reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a to są moje niuńcie-maluńcie. pluszaczki moje. już ładnie jedzą kaszkę, są żywe, gonią się i wogóle, no i moim aparatem idzie im zrobić zdjęcia, bo mam stabilizację, a Bambucza nie miała. wczoraj im poklikałam zdjęcia. jeszcze jakieś porobię, a zwłaszcza po tygodniu naszej nieobecności, bo pewnie podrosną jak na drożdżach. łobuziaki kochane. gospodarz nam je będzie karmił- już tak robił. kochany facet. nagotuję im kaszki, co nie będą na samej karmie. Pan Henio ją sobie da do lodówki i też im będzie dawał. bo one lubia kaszkę.

Załączniki

• niuńki 066.jpg
    niuńki 066.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 31
  • niuńki 052.jpg
    niuńki 052.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 30
  • niuńki 063.jpg
    niuńki 063.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 31
  • niuńki 053.jpg
    niuńki 053.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 29
  • niuńki 064.jpg
    niuńki 064.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 29
  • niuńki 051.jpg
    niuńki 051.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 32
  • niuńki 065.jpg
    niuńki 065.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 31
  • niuńki 061.jpg
    niuńki 061.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 28
  • niuńki 060.jpg
    niuńki 060.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 34
  • niuńki 059.jpg
    niuńki 059.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 32
reklama
heeeeeeeeeeeeeej dlaczemu nie ma moich zdjęć? kurnaaaaaaaaaaaa!!!!
jeszcze raz, teraz inaczej
moje pluszaki
Zobacz załącznik 270747Zobacz załącznik 270746Zobacz załącznik 270745Zobacz załącznik 270744Zobacz załącznik 270743Zobacz załącznik 270742Zobacz załącznik 270741Zobacz załącznik 270740Zobacz załącznik 270739Zobacz załącznik 270738

no i nie ma!!!!!!! wstawiam jak zawsze i kurna nie ma!! co jest!!

wkurzyłam się. uciekam na miasto- muszę popłacić rachunki (bleeeeee). ze 2 godzinki pewnie mi zjedzie, ale jeszcze wrócę. a popołudniu G jedzie znowu autko naprawiać, to wieczór będę mieć dla was.

buziaki.

jak któraś wie, jak mam wstawić zdjęcia, żeby one wogóle były, to proszę o priw.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej z rańca:-).u nas parówa,ale trochę się chmurzy,więc może jakis deszczyk będzie:tak:
mama hej siora:-).jeszcze nie dzwoniła ta kobitka od badań?????????
jaewa,sorbek hej i miłego dnia:tak:
hope mam nadzieję,ż epijana będziesz,ale ze szczęścia:tak:
szczęśliwa fajnie,że już po duphastonie:-)
bunia to zdobywajcie szczyty w tych bieszczadach:-D
marylka &&&&&&&&&&& za utarg!!!biedny K,mam nadzieje,że obydwoje szybko dojdziecie do siebie:tak:
monia hello:-)

a moja @ chyba zbliża się ku końcowi,dziś 3 dzień,no i wczoraj wzięłam pierwszy raz 1/4 tabl bromka na noc,jest ok,więc dziś zwększam dawkę:tak:

ha ha!!!!! anulował nam te 4 karimaty!!! trafiliśmy na super gościa!!! i namiot i 4 karimaty z przesyłką to 130zł!!! dziś jest mój szczęśliwy dzień.

a skoro szczęśliwy, to hope trzymam kciuki za betkę a pijany to będzie tylko twój małż jak mu pokażesz wynik

teraz to już uciekam- czeka mnie wydawanie pieniędzy (niestety nie na moje zachcianki, tylko na rachunki- cholera, tysiak idzie w pierunyyyyy, jak co miesiąc) wrrrrrrrrrr

buziaki slodziaki

hej dziewczyny:)
Witam się wtorkowo.
Wczoraj miałam dość ciężki dzień w pracy,poza tym szykują się zmiany w robocie hmmm...
Ogólnie jest ok.M przyniósł mi wczoraj dobre wieści :happy:

A co u was?jak pogoda?I czy mamy jakieś nowe,szczególne wieści na bb?

