reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamcia - to pozdrów Pralinkę i buziaczki dla Niej :):)
wczoraj moja mama rozmawiała z taka koleżanka z pracy i dziewczyna sie tak długo starała o dzidzie i nie mogła ..obydwoje z mężem sie leczyli ... starcili już nadzieje i 2 miesiące temu sie okazało ze jest w ciąży .... bidulka tak sie cieszyła ale sie bała i odrazu poszła na l4 jak tylko lekarz potwierdził ciąże ..... potem zaczeła plamić ale ustało i jedzie na podtrzymujących lekach .... ciąże przechodzi strasznie wymiotuje non stop nic jej nie pomoga .....

reklama
BUNIA- w zyciu nie śmiala bym sie śmiać z Twoich wypadków:no::no::no::no::no: usmialam sie tylko z tego stwierdzenia ktore napisalas-wyobrazilam sobie napisy pod fskonczonym filmem-w roli kaskadera BUNIA!!! to tak mi do glowy przyszlo i to mnie rozbawilo ,nie wypadki:sorry:przepraszam jesli tak to odebralas:sorry:

a nasza PRALINKE zapewnilam ,ze my tu w gotowosci czekamy ,zeby Ja utulic i wspierac i jak juz bedzie w stanie to do nas wleci -napisala ,ze popoludniu bo teraz poki jest zla to sprząta!

ale znalazłam

W pierwszej klasie pani wita nowych uczniów i zauważa że trzech jest identycznych.
- Czy wy jesteście trojaczkami?
- Tak - odpowiadają dzieci.
- A jak się nazywacie?
- Krzysio - mówi piskliwym głosem pierwsze dziecko.
- Zdzisio - mówi piskliwym głosem drugie dziecko.
- Władysław - mówi basem trzecie dziecko.
Pani pyta:
- A dlaczego wy dwaj macie takie cienkie głosy, a ty taki gruby?
- Bo mama miała tylko dwie piersi, więc ja musiałem pić browar.

Po małżeńskiej kłótni mąż kładąc się do łóżka mówi do żony:
- Dobranoc, matko ośmiorga wrzeszczących bachorów.
Na to żona nie pozostając dłużna odpowiada:
- Dobranoc, ojcze jednego.

Wariat-seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w celu wiadomym. Kobieta krzyczy przerażona:
- Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję!
Na to morderca:
- No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam!

czekam na wiadomość od gościa od namiotu. jak narazie przyszło, że przesyłka 25zł, ale to chyba automatyczne. zobaczymy czy anuluje nam te 4 karimaty. żeby to faktycznie kosztowało te 148zł, jak w automacie odpisało. zobaczymy, czy to anuluje. najwyżej będziemy mieli więcej karimat- będzie miekko grunt żeby kosztu przesyłki nie zwiększył za dużo, bo ja to nie wiem jak kurierzy biorą- na wagę, czy gabaryt? wiecie może? bo się zaczęłam stresować. ale stwierdziłam, że choćbyśmy mieli zapłacić 200zł i miałoby nam braknąć kasy do końca miesiąca, to to pierdzielę- najwyżej się pożyczy. nigdy nie pożyczamy, zawsze mamy wszystko popłacone, to ten jeden raz sobie najwyżej zrobimy debet. a co!! raz w roku się zdarza taki wyjazd.

mamuśka spooko looooko puściłam ci oczko kochana. ja się łatwo nie obrażam. pozatym dodałam opis tego, jak to wyglądało, więc jakby sie ktoś nie śmiał, to by to było dziwne z tego sie lepiej śmiać, bo płakać nie ma po co.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja uwielbiam burze:)) jak się da to zawsze oglądam błyskawice:)
Mój mężuś kiedys też ale jak raz oglądał i koło niego walneło w drzewo (oglądał oczywiście z domu) to od tamtej pory się boi....

szczęśliwa oby już teraz tylko witaminki wystarczyły:))

Oj Bunia niezła aparatka z Ciebie:)) I dobrze że juz humorek odzyskałaś:)) A wypadków faktycznie trochę mialaś... No i rzeczywiście fajnie musiałaś wyglądać na tej szybie:eek:
Sprawdziłam masz do mnei 6 godzin drogi i to zupelnie niepo drodze w Bieszczady... Wogóle wszędzie nie po drodze, zadupie takie ten mój kawałek Polski:(( No ewentualnie do Bialowiezy od Ciebie można koło mnie jechać i na upartego na Mazury...

edit
guzik
nawet tam przez Warszawę się jedzie od Ciebie....

BUNIA- TY nasz kochany slodziaku!!!! jak ja sie ciesze z Toba na ten wyjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciesze sie jakbym sama jechala-a jesli chodzi o przesylke to mi sie wydaje ,ze od wagi to zalezy-my kupowalismy meble za ponad 2 tys do Zuzy pokoju i nie szlo za bardzo utargowac na przesylce bo to z Lowicza od producenta jechalo a ciężkieeeeeeeeeeee bylo!! ale mam nadzieje,ze gosciu zroziumi ,ze z kompem sila wyższa i anuluje te 4 szt:tak:

haaaaaaaaaaa zrobiłam sobie suwaczek!!!!! 2 mega szczęśliwe wydarzenia w jednym dniu- nasza 2 rocznica i jazda na wypas

przypomniało mi się co kolega ostatnio walnął (nawet ktoś to na kretyna wrzucił). chłopak mega przystojny, charakter zaje***sty, taki jajcarz i wogóle i wylatuje z tekstem:

Ostatnio zauważyłem że wszystkim dziewczynom czegoś brakuje. Grubym odchudzania, zdziecinniałym dorośnięcia, głupim edukacji, a tym pięknym i inteligentnym- MNIE.

no myślałam, że zjadę jak to powiedział to się nazywa skormność

monia no daleko od siebie jesteśmy, daleko. może za rok pojedziemy na Mazury, to zahaczymy do ciebie

Witam w ten jakże piękny, pochmurny i deszczowy dzień :-)

Dzisiaj po południu dostanę wyniki bety. Umówiłam się z TZ, że jak wróci z pracy i zastanie mnie kompletnie pijaną na podłodze, znaczy, że nie jestem w ciąży i nie będzie musiał o nic pytać :-D:-D

@ dalej brak, w 30 dc, tempka podwyższona, zastanawiam się, jeśli to nie fasolka, jaka choroba daje podobne objawy :huh:

Bunia uwielbiam góry, zazdroszczę wyjazdu! Chociaż nie powinnam, bo w tym roku już raz byłam ;-)

Kochane zmykam sie szykować i do sklepu :) bo bede gotowała zupkę :):) zajrzedo was po obiadku :):) a potem wstawie zdjęcie brzuszka bo obiecałam Wisieńce :) buziaczki kochane do potem :*

Bunia to na Mazury koło mnie bys jechała takimi właśnei bocznymi dróżkami:)))):-)

Hope to życze żebys nie musiała leżeć pijana na podłodze;-) A tak serio to trzymam kciuki za pozytywna betkę:))

A i patrzyłam na mapach na googlach że do Maggy bym jechała 1 dzień i 7 godzin a potem popłynąć trza:)) tak tak nudzi mi się w pracy:))

reklama
HOPE- no czekamy na wiesci o wyniku bety i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
BUNIA- kawaly dobre:-D:-D:-D:-Dgościu skromny;-):-D:-D:-D:-D:-Da Ty masz piekny suwaczek;-):tak::tak:
JA mykam do znajomej-pokaże sie po obiedzie-u mnie ciemno przez ten deszcz ,ze trzeba swiatlo palic:sorry::sorry:
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry