reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA,NIKA ,SZCZESLIWA- witam:tak:
SZCZESLIWA- lec spac ,po co masz sie meczyc;-)
PYSIA- przyjdzie koncu @ i zaczniecie na nowo:tak:
WISIEŃKA- ciesze sie ,ze przeprowadzka skonczona:tak::-D:-Dmoze uczcimy to pączkiem;-)
NIKA- jak tam -ile zostalo do przyjazdu do nas??;-)

nas komary zaczely ciąć i wrocilismy do domu,ale padam po tym malowaniu wiec ide sie umyc i brykam spac a jeszcze piwo zrobilo swoje wiec oczy sie kleja.

MARY-BETH- slodziaku ,mam nadzieje ze choc troszeczke czujesz sie lepiej....:sorry:

reklama
Mama eh masakra z tymi komarami. Nie bylo ich już ostatnio. Były te powodzie w maju czy kiedy to była plaga jak nie wiem, a teraz spokój... do czasu. Wczoraj siedzialam w pokoju, nagle muszek pełno, much i komarów. Zarzuciłam raida do kontaktu, wstajemy a wszystko z sufitu leżalo grzecznie dead na panelach :-D:-D:-D a mężulek mówił, że raid nie będzie Nam potrzebny :-D:-D

Czekoladowy pogromca wrócił :-)

Pysia, ja po pierwszym odstawieniu tabletek 10 lat temu miałam od ręki normalny @, ale ruszył tydzień po terminie i był mniej dotkliwy niż przed tabletami. 3 miesiące zabezpieczania i w 4 cyklu za pierwszym podejściem ciąża.

Teraz po 4 latach brania plastrów dostałam @ znowu z tygodniowym opóźnieniem, ale od razu typowy dla mnie, 5 dni, z bólami i omdlewaniem.

Różnica polega na jakości i zaawansowaniu tabletek sprzed 10 lat a plastrów, te drugie natychmiast po odstawieniu przestały mieć na mnie wpływ. Dni płodne były od razu, w 12-13 dniu cyklu.

Także spokojnie daj sobie tydzień, wszystko w normie. Jeśli nie pojawi się @ myślę, że powinnaś zrobić jeszcze jeden test albo najlepiej jutro betę.

Hope chyba już nie ma nadziei na maleństwo w tym cyklu. Będę czekać cierpliwie na @ będę szczęśliwa jak dostanę jak najszybciej @ bo najgorsze jest to czekanie... no ale zobaczymy jak to będzie... Skoro robiłam kilka testów i nic to chyba Dinusia jednak nie będzie jeszcze

Eh,kochane lecę się szykować do pracy. Prosze się za mnie wyspać :-D:-D:-D

HOPE czekoladożerco:-D:-D

MAMA Hajka:-):-) Już coraz bliżej do wyjazdu - tylko 18 dni :rofl2::rofl2::rofl2:

PYSIA ;-)

Ja dziś spadam już bo brat chce kompa:-( Do jutra....

Normalnie to bym się za ciebie wyspała do 10 ale wyjątkowo jutro do pracy muszę jechać, nic z tego :-)

W takim razie oby szybko nadeszła @ lub aby nie było jej wcale a w zamian fasolka ;-) Tylko w odwrotnej kolejności!

hope witaj
szczęśliwa miłej nocki
nika buziaki
mama pączka chetnie po pizzy wtrąbie, zwłaszcza od ciebie. Najpyszniejsze jakie jadłam!
W końcu przyniesli ta pizze i jestem juz najedzona i piwkiem popite. Ale teraz własnie mam ochote na cos słodkiego. Zasypiam juz tez po trochu więc zaraz sie wykapię i położę. Alez dostałam w doopę!!

maran ulzyło mi bo od tygodnia zasuwam jak mały samochodzik. W koncu troszeczke poodpoczywam. A jak tam u ciebie?
No ja ide spać. Szczypaweczki

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien Dobry,

Wpadlam zyczyc Wam milego dnia:-D

Pysia ja mam ten sam problem co Ty bo tez to moj pierwszy cykl po tabletkach i sama nie wiem co i jak i kiedy @ przyjdzie i czy bedzie bolesna...:eek: Mysle ze bedzie bo zanim zaczelam brac anty czasami nawet musieli mnie zawozic na zastrzyki na pogotowie takie bole mialam...:crazy:
Poki co @ nie widac ale mysle ze przyjdzie z opoznieniem tak jak pisala tutaj jedna z dziewczyn... Ja testu na ta chwile nie robie, zobacze co bedzie dalej:szok:
A Ty dlugo bralas te anty?

U mnie dzisiaj znowu zimno i leje:dry:
Mykam za troche robic obiadek, jakas rybke sobie zapodamy dzisiaj :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjatku serdecznie i wpadne potem :*
2eb7kt1.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry