reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama to super ze sie spotkanie udalo, i to jeszcze jakie spotkanie, cale rodzinki sie zgraly:tak:
Nagapalma witam wiecozrnie;-)
Agusia juz Ci dziekuje za wiadomosc:tak:
Hope nie wolno czytac takich rzeczy:wściekła/y:

bibinka - nie mów mi o jagodziankach przynajmniej do czwartku :-D

mlodam - nigdy nie wolno się poddawać nie ważne jak źle by nie było. Ja traciłam wiarę że będę matką wiele razy i za każdym razem ktoś mnie ustawiał do pionu za co jestem im wdzięczna. Bo jakbym straciła wiarę to pewnie bym odpuściła i nie doczekała się tego co mam teraz :tak: Jedyne co mi zostało z tamtego okresu to paniczny strach że ktoś lub coś może mi to szczęście odebrać :-( Miewam koszmary ze Karoli się coś stało albo że poroniłam ale rano jak mnie budzi taki mały wiercipięta ciągnąc mnie za włosy bo uwielbia spać z moimi włosami w łapce to się uspokajam, chociaż podejrzewam że jak się urodzi drugie to zacznę brać jakieś leki nasenne bo chodzenie jak zoombi wygląda strasznie :-D

poziomka - taki szybki przyrost endometrium może świadczyć o huśtawce hormonalnej i możesz się spodziewać albo krótszego cyklu albo to fasolka robi swoje ale nie zmienia to faktu ze lepiej to kontrolować bo przerost endometrium w macicy może powodować przewlekle endometriozę brzuszną :-(

Spadam dalej Housa oglądać bo już mi został tylko 5 odcinek szóstego sezonu :-D A od jutra muszę się wziąć za przygotowania do obrony :-p

bibinka - nie mów mi o jagodziankach przynajmniej do czwartku :-D

mlodam - nigdy nie wolno się poddawać nie ważne jak źle by nie było. Ja traciłam wiarę że będę matką wiele razy i za każdym razem ktoś mnie ustawiał do pionu za co jestem im wdzięczna. Bo jakbym straciła wiarę to pewnie bym odpuściła i nie doczekała się tego co mam teraz :tak: Jedyne co mi zostało z tamtego okresu to paniczny strach że ktoś lub coś może mi to szczęście odebrać :-( Miewam koszmary ze Karoli się coś stało albo że poroniłam ale rano jak mnie budzi taki mały wiercipięta ciągnąc mnie za włosy bo uwielbia spać z moimi włosami w łapce to się uspokajam, chociaż podejrzewam że jak się urodzi drugie to zacznę brać jakieś leki nasenne bo chodzenie jak zoombi wygląda strasznie :-D

poziomka - taki szybki przyrost endometrium może świadczyć o huśtawce hormonalnej i możesz się spodziewać albo krótszego cyklu albo to fasolka robi swoje ale nie zmienia to faktu ze lepiej to kontrolować bo przerost endometrium w macicy może powodować przewlekle endometriozę brzuszną :-(

Spadam dalej Housa oglądać bo już mi został tylko 5 odcinek szóstego sezonu :-D A od jutra muszę się wziąć za przygotowania do obrony :-p

Mam nadzieje że to fasolka ,ale martwie się też pozamaciczną:-(

HOPE,NAGAPALMA,POZIOMKI- witam:tak:
MLODAM- napewno nie raz jeszcze pogracie-Wisieńka jest do jutra:tak:
SOL- cześć;-)

mam meeeeeega wiadomość

NASZA SERGEEVNA ZOSTALA DZIS ZAPYTANA "CZY ZOSTANIESZ MOJĄ ŻONĄ?":tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DOCZYWISCIE SZYBKO NAPISZE ,ZE ODPOWIEDZIALA TAK!!!!!

EWCIA- pomniczek przepiekny-ciesze sie z Toba bo wiem jakie to bylo wazne dla Ciebie!!!

Mlodam dzieki:tak:
Mama na taka wiadomosc to ja musze odpisac;-)
Serge GRATULUJE, az mi sie przyjemnie na serduchu zrobilo
Takie rewelacyjne wieci na dobranoc

reklama
Jestem miałam zaraz po sklepie zajrzeć ale mamcia moja do mnie przyszła i tak sobie pogadałyśmy jak córcia z mamcia:)
Serguś -dziubku mój gratuluje i buziolek:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry