reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aga trzymanie kciuków nadal bardzo mile widziane!
Pralinko wiem, wiem, nie należy czytać takich rzeczy ale głupota wrodzona co jakiś czas się odzywa ;-)

Poziomka najważniejsze, że monitorujesz wszystko i jesteś pod kontrolą lekarza, w razie czego szybko zareagujecie a ja mam nadzieję, że to objaw zafasolkowania. :tak:

Mama przypomniałaś wiadomością o Sergeevny, że na forum są inne radości, dzieją się i są równie ważne! Oprócz fasolek, porodów są też śluby :-) Nie pozostaje nic innego jak pogratulować i życzyć tego, czego brakuje do pełni szczęścia :-)

Mamcia - nioo .... wczoraj mocny kopniak był .... dzisiaj 18 tydzień niebawem 25 lat ...jezu ale czad :p:p:p żyć nie umierać :):):)

Aga trzymanie kciuków nadal bardzo mile widziane!
Pralinko wiem, wiem, nie należy czytać takich rzeczy ale głupota wrodzona co jakiś czas się odzywa ;-)

Poziomka najważniejsze, że monitorujesz wszystko i jesteś pod kontrolą lekarza, w razie czego szybko zareagujecie a ja mam nadzieję, że to objaw zafasolkowania. :tak:

Mama przypomniałaś wiadomością o Sergeevny, że na forum są inne radości, dzieją się i są równie ważne! Oprócz fasolek, porodów są też śluby :-) Nie pozostaje nic innego jak pogratulować i życzyć tego, czego brakuje do pełni szczęścia :-)

Ja też :tak: W pon mam wizyte u gina

POZIOMKI- ja dla odmiany mialam endo 5mm i w 18d.c. dostalam @:szok::crazy:trwal 3 dni i dzis sie skonczyl.....

SZCZESLIWA- pewnie,ze nie umierac:no::-D:-D:-D:-D:-D

MLODAM- pewnie ,wyjedzcie ,nawet krotki wypad jest potrzebny:tak:
HOPE- no doklanie-mamy jeszcze sluby na watku i to ogromny powod do radosci:tak:

POZIOMKI- ja dla odmiany mialam endo 5mm i w 18d.c. dostalam @:szok::crazy:trwal 3 dni i dzis sie skonczyl.....

SZCZESLIWA- pewnie,ze nie umierac:no::-D:-D:-D:-D:-D

MLODAM- pewnie ,wyjedzcie ,nawet krotki wypad jest potrzebny:tak:
HOPE- no doklanie-mamy jeszcze sluby na watku i to ogromny powod do radosci:tak:

Akurat musiał weekend wypaść:wściekła/y:. Czytałam że max morma endo to 14mm

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry