reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinko wróć jeszcze do nas:)
pralinko to maluj oczko maluj,mężuś na pewno się ucieszy:)

...a Ja muszę suwaczki sobie zmienić,przy zdjęciach mam trochę roboty...@ nadal jest więc M będzie oglądał film a Ja zajmę się latopikiem :blink:

reklama
Pralinka dzięki
a ja wrócilam ze spacerku. taki niezbyt długi ale samej bez K to mi sie spacerowac nie chce. kurka trocszke tesknie za moim kochanym szczesciem. ale co tam byle do srody ;) troche dentysta mi pomieszal szyki...
:/
Sol dziękuje za te słowa. na pewno dodają odrobine pozytywu i nadziei, ktora gdzies sie zawieruszyła

Hejka Mama:-) jak spotkanko??

Ostatnia edycja:
Oj pomaluje pomaluje, przed 22 sie za to wezme:tak:
Chociaz nie mam dzisiaj na co liczyc - Mezus w pracy od 6 rano do 22:-(

Agusia czy Ty korzystasz z jakiegos programu do obrobki??
Szukam czegos fajnego

witam wieczornie musze Ale polozyc spac ale wlece poczytac...
mama i jak tam spotkanie z wisienka?

Witam wieczornie :-) Dziękuję za trzymanie kciuków :-)

A ja mam dziś 27 dzień cyklu ku końcowi i temperatura nie spaaaadłaaaa :-)

A poza tym mamy nad morzem piękną pogodę, gdyby ktoś reflektował ;-)

A w ogóle poczytałam sobie temat o poronieniach i to był błąd, już jestem nakręcona negatywnie :hmm: Kobietom starającym się o dziecko należy wprowadzić zakaz czytania złych wiadomości...

Hej Mama;-) Buziak

Agusia wlasciwie to nie wiem, kiedys mialam adobe fotoshop ale aktualnie nie mam nic i nie wiem czy to czy cos innego, chodzi mi tylko o poprawienie domowych fotek, nic skomplikowanego, ale zeby tez troszke mozna sie bylo pobawic

MLODAM,MARAN,AGNIESZKA,PRALINKA- witajcie:tak:
spotkanie super!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dorota jest bardzo cieplą osobą ,Jej mąż przystojny-ciasteczko z czekoladą:-D:-D:-D:-Da syn duuuuuzy:tak:siostra tez bardzo mila -wpgole dzien super spedzony-milo i rodzinnie-plywalismy rowerem wodnym,Maciek(syn Doroty) chetnie zajmowal sie moim dziecmi-plywal z Nimi na materacu-rewelka!!!! nasi meżowie sie dogadywali ,my tez sie nagadalysmy choc czujemy niedosyt:-D:-D:-D:-Dwrocilismy do domu po 20.00 dzieci juz spia a ja przy piwku!

MLODAM- Dorota wsponimala wasze karty i gry do nocy:tak:;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry