Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja również gratuluję i najważniejsze że wszystko jest ok. Jakoś długo czasu do następnego usg ? Sama to ustalasz czy lekarz ? A badanie 3D też sobie robisz ?
to trudne niemysleć, że sie jest w ciąży jak sie tak bardzo chce, a jakieś objawy się dostrzega - tzn. organizm zachowuje się inaczej niż zwykle, ale to normalne przed @....Dobrze dobrze - jak trzeba to można postraszyćzanka - a mówiłam, ze bedzie ochrzan od sol-i ;-)

kalamandynko - a po co drugi raz robisz badanie na grupę krwi? Przecież masz chyba wyniki z pierwszej ciąży nie? na toxo jeśli robiłaś i wyszło że przechodziłaś to też nie musisz powtarzać. To bardzo miło mi to słyszeć bo:Sol- witaj, ja przestrzegam Regulaminu odkąd dostałam od Ciebie po uszach;-)
- proszę sobie wziąć do serca
I w sumie przy Karoli raz robiłam tylko morfologię i dwa razy przeciwciała bo mamy konflikt a teraz póki co tylko morfologię, cukier i mocz - za dwa tygodnie idę na przeciwciała bo i ryzyko większe ale obiecałam sobie że znowu poproszę męża o pomoc bo nie uśmiecha mi się czekać w taką pogodę w laboratorium gdzie żadna stetryczała babcia cię nie przepuści tylko pójdę sobie do szpitala, dziewczyny z M oddziału mi pobiorą a M zaniesie do laboratorium szpitalnego i nie dość że będę miała za darmo to jeszcze jak trafię na taką fajną pielęgniarkę to nawet sińca nie będę miała
Jutro poszukam to jak Karola uśnie to ci wyślę priwem bo trochę tego będzie
Ja też cem kartkę ze ślicznym widoczkiem z klifów :-) 
a żeby było zabawniej to ciśnienie mam normalne i takie samo niezależnie od tego co robię :-(monisia tez cie rozumiem.. tez sie nastawialam na pozytyw ale realia sprowadzily mnie na ziemie... poczekam cierpliwie na okres, a moze polecicie mi cos na uregulowanie okresu? co zazwyczaj bralyscie ?