Witajcie przedpołudniowo. :)

Hope
- trzymam kciuki za Twoją betkę i za to, żeby Mąż znalazł Cię pijaną SZCZĘŚCIEM. :D

Bunia - tak się cieszę, że znowu masz plany wakacyjne! :)

My zaraz wyruszamy w góry, ale na lekką, rekreacyjną trasę - obiecuję się nie przemęczać. :) Zaglądnę popołudniu, buziaki. :)

Jesteście kochane babeczki :-):-) Działacie jak balsam, chyba się wami obłożę :-D

Nie wiem tylko czy dożyję popołudnia, zejdę na zawał do tego czasu. Albo na nadciśnienie. Albo już pójdę do przychodni i będę tam siedzieć póki nie dostanę wyników.

Idę poleżeć, wyssałam z siebie energię.

Hello dziewczyny:-)
Net mi się zawiesza, więc tylko się przywitam.
Po postach widze, że dziś tu radośnie:-D

Sorbek - fajnych wakacji

bunia- Tobie rownież:-) Dobrze, że z mężem ustabilizowała się sytuacja. Pluszaki cudne.

Hope- wciąż mam zaciśnięte kciuki, czekam na wiadomość odnośnie wyniku Bety:-)Pewnie nie tylko ja czekam:tak:

Witajcie mama, Szczęśliwa, Agnieszka, Marylka, Monia, jaewa, bibinka, krakowiankę:-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! witam sie w kolejny dzień.:-)

wczoraj jakaś taka padnięta byłam, że nie miałam sił na kompa, poszłam się kąpać i psić.

Marylka spotkanko udane, za diete trzymaj trzymaj, bo ja się już momentami zastanawiam, za jakie grzechy mam sobie robic wyrzeczenie… ale trwam w niej dzień 2 mam nadzieje, ze z wasza pomocą dotrwam do końca, a chociaż do połowy, choć wyzywam ją do walki :PP i ciesze się, że suwaczek się podoba. Udanego urlopiku życzę J mam nadzieje, ze pogoda dopisze.

Bunia opłaty to masakra, ale niestety trzeba, też tego nie cierpie robić. Co to będzie jak kredyt przyjdzie… aż się boję.

Agnieszka jakież to dobre wieści? Jak możesz to się z nami podziel J

Krakowianka dzięki, a powodzenie się przyda i to bardzo :D będziecie dodatkowym moim mobilizatorem :D hihihi a na marginesie to po gorach zbytnio może nie lataj… masz się oszczędzać!
Ja w poprzedniej ciązy byłam w 7 tyg. Na usg i było widać, ale w 5 to nie wiem, może dziewczyny były wcześniej ode mnie.

Hope trzymaj trzymaj i nie puszczaj. A nie pisałam CI, ze czasem Szczecin odwiedzam J kilka lat tam studiowałam J pozdrów go ode mnie jak będziesz J

Mama jak tam wczorajsze posiedzenia na tarasie?? J mam nadzieje, ze było przyjemnie :D
Malujesz??

Wisienka super, że już po robocie. Odpoczynku życzę. Aż się poję powrotu do Wro, bo wiem co mnie tam czeka :-p poza K oczywiscie - robotka hihihi.

A kto poczeka na mnie do listopada na działanie???? Nie chce siama…
A u mnie pada i pada... spałam do 10 :-)

lece na chwilkę do sklepu

reklama
młodam - witaj, my się bedziemy starać w pazdzierniku, listopadzie więc nie będziesz osamotniona:-)

Teraz nie mogę już w ogóle otworzyć fotek, stale mi się coś wiesza, wrrrr:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry