reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SZCZESLIWA- witaj-Ty jutro latka konczysz:tak:;-)
PRALINKA- no super,ze u Sergeevny tak sie sprawy potoczyly:tak:a teraz leć-papa:-D:-D:-D:-D

reklama
Aga trzymanie kciuków nadal bardzo mile widziane!
Pralinko wiem, wiem, nie należy czytać takich rzeczy ale głupota wrodzona co jakiś czas się odzywa ;-)

Poziomka najważniejsze, że monitorujesz wszystko i jesteś pod kontrolą lekarza, w razie czego szybko zareagujecie a ja mam nadzieję, że to objaw zafasolkowania. :tak:

Mama przypomniałaś wiadomością o Sergeevny, że na forum są inne radości, dzieją się i są równie ważne! Oprócz fasolek, porodów są też śluby :-) Nie pozostaje nic innego jak pogratulować i życzyć tego, czego brakuje do pełni szczęścia :-)

SERGEEVNA Gratulacje :-D:-)

Mama my planujemy pojechac za dwa tyg na weckend w górki, potrzebuje jakiegos chociaz malenkiego wyjazu. a pozniej sie zobaczy gdzie skoczyc na dłuzej tak juz po sierpniu.
Ewcia ślicznie to wszystko zorganizowałas...

Aga trzymanie kciuków nadal bardzo mile widziane!
Pralinko wiem, wiem, nie należy czytać takich rzeczy ale głupota wrodzona co jakiś czas się odzywa ;-)

Poziomka najważniejsze, że monitorujesz wszystko i jesteś pod kontrolą lekarza, w razie czego szybko zareagujecie a ja mam nadzieję, że to objaw zafasolkowania. :tak:

Mama przypomniałaś wiadomością o Sergeevny, że na forum są inne radości, dzieją się i są równie ważne! Oprócz fasolek, porodów są też śluby :-) Nie pozostaje nic innego jak pogratulować i życzyć tego, czego brakuje do pełni szczęścia :-)

Ja też :tak: W pon mam wizyte u gina

POZIOMKI- ja dla odmiany mialam endo 5mm i w 18d.c. dostalam @:szok::crazy:trwal 3 dni i dzis sie skonczyl.....

SZCZESLIWA- pewnie,ze nie umierac:no::-D:-D:-D:-D:-D

MLODAM- pewnie ,wyjedzcie ,nawet krotki wypad jest potrzebny:tak:
HOPE- no doklanie-mamy jeszcze sluby na watku i to ogromny powod do radosci:tak:

POZIOMKI- ja dla odmiany mialam endo 5mm i w 18d.c. dostalam @:szok::crazy:trwal 3 dni i dzis sie skonczyl.....

SZCZESLIWA- pewnie,ze nie umierac:no::-D:-D:-D:-D:-D

MLODAM- pewnie ,wyjedzcie ,nawet krotki wypad jest potrzebny:tak:
HOPE- no doklanie-mamy jeszcze sluby na watku i to ogromny powod do radosci:tak:

Akurat musiał weekend wypaść:wściekła/y:. Czytałam że max morma endo to 14mm

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry