- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
E
Ewcia_822
Gość
Cześć dziewczynki. Długo nie pisałam tutaj ale ciężko za Wami nadążyć...
W poniedziałek byłam na USG i bobasek ma 6 cm i wszystko jest ok.
Właśnie skończył się Miśkowi urlop i spowrotem siedzimy w domciu. Spędziliśmy trochę czasu nad jeziorem, tradycyjnie odwiedziliśmy też morze. Szkoda że tak szybko urlop zleciał...
Idę trochę Was poczytać bo nie wiem nawet co u Was slychac...
Buziaki
W poniedziałek byłam na USG i bobasek ma 6 cm i wszystko jest ok.
Właśnie skończył się Miśkowi urlop i spowrotem siedzimy w domciu. Spędziliśmy trochę czasu nad jeziorem, tradycyjnie odwiedziliśmy też morze. Szkoda że tak szybko urlop zleciał...
Idę trochę Was poczytać bo nie wiem nawet co u Was slychac...
Buziaki
maran-atha
Fanka BB :)
Ja również gratuluję i najważniejsze że wszystko jest ok. Jakoś długo czasu do następnego usg ? Sama to ustalasz czy lekarz ? A badanie 3D też sobie robisz ?
Jadzia ja mieszkam w Irlandii i tu jest nieco inny system opieki na ciężarnymi no i tu robią USG pierwsze w 12 tygodniu a kolejne ok. 20-22 tygodnia. Jak bedziemy w Polsce we wrześniu to sobie pójde prywatnie i zrobie takie dokładne połówkowe dla siebie i własnego spokoju
dziewczyny dziekuje za miłe słowa... jestem szczęśliwa, że wszystko dobrze...
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Kasienka- najgorsze jest to,że nie chce sie nastawiać, ale nie umiem
to trudne niemysleć, że sie jest w ciąży jak sie tak bardzo chce, a jakieś objawy się dostrzega - tzn. organizm zachowuje się inaczej niż zwykle, ale to normalne przed @....

krakowianka85
Maran - śliczne usg!
Cieszęsię, że wszystko w porządku. 
Ewcia- gratulacje.
Monisia - jak ja Cię dobrze rozumiem... :*
Ewcia- gratulacje.
Monisia - jak ja Cię dobrze rozumiem... :*
kasienka862
ewcia moje gratki :-)
monisia tez cie rozumiem.. tez sie nastawialam na pozytyw ale realia sprowadzily mnie na ziemie... poczekam cierpliwie na okres, a moze polecicie mi cos na uregulowanie okresu? co zazwyczaj bralyscie ?
I obiecuję się poprawić i zacząć edytować posty!
monisia tez cie rozumiem.. tez sie nastawialam na pozytyw ale realia sprowadzily mnie na ziemie... poczekam cierpliwie na okres, a moze polecicie mi cos na uregulowanie okresu? co zazwyczaj bralyscie ?
I obiecuję się poprawić i zacząć edytować posty!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasienka862
bo zazwyczaj bralam luteine , ale musze czekac na wizyte u gin
S
Sol
Gość
Dobrze dobrze - jak trzeba to można postraszyćzanka - a mówiłam, ze bedzie ochrzan od sol-i ;-)

kalamandynko - a po co drugi raz robisz badanie na grupę krwi? Przecież masz chyba wyniki z pierwszej ciąży nie? na toxo jeśli robiłaś i wyszło że przechodziłaś to też nie musisz powtarzać. To bardzo miło mi to słyszeć bo:Sol- witaj, ja przestrzegam Regulaminu odkąd dostałam od Ciebie po uszach;-)
kasieńka dostanie po łepku za nie edytowanie postów tylko pisanie jednego pod drugim

ewelina - a ja na toxo nie robiłam bo jak miałam 17 lat to się dowiedziałam że właśnie sobie ją przechodzę a po kilku miesiącach okazało się ze już po krzyku :-) Po za tym później miałam robione wszelkie badania jak oddawałam krew i wyszły mi przeciwciała więc przed ciążą z Karolą już nie robiłam bo i po co

maggy - mam ale muszę poszukać bo dzisiaj najchętniej bym z wyrka nie wstawała - co wstanę to mi się w głowie kręcić zaczyna - czuję się jakbym kilka godzin na karuzeli spędziła

maran - śliczna kruszynka

Idę się położyć na trochę bo mam kręcioła

reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Kochana. nie pomogę, bo ja brałam tabsy, a narazie i zazwyczaj miałam w terminie...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: