reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzien dobry

witam sie z Wami i uciekam bo mam tyle pracy, ze hej!
ktos tu pytal jak sobie daje rade... ano daje bo musze :) poza tym jeszcze nie otrzymalam informacji z HR czy beda mi placic w razie L4...
mysle, ze jeszcze jakis czas wytrzymam, ale chyba nie za dlugo... chociaz uwielbiam moja prace...
no ale .... teraz musi nastapic priorytezacja priorytetow :)

buziaki dla Was i milego dnia :)

reklama
Cześć Dziewczynki:))

Niestety ale ja tabletki brałam kiedys i króciutko więc wam nie pomogę w temaie:((

Pysia a ilo dniowe masz cykle?? Bo nawet jeśli 28 to w 31 może jeszcze test nie wyjść, chyba że robiłaś ten o czułosci 10.... No ale tak jak pisałaś, nowy cykl nowe staranka:)) Wkońcu się uda:))

Hope a ty czasem nie robiłas betki?? Masz juz wyniki? Bo znowu nie nadrobiłam kilku stron...

Mama to wiem że dziś dopiero ma mieć wyniki prolaktyny i morfologii to grzecznie poczekam aż napisze:))

Wisienka super że juz po przeprowadzce:) Teraz tylko posprzatac nowe mieszkanko i można sobie mieszkać... Chociaz o ile pamiętam to tylko na chwilę to pewnie nawet dobrze się nei rozpakowywujesz co? Ja rok po powrocie z Anglii dalej mam trochę rzeczy w pudłach bo w tym wynajmowanym mieszkaniu nie mam na nie miejsca... I stoja takie okropne pudła:wściekła/y: Częśc jeszcze z czasów jak się wyprowadzalismy przed wyjazdem do UK (filiżanki, sztućce itp) a częśc przywieziona z Anglii. I tak sobie czekam kiedy to rozpakuję....

A u mnie wczoraj nie poszło z pakowaniem w pończoszkach:wściekła/y: Okazało się ze u teściów są żniwa i mężuś pomagał skoro i tak pojechał zawieźć psa... No i wrocił po 21 tak zmęćzony że ledwo się wykąpał.... Nic to nadrobimy na wyjeździe:))))

A i wiecie co? czuje się przynajmniejtak jakbym dziecko zostawiła u tych teściow... Jakoś mi tak pusto bez psiaka i się zastanawiałam czy ona tęskni, i że ona nei jest przyzwyczajona do spana na dworze bo rano zimno i mokro, że nie ma swojej miseczki, że tam może zapomną jej dawać dużo wody (ich psy mają wodę jak sobie przypomną:wściekła/y:).

Miłego dnia:)

Cześć Maggy.
Pisąłam wczoraj ale może nie zauważyłaś. Daj adresik na priva bo chcę karteczkę odesłać:)))

Witam sie i ja w ten burzowo-deszczowy dzien [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e044.gif
[/FONT]
Zunia w przedszkolu ,Dominik jeszcze śpi,ja juz sniadanko zjadlam-teraz kawka i zaraz sie biore za pożądki.
[FONT=&quot]
e010.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT]

po 10.00 jedziemy z Domisiem do znajomej 3 miejscowosci dalej-niedawno urodzila 2 synka i juz na tyle ogarnela sytuacje [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT] ,ze moze sobie pozwolic na herbatke;-)

witam wszystkie moje e-babeczki i życze Wam udanego dnia -mimo deszczu -jesli u Was tez pada [FONT=&quot]
d005.gif

MONIA,MAGGY,JAEWA- DZIEŃ BOBRY:)))
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Cześć babeczki

Ja też się niestety tylko witam bo przez tym urlopem mam mase roboty, mam nadzieje ze uda mi sie zajrzec do was jeszcze

ku**** już mi 3 raz zjadło postaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! za chwilę coś rozwalę. ja sie produkuję, a to kasuje.

Kochane dzisiaj z Wami nie posiedze...Jutro z rana musze podrzucic S na lotnisko bo leci i wraca pojutrze a wstajemy o 4.00 rano:szok::-D
Trzeba tez bedzie sie wczesniej polozyc i dlatego juz teraz chcemy lyknac jakies piwko i wlaczyc film.

Mama udanego dnia u znajomej:-D
Monia nie martw sie, jak juz bedziecie wracac z wyjazdu popakujesz walizki w ponczoszkach:-D
Sorbus pieknych wakacji zycze!:-D
Maggy dbaj o siebie i fasolinke i sie nie przepracowywuj ;-)
Jutro ide wyslac kartki:tak:

OK skarby ja uciekam i poki co sie zegnam:tak:

sorbus- cześć i pracuj ,zeby potem spokojnie odpoczywac [FONT=&quot]
f025.gif
[/FONT]
bunia- qrcze wiem co czujesz bo jak tak mialam wczoraj-myslalam ,ze mnie szlag trafi... [FONT=&quot]
a037.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a032.gif
[/FONT]
jaewa- pewnie,lec na piwko z mężem skoro tak wczesnie musicie wstac. [FONT=&quot]
e044.gif
[/FONT]

wczoraj wróciłam do domu i czekał na mnie obiad, dostałam też tacę, która mi się marzyła, na przeprosiny i jednocześnie podziękowanie za to, co robię dla G.

zamówiliśmy też wczoraj na allegro namiot i karimaty. no i kurcze net mi się zawiesił i 2 razy zamówiło mi te karimaty i zamiast 4 naliczyło 8. poprosiłam żeby to anulował, bo koszt karimat jeszcze nie jest tak duży (bo 18zł), ale przesyłka będzie duuuuużo więcej kosztować, bo to kurierem. czekam na wiadomość od gościa, czy to anuluje no i ile będzie za przesyłkę. mam nadzieję, że przesyłka nie będzie droższa niż sam sprzęt.

a zamówiliśmy namiot, bo... JEDZIEMY W BIESZCZADYYYYYYYYYYYY
nie z M i jego bandą, ale z jego bratem i żoną brata!!! spotkaliśmy ich wczoraj na mieście i tak wyszło, że możemy jechać z nimi!!! jedynie co, to musimy mieć namiot. no więc zamówiliśmy, a godzinkę później nam zadzwonili, że będziemy mieszkać w domku, bo wujek nas pamięta i nie wyobraża sobie, żebyśmy mieszkali na dworze. poznaliśmy go na weselu M i L i bardzo nas polubił i nas zapraszał do tego domku. ale widać M coś pochrzanił, skoro wujek miał mieć jakieś obiekcje.

no to wyruszamy w sobotę. jedziemy naszym autem, więc przede mną długa droga (350km). ale dam radę sobie bezpiecznie jechać, bo ja to z tych, co raczej nie lubią ekspresówek i autostrad i wogóle szybkiej jazdy na nieznanych drogach. ale nikt nas nie będzie gonił. pozatym na paliwo jak się zrzucimy, to nas wyjdzie taniej. z M nie braliśmy pod uwagę auta, bo oni jeszcze z dzieckiem, to byśmy się nie pomieścili- bo my autko 2 drzwiowe mamy i z tyłu raczej za dużo miejsca nie ma. wracać będziemy sami bo G i A zostają tam na 2 tygodnie, a my na tydzień jedziemy. ale będzie fajnie autem jechać, bo zawsze można sobie jakąś wycieczkę zrobić.

nawet sobie nie wyobrażacie jak się cieszę, że jednak pojedziemy!! wczoraj to sie o mało nie popłakałam z radości.

jutro do nich jedziemy obgadać szczegóły!!! normalnie nie pamiętam kiedy ostatnio byłam taka szczęśliwaaaaaaaaaaa!!!!!!!

jaewa a ja bym też mogła chcieć kartkę? bo ja lubię. ja dziś jadę na pocztę, to daj mi od razu adres, to tobie też wyślę

czesc kochane witam sie porannie z kawusia i śniadankiem :)
Ale sie wyspałam szok wczoraj zasnęłam jak małe dziecko ...dobrze mi sie spało nawet sie nie obudziłam na siku szok :) ale za to rano jak wystrzeliłam do wc to myślałam ze nie wyjde :P:P:P:P

reklama
BUNIA- kochana ,ciesze sie z Toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i z tego ,ze po powrocie mąż zrozumial pare spraw i z tego ,ze jedziecie na WAKACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem jakie to wazne dla Ciebie-zmienic miejsce ,kilmat,zeby cos sie dzialo:tak:bardzo sie ciesze i domyslam sie ,ze chcialo Ci sie plakac z radości-ściskam Cie [FONT=&quot]
2137906kijdo2cvly.gif
[/FONT]

SZCZESLIWA- ja tez sie dzis wyspalam-u nas pada od polowy nocy a w taka pogode super sie spi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry