• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jaewa - też się pytałam męża czy zatrzymujemy znaleźne -10% ale powiedział żebym wszystko odesłała :-p A na koncie kasa bezpieczna - chociaż ja bym się bardziej bała że ją wydam :-D A jak robiliśmy remont to często jeździłam po zakupy za kilka tysięcy więc mnie kasa nie przeraża :-)

nagapalma - pojedyncza pojedyncza :-D

jsorbek - i już po ładnej sumce :-( :-D Ale chwila szczęścia była :-p Chyba dzisiaj totka puszczę :-p

No wlasnie Sol znalezne powinno byc jak nic!!!:-D Ale co tam wazne ze nie bedziecie mieli nieprzyjemnosci:tak:

Monia jak Ci owulka na wyjezdzie wyjdzie to super! Tylko nie mysl za bardzo o fasolkowaniu....relax prosze :-D

Dawaj czadu kochanienka a co!!!!:tak::-D Kobietom zawsze zakupy poprawiaja humor!!!!:-D
A co do starego co sie martwisz! Pewnie mu sie spodobasz jak juz sie w to co zakupisz odziejesz :-D

I znowu powie "Ty jak zwykle swoją wypłatę przerąbałaś" :zawstydzona/y::-D
Taka kieckę zamówiłam...sportową...w sam raz na upały...

S7 CUDNA CIENIUTKA BOMBKA NA RAMIĄCZKA BI-40 (1150244073) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

i buciorki...

Drewniaki Skóra Naturalna Venezia WYPRZEDAZ (1142279111) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Cześć Dziewczyny. :)

Maggy - ja typuję, że albo w Twoim brzuszku mieszka więcej niż 1 fasolka albo... że zaszłaś w ciążę wcześniej, niż Ci się to wydaje... No nic, czekamy do popołudnia. :) A kciuki zaciśnięte. :)

Marcepanek - za Ciebie też trzymam, odezwij się po wizycie. :)

Ktoś miał dziś jeszcze mieć wyniki bety... Kasienka? Też czekam na wieści. :)

Mama05 - śliczne to Twoje mieszkanko, piękne kolorki i aranżacja. :) Też bym chciała taką lampę, ale mam 2 koty, więc chyba nie muszę pisać, jak wyglądałby papierowy abażur po ich z nim powitaniu? ;)

Wisieńka - fajnie, że się z Mamą na żywo zobaczycie. :D

Pozdrawiam Was wszystkie ciepło. :)

PS: Mnie niestety zakupy też zawsze poprawiają humor. ;)

Ewela buty rewelka! I kiecka tez super :)
Oj ale fajnie bedziesz wygladala :) Do tego lekka opalenizna ....:-D

Ewela buty rewelka! I kiecka tez super :)
Oj ale fajnie bedziesz wygladala :) Do tego lekka opalenizna ....:-D

Lekka??? Ja jestem czarna kochanie....na słońce się już nie wystawiam, bo przesada...;-)

No nic uciekam, bo psiapsiółka syka mnie puściła - znaczy, że wyszła z domku....a ma blisko, więc wstawiam wodę na kawkę i wystawiam fotele na taras....
A goście plażują dziś....a tu chmury takie, że ho...ho...będą szybciej wracać niż zamierzali...
PA!

reklama
Ewela rewelacyjny zestaw - jak się tak ubierzesz to mężowi szczeka opadnie i na pewno się nie odezwie słowem :tak:

Sol - o kurcze szkoda :-( no ale takie życie - puść totka może sprawiedliwości stanie się zadość i wygracie :-D

nagapalma a jak tam twoje dolegliwości ?? Ja czuję się w miare - dzis jestem niewyspana i troche gorzej ale ogolnie ok

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry