reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama pewnie, że tak ale szkoda trochę bo widziałam z mężulkiem drugą kreskę no ale jednak to nie to, bo chyba już zrobilam z 3 testy i na żadnym nic później, więc chyba to nie ciąża :-):-) Szkoda troszkę, bo mężulek się ucieszył i caly czas mi już gadał do brzucha :rofl2::rofl2::rofl2: no ale to nic, będziemy dzialać dalej. W ogóle jak miałam plodne to na początku plodnych musiałam jeszcze leki łykac i dopochwowe brać, więc odpadły starania... Tylko wlasnie nie wiem jak to jest z płodnymi jak @ nie dostanę. Może wiesz?

reklama
MARAN- no to sie dzis urobilas;-)ale skoro czujesz poprawe samopoczucia to super:tak::-)

PYSIA- jak @ nie przyjdzie to nie bedzie dni plodnych....dni polodne sa zawsze po @ a przed owulka,takze jak testy sa negatywne to pozostaje Ci czekac do @ i dopiero po myslec o dzialaniu nad dzidzią bo teraz to tak rekreacyjnie mozesz;-):-Dbedzie dobrze-a kiedy odstawilas??ktory masz dzis dzien cyklu??

Dzisiaj zostałam ciocią :-D
Maluszek przyszedł SN ale z nacięciem i próżnociągiem w 42 tc
Waży 3600 g i mierzy 54 cm - jutro idę obejrzeć tego przystojniaka :-D
A rodziła moja chrzestna (starsza ode mnie o rok :-D )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama mam dziś 31d.c. a odstawiłam 29go czerwca anty. Kurde tak właśnie czulam że skoro nie będzie @ to i płodnych nie będzie... aaaa... pozostaje czekać :[

SOL- gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!! i usciski dla świeżo upieczonych rodziców!!!
ale chrzestna starsza o rok???:eek:

PYSIA- no niestety ,pozostaje czekac:baffled:mam nadzieje,ze szybko przyjdzie:tak:i znow bedziesz mogla zaczac:tak:

My piwko w dlon i idziemy na taras posiedzie,porozmawiac-pobyc ze sobą....

mama - hehe - a bo ja wam nie mówiłam? :-p ja w zeszłym roku dopiero przyjęłam sakramenty chrztu, komunii i bierzmowania i znajomi zostali świadkami mojego chrztu to się śmiejemy że rodzice chrzestni tylko takiej większej dzidzi :-p A wszystko w Święta Wielkanocne a w sierpniu mój świadek był ponownie moim świadkiem ale na ślubie kościelnym bo my taki trochę opóźniony ten kościelny wzięliśmy :-D J jest starsza ode mnie o rok a G o dwa :-D A teraz zostali rodzicami :-D Boniu - cieszę się jak na własne :-D A sama niedługo (bo zleci jak nie wiem co) zostanę znowu mamą :-D I znowu się poryczałam ze wzruszenia :-D Bo na swoim ślubie który był w kwietniu ub roku posadzili nas praktycznie przy sobie co nas zaskoczyło :-D Jeny jaka się płaczliwa zrobiłam przez tą ciążę to szok :-D

Dziewczyny padam po prostu ale pańszczyzna odwalona. Teraz nastawiłam zmywareczke bo tu mam i czekam na pizzę i Pola, który wyleciał jeszcze po piwko. Uczcimy koniec przeprowadzki. Ręce i nogi pieką i bola ale juz KONIEC:-D:-D:-D:-D
Alez się cieszę.

Wisieneczko cieszę się razem z Toba, że koniec przeprowadzki. Jak może doczytałaś albo i nie jeszcze nie będzie małego "Dinusia" u nas - tak mężulek wymyślił, że to DINUŚ ;]
Mama postaram się być cierpliwa choć jak widzę maleństwa tak z chęcią bym je zabrala rodzicom :-D:-D ostatnio bylam na basenie z kumpelą i bylo małżeństwo z dzidzią może polroczną albo i nawet nie i ta dzidzia tak się cieszyła w basenie. Ach, niech tylko My będziemy mieć maleństwo to też będę zabierać na basenik :]

Dziś bylam z Meżulkiem na basenie wymoczyć dupki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

czesc kochane :) witam sie wieczornie :):)
kurde ale u mnie był upał dzisiaj wyszłam do sklepu po wode i jak wracałam kurna oblały mnie siódme poty nogi jak z waty ...... szybko sie wody napiłam i odrazy mi sie zrobiło lepiej :) nie miałam popołudniu drzemki wiec mam nadzieje ze bede spała jak zabita ......

reklama
Wisieńka - gratuluję zakończenia przeprowadzki :) i zazdroszczę zmywarki ;) - u nas nie ma gdzie wepchnąć.

Pysia - będę trzymać kciuki, żeby się w nowym cyklu udało. :*

Przyszłam się do Was trochę uspokoić... No bo jak się nie martwić tym pobolewaniem brzucha, eh... Coś tu o testach płytkowych i strumieniowych piszecie... Czy strumieniowy może być niewiarygodny? Ja takim robiłam, ale - że tak powiem - zanurzałam końcówkę w pojemniku z moczem na 10 sekund, a nie "sikałam na niego"... Jak to brzmi w ogóle. :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry