reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jesli chodzi o kobiety, które chca sie spełniac zawodowo, to w pełni tego nie popieram, aczkowliek, jezeli ktos nie ma innego wyjscia ( to jest to dla mnie całkiem zrozumiałe ). Osobiscie nie musiałbym wracac do pracy, gdybym miała dziecko, bo mój mąż zarabia na tyle, ze jest spokojnie w stanie nas utrzymac , a i dziecku niczego by nie brakowało.

marcepanku - a co one Cie tak tam brzydko potraktowały ?!

sol - 720 zł, toz to zdzierwstwo w biały dzień. Swoja drogą kochana ta Twoja córcia ...

reklama
I tak wolę być z wami. Tamte mamy mnie przerażają;-)
Marcepanek- mnie tez :D hahahaa
a tak w ogole to my nie powinnysmy byc w tym samym czasie "ciazowym'? Ty liczysz ciaze od owulki? bo ja od ostatniej @

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agus - doczytaąłm - wychodzi ze od 18- 5 miesiąc a od 14- 4 czyli za tydzień obie wkroczymy w nowy miesiąc :tak:

aha! zebym nie zapomniala... jak ktos chce jeszcze kartke z Malty, to prosze o adres na PW :) czesc juz wczoraj wyslalam .. druga czesc pojdzie dzisiaj :) na poczte ide ok. 11 :)

nagapalma nie wszystkie ,ale takie niektóre karierowiczki które jak to stwierdziły ,że nie maja zamiaru żyć wśród brudnych pieluch itd uznały mnie za gówniarę która coś tam nie ma pojęcia o niczym. I jestem podobno też kurą domową. Mniejsza z tym. Bo jest różnica między koniecznością pójścia do pracy a po prostu widzi mi się nie mam ochoty wychowywać dziecka chcę kariery zawodowej. Po co więc komuś dziecko jak nie ma na nie czasu. Macierzyństwo to piękny okres w życiu kobiety nie sterta brudnych pieluch ,butelek do wyparzenia czy też innych rzeczy.

reklama
marcepanek - a to franciszki jedne tak naszemu marcepankowi nagadały .... !!!!:wściekła/y:

znowu mnie jelita pobolewają i po mału to mi sie odechciewa dziecka, szczerze przeraża mnie ten fakt, w ciaży napewno pęknę .... AAAAAAAAAAA!!!!!!! :-(

ide luknąć na nk ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry