reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunius strasznie się cieszę że jednak wyjazd się uda:)) Widzisz cuda sie zdarzają i to zazwyczaj wtedy gdy tracimy juz nadzieję:))
Bieszczady sa przepiękne:) Gdzie Ty mieszkasz?? I ktorędy będziesz wracać bo może Ci po drodze do mnie na kawkę by było??

Szczęśliwa super tak sobie pospać co?

reklama
Mamcia -a u ciebie burza co?? bo u mnie znów upał:/ ..... wali słońcem już od samego rana ..........ale chyba dzisiaj zrobie sobie spacerek :):):)
Monia - hej :) nioo super sie wkońcu wyspać dlatego postanowiłam jak dam rade nie drzemać popołudniu i zobaczymy .....
w ogóle to musze wyciągnąć historie ciąży z poprzedniej przychodni i podobno sie za to płaci szok

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie kobitki w ten deszczowy u mnie poranek

kochane moja stara już prośba o trzymanie kciuków za utarg - z góry wszystkim dziekuje

przyznaje sie ze przeczytałam dziś tylko jedną strone ale raszty nie dam rady :(

Buniu superowo że G sie poprawił i zrozumiał i ze jedziecie w bieszczady :)

mój K chory napewno od wody jest cały goracy i telepie sie pod kołdra i boli go brzuch i głowa - a tylko sie w niej kompał ale tyle chloru nawalili że masakra mam nadzieje ze jutro już będzie na chodzie i że w pracy sie u niego nie przyczepią :( wczoraj tesz sie troche źle czuliśmy ale on to ma dziś masakre :(

mnie dzis troche mniej będzie bo muszę poszukać jakiegoś noclegu, mieliśmy szukać na miejscu no ale przemyśleliśmy sprawe że dojedziemy wieczorem i będzie cięszko coś znaleść w piątek wieczorem

SZCZESLIWA- no burza na 102 byla w nocy teraz caly czas pada [FONT=&quot]
d005.gif
[/FONT]
tak ma byc jeszcze jutro a czw.i piatek niby bez deszczu ,ale szalu nie bedzie -dopiero weekend ma byc sloneczny [FONT=&quot]
s020.gif
[/FONT]

czesc Marylko kochana nioo totrzymam kciuki za utarg :):):) ty masz masakre z tą wodą :(
Mamcia - ja uwielbiam jak jest burza nie wiem czemu ..... ale jak tak ciągle leje to też nie fajnie bo potem ciągle w domku to można ześwirować .....

monia mieszkam w Gorzycach. a to koło Wodzisławia Śląskiego, albo Rybnika- jak ktos nie kojarzy Wodzia. szczerze powiedziawszy, to nawet nie wiem jak będziemy tam jechać. jutro się wszystkiego dowiem. oby tylko normalnymi drogami bez autostrad i ekspresówek. bo ja się z nerwów spocę jak prosiaczek (w dodatku mamy auto bez klimy). nie lubię jeździć po takich drogach, chyba że jest wyjątkowo mały ruch. ludzie szaleją i nie mam do nich zaufania. a jeszcze nie jedziemy sami, więc nie chcę nikogo narażać. już miałam 2 wypadki samochodowe (nie ja prowadziłam), ale uraz został. plus jeden- taka stłuczka. jechałam maluchem bez akumulatora i zepchnęli mnie z górki (bo dostaliśmy tego malacza i jakoś trzeba się było dokulać na plac). no i kierownica mi się zablokowała i walnęłam w latarnię. na szczęście skończyło się tylko przesunięciem fotela do przodu i obitych cycolkach, które się zablokowały za tą kierownicą jak mnie do przodu pociągło. dobrze, że wcześniej na drodze mi sie nie zablokowała, bo był ogromny zakręt w dodatku kilka metrów nad polem, więc moglo być nieciekawie. no i oprócz tego to mi jeszcze kiedyś gałąź na auto spadła- ale o tym już pisałam, kiedy mamy tatko miał te nieszczęście z drzewem.

ja to wogóle powinnam być kaskaderką ;-)

Bunia - nioo i miałam racje ze jesteś szalona kobieta ....boże dobrze że nic Ci sie nie stało ....szok co ty tu piszesz .....
Aaaa i chciałam sie pochwalić ze wczoraj biorąc ostatnią tabletkę pożegnałam sie z duphastonem :) miejmy nadzieje ze teraz to już tylko witaminki :):)

ja to wogóle powinnam być kaskaderką ;-)

BUNIA- [FONT=&quot]
a080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
hahabw6.gif

ALE SIE USMIALAM:-D:-D:-D:-D

SZCZESLIWA- ja tez lubie burze,gorzej z dziecmi-choc teraz spali oboje:tak:
MARYLKA- witaj i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete za szejka:tak:
[/FONT]

kochane dostalam sms'ka od naszej PRALINKI- nie bedzie Jej dzis na bb bo nie ma nastroju-prosila Was pozdrowic ,zyczyc milego dnia i przesyla buziaki...

mam nadzieje,ze niedlugo wleci w lepszym nastroju:tak:
ide myc glowe:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mama wiesz co?! ja nie wiem czy to było śmieszne ale śmiesznie wyglądało. bo tam tkwiłam, dopóki Grześ nie przybiegł mnie stamtąd wyciągnąć. wyobraźcie sobie- ja przyciśnięta do kierownicy, cycolki rozmiaru D za tą kierownicą zablokowane prawie przy szybie i moja twarz cała w kręconych kudłach centralnie do szyby przyklejona. jak mnie G zobaczył to najpierw parę minut sie śmiał, a dopiero potem odsunął ten fotel. a ja sobie "siedziałam" i klnęłam jak szewc

a tak wogóle to jestem tak okrutnie wręcz podekscytowana, że ostatnio tak miałam chyba w dniu ślubu strasznie się cieszę z tego wyjazdu, no i jeszcze dostanę od jaewy kartkę z koalą!!! już jej pisałam też, że się cieszę jakby mi conajmniej mercedesa wysyłała lubię takie kartki. mamy dużą lodówkę, to tymi moimi magnezami będę przynajmniej miała co przypinać

pralineczko-calineczko mam nadzieję, że szybciutko humorek wróci i znów będziesz z nami. tulam cię bardzo mocno i przesyłam miiiiiiiiiiiiiiiiiilioooooooooooooooonyyyyyyyyyyyy przytulasków
0002020B.gif
0002020B.gif
0002020B.gif
0002020B.gif
0002020B.gif
0002020B.gif
0002020B.gif
<- to namiastka tego miliona, bo pewnie i tak bym zliczyć nie umiała

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki