no i wróciłaaaaaaaaaaaaaam
klopsik, pok witajcie i udzielajcie się. zapraszaaaaaaaaamy!!! i od razu trzymamy kciukaski, żeby małpy się nie pojawiły
kala widziałaś moje niuńki? bo ja ich kurcze nie widzę i normalnie mi się to nie podoba
mlodam spoko loko- ja pewnie też jeszcze w listopadzie się będe starać, bo jak narazie szukam porządnego gina, który się za mnie weźmie a nie będzie mówił że mam 23 lata to jeszcze mam czas- nie im o tym decydować kiedy kto jest gotowy na dziecko

my już mamy 2 lata po ślubie, to "wypadałoby" sobie zrobić dziecko wkońcu
hope obkładaj się nami, obkładaj

trzymam dalej kciukaski
jaewa karteczka już poszła. widok co prawda polski, ale nie wodzisławski, bo normalnie kurna w samym Wodziu się nie kupi kartki z Wodziem

ostatnio kupowałam tu w Gorzycach. a sklep typowo Vladislavia to miał chyba focha i był zamknięty.
mary-beth do ciebie już też kartka idzie. a twoja doszła. cuuuuuuuuuuuudna jest!!!!! dziękuję
maggy doszedł do mnie też kalendarzyk. już jest na lodówce razem z magnesem, kartką od ciebie i mary-beth (i znaczkiem z koperty, a co- zawsze to jakaś "egzotyka")

bardzo cię proszę o adres, bo też chcę ci coś wysłać

już dzisiaj kupiłam więcej kartek dla kolejnych chętnych, a dla ciebie mam specjalną i czeka aż mi dasz adres. dawaaaaaaaaaaaaaaaj, bo normalnie dolecę na miotle na tą Maltę, znajdę cię i tą miotłą ci przysolę w upartą dupkę
no i już wam pisałam, że chłopek anulował te nadprogramowe karimaty i towar z przesyłką (namiot 3 os i 4 karimaty) wyciągnie nas 130zł, więc nie jest źle!!!!
mam dziś taki humorek, że normalnie nic mnie chyba nie złamie
spróbuję jeszcze raz wstawić zdjęcia niuńków- może wkońcu się uda
kurka

co jest????!!!!!! dalej nie widać tych zdjęć
a u mnie się zbiera na deszcz- lubię deszcz