• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy witam w gronie super trzydziestek :-) Ja mam 32 ;-)
.
ahhaaha :D dzieki :D ja tam sie czuje jak osiemnastka ;)
no, moze nie teraz.. prawie codziennie placze.. tzn. co wieczor.. w nocy spac nie moge bo mnie strasznie piersi bola... i tak ma wygladac moja ciaza? no ja dziekuje :D jeszcze moj biedny sie patrzy na mnie i nie wie jak mi pomoc... bo nie moze mi pomoc..
dzisiaj rano tez o to plakalam bo mi go zal...
no ale... hormony znowu szaleja we mnie :( i nie mam na nie zadnego wplywu.. niestety

reklama
dziewczyny!
miałyście takie badania jak :
przeciwciała p/cytomegalii
przeciwciała p/różyczce
przeciwciała p/toxoplazmozie

lekarz powiedział że warto je wykonać przed zajściem w ciażę !

To ja też dołączam do grona zacnych trzydziestek :tak:

zanka ja robilam teraz toxoplazmoze - wsio ok - cytomegalie mam zrobic - rózyczke pzry pierwszej ciazy

maggy to dobrze , ze sobie drzemiesz i odpoczywasz, teraz jeszcze cos przegryź moja kochana, wypij szklaneczkę wody i pogłaszcz po brzusiu ode mnie!
monisia zacisnięte&&&&&&&&&&&&&
zanka nie martw się wszystko będzie dobrze, złogi to inaczej kamienie nerkowe, nie jest na pewno przyjemna rzecz ale nie najgorsza.
A jesli chodzi o różyczkę to zalezy ile masz lat bo od 1976 to szczepienia wprowadzono obowiązkowe i powinnaś byc szczepiona. A może przechodziłaś!Jesli tak szkoda kasy

Ostatnia edycja:
Zanka - pogoda nad naszym morzem to jak gra w ruletkę;-)

Monisia- trzymam kciuki za testowanie, oby sie udało:-)

Maggy- ale mi sie dostało za ten wiek;-) Jestem rocznik 77- dwie magiczne siódemki, z czerwca, jestem blizniaczkiem;-)

Wisieńka- niestety nie będzie mi dana rola seniora tego forum:-) Nieważne, ile mamy lat na papierku, prawda? Ważne, że czujemy się młodo, bo przecież młode jeszcze z nas dupeczki.;-)

Zanka- ja robiłam na tokso, dziś ide na badanie przeciwciał różyczki, bo nie chorowałam jeszcze, a przed ciążą Adasia w ogóle nie robiłam tego badania. Na cytomegalie chyba sobie odpuszcze.

Sorbek - badania na przeciwciała różyczki tylko przed pierwszą ciążą się wykonuje?

Ostatnia edycja:
Co za ulga, że jest nas więcej, trzydziestek oczywiście ;-)

Zanka warto zrobić te badania. Tak jak warto zawczasu przyjmować kwas foliowy.

dziewczyny!
miałyście takie badania jak :
przeciwciała p/cytomegalii
przeciwciała p/różyczce
przeciwciała p/toxoplazmozie

lekarz powiedział że warto je wykonać przed zajściem w ciażę !

oczywiscie :) to sa bardzo wazne badania wiec warto je zrobic

Maggy- ale mi sie dostało za ten wiek;-) Jestem rocznik 77- dwie magiczne siódemki, z czerwca, jestem blizniaczkiem;-)
hahhaaa no to prosze Cie :D teraz to dopiero powinnas dostac po tylku :D

Wisienka- juz zjadlam :D i poglaskalam :D niech malizna rosnie zdrowo.. na pewno jest jej lepiej niz mnie :D
moj bol piersi w nocy jest nie do zniesienia...

tak tak, kwas foliowy i kwasy omega 3-6-9
nawet nie wiedziałam że takie są (6-9)

Hope widzę że też niebawem chwila prawdy z testem życia :-)
Wisieńka - dzięki za wsparcie !!

w ogóle fajnie że jestem tutaj z Wami !!!!

wreszcie dzisiaj weekend - w sobotę rodzinna impreza - babcia obchodzi swoje 90-te urki (!!!) i znowu wszyscy będą pytać o wiecie co ... :baffled:

reklama
maggy ciesz się tym bólem ii nastaw sie do niego pzytywnie bo wszystko to przybliża twoją kropeczkę do twoich ramion!A cycusie niech sie grzecznie przygotowuja do pełnienia funkcji innych niz sexualne
kala ja 10 czerwiec tez bliźniak ale rocznik 76, smarkulko:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry