reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny , 16 dc endo miałam 13mm a 23 dc 20mm-wiecie o co chodzi????? Cykle mam 30 dniowe

ja nie pomogę,ale widzę,że masz jeszcze trochę czasu do testowania.może lepiej poczekać do terminu @ i sprawa się wyjaśni?domyślam się,że zastanawiasz się czy to ciąża czy nie

reklama
ja nie pomogę,ale widzę,że masz jeszcze trochę czasu do testowania.może lepiej poczekać do terminu @ i sprawa się wyjaśni?domyślam się,że zastanawiasz się czy to ciąża czy nie

Tak,a gin który robił oba usg był bardzo zdziwiony grubością i przyrostem

Jestem, no to jutro do pubu idziemy, tak najzwyczajniej, ale bedzie pretekst zeby sie ladnie ubrac:-D
Bo tak to tylko praca i dom i wiecznie na sportowo:-(

Poziomki ja to ogolnie jestem zacofana w tych sprawach..
Bibinka dziekuje Ci bardzo
Wielka buzka:*

Chyba je na poczatek wycieniuje i zobacze co i jak, jak mi nie bedzie sie podobalo to obetne, ale zawsze to juz jakas zmiana;)

pralinka:-).nie mów nic o stylu sportowym,ja całe zycie w dresie pracuję,he he:-D

Bibinka Ty DRESIARO:-D

Ja mimo ze nigdzie dzisiaj nei wychodzilam, tylko z piesiem , to pomalowalam sie dzisiaj, ubraam tak lepiej;)..
Mysle sobie Mezus przyjdzie to bede ladnie wygladac.. A tymczasem dupa zbita do tego czasu juz mi makijaz zszedl a gdzie tam 22...

reklama
pralinka,ano dresiara jak się patrzy:-D.to maluj oko jeszcze raz:-)

zmykam położyć Alę spać:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry