reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARGOLCIA- witaj kochana-jak tam Pan Kot-nadal rządzi??;-)
BIBINKA- qrcze nie dzwonila dzis z wynikami -pewnie jutro zadzwoni razem z prolaktyną:baffled:ja skonczylam malowac pokoj Zuzy na różowo akurat Tom wrocil z nimi-teraz koncza kolacje ,bajka i do spania:tak:a Wam jak minelo popoludnie???

MARAN- witaj-co tam dzis robilas ,ze nie starczylo czasu na nadrobienie???:laugh2:
FLEUR- co z ta herbatka;-):-)
HOPE- no wiesz-sama wxiagnelas czekolade:eek::eek:ale ja tez tak potrafie;-)

reklama
mama to czekamy do rana...ja dzwoniłam właśnie do ginki,mogę juz teraz brać bromergon,tylko go nie kupiłam:baffled:.kurcze,jak ja nie lubię rozmawiać z kimś przez tel o takich sprawach i jeszcze pewnie mnie niezbyt kojarzy,bo byłam u niej ze 3 razy:baffled:.a popołudnie ok,dziekuję.bylismy nad wodą:tak:

BIBINKA- dobrze,ze zadzwonilas-na pewno jak Jej powiedzialas o co chodzi to przynajmiej wiesz jak i kiedy masz brac:tak:wykup i bierz bo cykl rozpoczety ...a mowila ,zebys za m-ąz powtorzyla badanie-tak jak ta Magda robi??

BIBINKA- dobrze,ze zadzwonilas-na pewno jak Jej powiedzialas o co chodzi to przynajmiej wiesz jak i kiedy masz brac:tak:wykup i bierz bo cykl rozpoczety ...a mowila ,zebys za m-ąz powtorzyla badanie-tak jak ta Magda robi??

właśnie M jedzie do apteki.nic mi nie mówiła;(.mam brać 3 cykle,chyba że będzie ciąża,to przerwać...kiedy ja natrafię na normalnego lekarza,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bibinka mama witajcie !!

Pan kot daje popalić, ostatnio poszedł do kościoła za rodzinką i musieli w czasie mszy kota z kościoła zabierać, bo mu się spodobało. A wiadomo na wsi to wszystko blisko, także daleko nie miał.
Bibinka doczytałam ,że doczekałaś się @. To teraz już musi być dobrze.
mama ależ ty masz powera!!Cały dom już chyba wymalowałaś!
muszę uciekać

Lipa. Dzidzi jeszcze nie będzie. Test negatywny. Już parę ich robilam i wciąż nic więc chyba coś znaczy. Na następny cykl jak tylko dostanę @ to kupię nowe testy na allegro - tym razem plytkowe

margolcia dzięki;)
pysia szkoda;(.ale czemu ten pierwszy wyszedł z bladą kreską?może był wadliwy?oby szybko Ci się wszystko wyregulowało,bo u mnie po tabsach to trwało i trwało...

uciekam kąpać Alutkę;)

Bibinko nawet mnie nie strasz. mam nadzieję ,że przyjdzie @ w miarę szybko.A Ty ile czekałaś na @ po odstawieniu? Jak to wtedy jest z dniami plodnymi jak @ nie przyjdzie?

MARGOLCIA- no to Pan Kot szaleje:-D:-D:-D:-Di skoro musisz leciec to papa:tak:
BIBINKA- życze Ci zebys znalazla odpowiedniego Ginek:tak:a moja Zuza juz padla,Domi jeszcze w kąpaniu,ale zaraz tez spac a na nas czeka zimne piwko;-):-)

ja wcinam tez orzechy choc juz mi bokiem wychodza:baffled::eek:

PYSIA-no szkoda,ale pierwsze koty za ploty i dzialajcie dalej;-)w koncu sie uda:-)

reklama
no ja dzis z Alą na dwóch dlugich spacerach byłam... obiad trzebabyło zrobić, prasowanie, sprzatanie, pranie... mąz wrócił po nocy to spał a wszystko na mojej głowie...
moje samopoczucie nie jest złe... czuje, że wchodze w drugi trymestr bo mniej zmęczenia, nawet jak sie urobie jak muł to daje rade... Ala czasem doskwiera bardziej czasem mniej, dziś była gorsza nocks to może dzisiejsza będzie lepsza... ehhh lece kąpać mojego łobuza małego :) zajrze wieczorkiem :*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry