reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej babeczki,

mama, już wiem od wisieńki, że spotkanie się udało. Uuuuuuu ja też tak chcę. Niby Warszawa duże miasto a sama jestem. Wam to dobrze...
agnieszka, tak coś czułam, że jednak przyspieszysz staranka, więc zdziwiona nie jestem.

ewcia, pomniczek piękny, taki wzruszający. Jejku nie wiem czy dałabym radę przez to przejść.

mlodam, witaj. Zapisaliście się już na te badania genetyczne ?

sergeeva jak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

marta witaj:)
To był pomysł mojego M...i w sumie ma rację więc ustaliliśmy kilka szczegółów i z niecierpliwością czekamy na nowy rok:)

Marta witam :-) jak minął dzionek??
na razie zapisałam sie do gina po skierowanie, ale czekam do poniedzialki i dzwonic chce do poradni i spytam jakie maja terminy, bo jak odlegkle to juz sie zapisze jak mozna przez telefon ;) i tak gin w szpitalu mowil, by nie wczesniej niz po 1 @ isc na badania

Hej Agusia, a wczoraj tak mnie przebadał mój ginek, że mnie podbrzusze boli..., mam nadzieję, że dzidzia rośnie intensywniej i nic poważnego.
powiem ci, że zazdroszczę ci tych drzemek twoich. Ja o takiej mogę tylko pomarzyć.

Odpoczywaj sobie ile wlezie, bo maluszki nam nie dadzą później.

SZCZESLIWA- dziekować:tak::-D:-D
ZAPMARTA- juz rozmawialyscie z Wisieńką??naprawde spotkanie udane bardzo!!!:tak:mam nadzieje,ze jeszcze kiedys uda nam sie spotkac!!:rofl2: bylo nas 10osób:tak:

AGNIESZKA- no fajnie,ze jednak zaczynacie dzialania!

Dziewczyny Ja tak patrzę na wasze suwaczki i oczom nie wierzę jak ten czas brnie do przodu szok.Nie długo będziemy gratulować porodów:)))

mama, super, że się udało, choć nie mogło być inaczej.

agnieszka, tylko żeby ci się nie odwidziało. Alanek będzie miał rodzeństwo im szybciej tym lepiej.

mlodam, pewnie, że zadzwoń i powiedz rejestratorkom, że masz skierowanie i niech was zapisują. A miałaś już @ ?

zmykam forumeczki moje kochane, oczka mi się kleją, a jak znam moje dziecko to będą pobudki w nocy. Do jutra, również wieczorową porą.

Ostatnia edycja:
reklama
wpadłam powiedzieć DOBREJ NOCKI:-),ale :

sergeevna GRATULACJE!!!!!!!!!suuuuper:-)

ewcia bardzo się cieszę,że pomniczek już zrobiony:tak:.bardzo ładny i ten napis...:tak::-).ściskam Cię mocno!!!!!!!!!!!!!

spadam do mężusia:-)
paaaaaaaaaaaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry