• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zizi jakoś tak większości życie się układa, trzymam &&&&&&&&&&&&& żeby @ nie było!
sorbuś znaczy twój też. No tak zaplanowaliśmy coby lepiej nam było. Pol jest bhp ale, zeby gdzieś załapać dobrą prace to trzeba miec układy i tez w zawodzie nie pracuje tylko tak żeby duzo zarobić.
hope pewnie będzie fasolka a kiedy ty testujesz????Tak jak suwaczek pokazuje czy inaczej
kala ty stara smarkulo, :-DNie możesz byc starsz niz ja ja tu jestem seniorem rodu. Mam 34 lata. I jestem jeszcze małolatą, a co!

reklama
cześć dziewczynki!

Co u Was ?

miałam wczoraj badanie usg jamy brzusznej i okazało się że na lewej nerce mam złoga...
cokolwiek to jest ...

myślicie że mam się martwić ??????
:crazy:

Kalamandynko przez te wielkie cycki miałam już w życiu różne historie ... Z panami...

Do tego jestem blondynką, dość wysoką, nietrudno sobie wyobrazić jak się czasem samce zachowują :wściekła/y: Teraz już mniej nachalnie ale jak byłam młodsza wydawało im się, że mogą więcej.

Trzymanie kciuków bardzo się przyda, temperatura wciąż ponad 37, wczoraj nawet 37.5 i ...

I jak mi jeszcze raz powiesz, że jesteś na cokolwiek za stara to oberwiesz normalnie. Jak ty jesteś za stara to ja też! Ja ci dam!

Wisieńko testuję tak jak mówi suwaczek, o ile wytrzymam ;-)

Zanka nie mam pojęcia co to za paskudztwo na nerce, lepiej skonsultuj wyniki z lekarzem. Z nerkami nigdy nie ma żartów.

ciekawe czy na początku sierpnia będzie ładna pogoda nad morzem ???
będę właśnie zaczynała upragniony urlopik !!!:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monisia wiesz, że jak test leży to kusi bardziej? w aptece jest jakby nieco mniej pod ręką :-D:-D:-D

Też miałam iść kupić ale jak znam siebie, zaraz bym go oblała :-D

witam ponownie

zdrzemnelam sie godzinke i teraz gotuje pomidorowa :D juz sie doczekac nie moge :D

kala- no mow ile masz lat :D ja mam 33... i pol ;) i uwazam sie za mloda kobietke :D a energii mam o wiele wiecej niz nie jedna mloda laska :P

zanka- daj znac co lekarz powiedzial na to.. z nerkami faktycznie nie ma zartow..

monisia, hope- trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& musi sie udac :D

Wisienka- mysle, ze teraz malo osob pracuje w swoim zawodzie :D ja skonczylam liceum ekonomiczne (rachunkowosc) pozniej studia pedagogiczno-ekonomiczne (kierunek : doradca zawodowy :D) a ponad 10 lat pracuje w Dziale Obslugi Klienta/Dziale Handlowym ... teraz jestem kierownikiem w dziale obsl. klienta.. w kazdej pracy jednak wykorzystuje to, czego sie nauczylam kiedys ;) bedzie dobrze... a kierunek o ktorym mowisz na pewno bedzie bardzo ciekawy :D ja na studiach uwielbialam psychologie... i dalej ja kocham :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Maggy witam w gronie super trzydziestek :-) Ja mam 32 ;-)

Monisia przekonamy się, twarda sztuka jesteś, nie to co ja, w gorącej wodzie kąpana :tak:

Zanka nasze morze jest nieprzewidywalne.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry