunia papap - pochwal sie potem dziełem

Ostatnia edycja:
reklama
Bunia no żonka z Ciebie pierwsza kalasa :):)

trzymam kciuki za fasolkie i myśle że to ona bo skoro asz na 4-ech testach Ci wyszła taka sama :):):) :)

Marylko nawet nie wiesz jak bym chciała, to w sumie jest dopiero 29 dzień cyklu to mogę mieć jeszcze niski poziom hcg
. No i właśnie na każdym teście dobrze się przyglądając można coś zobaczyć ale tylko po dłuższym czasie... wrrrrr

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry