Cześć Dziewczynki

)
Niestety ale ja tabletki brałam kiedys i króciutko więc wam nie pomogę w temaie

(
Pysia a ilo dniowe masz cykle?? Bo nawet jeśli 28 to w 31 może jeszcze test nie wyjść, chyba że robiłaś ten o czułosci 10.... No ale tak jak pisałaś, nowy cykl nowe staranka

) Wkońcu się uda

)
Hope a ty czasem nie robiłas betki?? Masz juz wyniki? Bo znowu nie nadrobiłam kilku stron...
Mama to wiem że dziś dopiero ma mieć wyniki prolaktyny i morfologii to grzecznie poczekam aż napisze

)
Wisienka super że juz po przeprowadzce

Teraz tylko posprzatac nowe mieszkanko i można sobie mieszkać... Chociaz o ile pamiętam to tylko na chwilę to pewnie nawet dobrze się nei rozpakowywujesz co? Ja rok po powrocie z Anglii dalej mam trochę rzeczy w pudłach bo w tym wynajmowanym mieszkaniu nie mam na nie miejsca... I stoja takie okropne pudła

Częśc jeszcze z czasów jak się wyprowadzalismy przed wyjazdem do UK (filiżanki, sztućce itp) a częśc przywieziona z Anglii. I tak sobie czekam kiedy to rozpakuję....
A u mnie wczoraj nie poszło z pakowaniem w pończoszkach

Okazało się ze u teściów są żniwa i mężuś pomagał skoro i tak pojechał zawieźć psa... No i wrocił po 21 tak zmęćzony że ledwo się wykąpał.... Nic to nadrobimy na wyjeździe

)))
A i wiecie co? czuje się przynajmniejtak jakbym dziecko zostawiła u tych teściow... Jakoś mi tak pusto bez psiaka i się zastanawiałam czy ona tęskni, i że ona nei jest przyzwyczajona do spana na dworze bo rano zimno i mokro, że nie ma swojej miseczki, że tam może zapomną jej dawać dużo wody (ich psy mają wodę jak sobie przypomną

).
Miłego dnia
Cześć Maggy.
Pisąłam wczoraj ale może nie zauważyłaś. Daj adresik na priva bo chcę karteczkę odesłać

))