reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Was wszystkie,

Mialo byc w 2010, teraz mam nadzieje, ze sie uda do 2011. Trzymam kciuki za wasze betki, testy i fasolki!
Ja wlasnie wrocilam z badania droznosci jajowod, i ze bylo po francusku to zrozumialam tyle tylko, ze z prawej strony przepieknie a z lewej cos nie chcial kontrast przelezc ale mnie troche potorturowali i ostatecznie sie porozlewalo. Chyba przyszedl czas na zbadanie P. Wrrr.

sciskam mocno!

reklama
cześc Mlodam i Kalamandyna:)

Kalamandyna gdzie Ty widziałaś te słodziaki Buni???? Mi się nei chca otworzyć zdjecia!!

Pok witaj na wąteczku:))

I ja się witam, też jako nowa ;-)
Przyznam się że od kilku dni Was podczytuję, a dokładnie od strony 3190 :-p

Zdążyłam się troszkę zorientować co u Was, mam nadzieję że nie macie mi za złe.

Ja jestem właśnie w 31dc. Czekam na @ - brzuszek mnie już pobolewa od 26dc - w tym dniu robiłam test ale był negatywny.
Nie wiem czy za wcześnie? wydaje mi się że już pokazał prawidłowo. Jak to oceniacie fachowym okiem?
Moje cykle są strasznie zróżnicowane :wściekła/y:raz 28 dni a innym 32 dni, dlatego jestem jak najbardziej gotowa na przybycie @ jutro, albo jeszcze dziś, już, teraz :-P

"Staramy się" chyba od lutego, tylko że wychodzi to jakoś tak na luzie, nie zawsze trzymam się "terminów" - po prostu co ma być to będzie. Pozdrawiam Was i zapytuję czy mogę Was dalej podczytywać?

:rofl2:

Hej klopsik3- jestem tu od niedawna, ale myśle że dziewczyny nie będą miały nic przeciwko, żebyś dołączyła.
Fajnie, że podchodzisz do kwestii ciąży na luzie, nie wszystkich dziewczynom się to udaje bo nie jest to takie proste jak się bardzo chce. No to trzymam kciuki, żeby się w końcu Wam udało:-) I witaj:tak:
Apetyczny nick;-)

Hej Kalamandyna, Monia :-)
Kalamandyna no to się cieszę J że nie będę osamotniona.
Witam nowe stareczki J Klopsik nie podczytuj tylko się udzielaj:-):-phihihi powodzonka w starankach

Laski a da się zmienić na stałe czcionkę? nie ukrywam, że standardowa mało mi się podoba, a ciągle zmienianie mnie nudzi i nie zawsze się chce.

hej dziewczynki ja sie zagadałam z kolezanką wpadła do mnie na kawke :) i nie bardzo wiem co sie u Was działo :( a musze jeszcze łużeczko złożyć - a tak mi sie nie chce że masakra no i musze szukać tego noclegu puźniej do Was wpadne bo dzis nawet natchnienia zbytnio nie mam w sumie na nic :) moze przez ten deszcz cały czas u nas leje :(

witam nową starczke :)

no i wróciłaaaaaaaaaaaaaam

klopsik, pok witajcie i udzielajcie się. zapraszaaaaaaaaamy!!! i od razu trzymamy kciukaski, żeby małpy się nie pojawiły

kala widziałaś moje niuńki? bo ja ich kurcze nie widzę i normalnie mi się to nie podoba

mlodam spoko loko- ja pewnie też jeszcze w listopadzie się będe starać, bo jak narazie szukam porządnego gina, który się za mnie weźmie a nie będzie mówił że mam 23 lata to jeszcze mam czas- nie im o tym decydować kiedy kto jest gotowy na dziecko my już mamy 2 lata po ślubie, to "wypadałoby" sobie zrobić dziecko wkońcu

hope obkładaj się nami, obkładaj trzymam dalej kciukaski

jaewa karteczka już poszła. widok co prawda polski, ale nie wodzisławski, bo normalnie kurna w samym Wodziu się nie kupi kartki z Wodziem ostatnio kupowałam tu w Gorzycach. a sklep typowo Vladislavia to miał chyba focha i był zamknięty.

mary-beth do ciebie już też kartka idzie. a twoja doszła. cuuuuuuuuuuuudna jest!!!!! dziękuję

maggy doszedł do mnie też kalendarzyk. już jest na lodówce razem z magnesem, kartką od ciebie i mary-beth (i znaczkiem z koperty, a co- zawsze to jakaś "egzotyka") bardzo cię proszę o adres, bo też chcę ci coś wysłać już dzisiaj kupiłam więcej kartek dla kolejnych chętnych, a dla ciebie mam specjalną i czeka aż mi dasz adres. dawaaaaaaaaaaaaaaaj, bo normalnie dolecę na miotle na tą Maltę, znajdę cię i tą miotłą ci przysolę w upartą dupkę

no i już wam pisałam, że chłopek anulował te nadprogramowe karimaty i towar z przesyłką (namiot 3 os i 4 karimaty) wyciągnie nas 130zł, więc nie jest źle!!!!

mam dziś taki humorek, że normalnie nic mnie chyba nie złamie

spróbuję jeszcze raz wstawić zdjęcia niuńków- może wkońcu się uda

kurka co jest????!!!!!! dalej nie widać tych zdjęć
000203DB.gif
000203DB.gif
000203DB.gif
000203DB.gif
000203DB.gif

a u mnie się zbiera na deszcz- lubię deszcz

:-)bunia- widziałam, ale może jedną, reszta nie chciała się otworzyć, teraz też nie, może powinnaś zapisać w innym formacie? Kurcze, nie wiem.
Uwielbiam Cie bunia, te Twoje teksty i komentarze powodują uśmiech na mojej twarzy :-) I Twój styl pisania, taki pełen humoru i optymizmu.
Bunia - skąd pomysł na taki nick?
Może to dobry pomysł na zmianę gina:-)
U nas leje, ja też lubię deszcz ale kiedy nie muszę wychodzić z domu;-)
Chcesz kartkę z Poznania?

młodam- wydaje mi się, że nie ustawisz stylu czcionki na stałe, ale może się myle. Zauważyłam właśnie, że zmieniasz czcionkę i fajnie to wygląda, wyróżniasz się przez to:-)

marylka- miłego dnia:-)

kala bo mam na imię Basia i jak byłam młodsza to wielu znajomych z rozpędu mówiło "babcia" no i jakoś mi się tak wydał miły. wogóle to mówią na mnie Bowca, bo mam lokate kudły, ale jakoś nie chciałam się tak w internecie obnażać na początku, bo się bałam na kogo się natknę ale za to mam owieczkę na avatarku

jasne że chcę kartkę!!!!!! zaraz ci wysyłam priwa

reklama
Hej kochane!!!! Jak tam po wekeendzie?? Witam nowe staraczki choc przyznam ze ja tez stalym bywalcem nie jestem. Podczytuje od marca to forum ale malo sie udzielam. Obiecuje ze sie to zmieni :) Pozdrowka dla wszystkich

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry