reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
młodam super że jusz jakiś krok do przodu :) i życze udanego spotkanka trzymam kciuki za diete i piękny masz nowy sówaczek :)

mama no chyba że tak :):):) ehhh te rachunki nic mi nie mów mój K w sobote dostał wypłate i odrazu 500zł poszło na opłaty :(:( a kazdy mysli że my nic nie wydajemy bo z rodzicami a to tylko nasze były a jeszcze za wode bedzie trzeba zapłacić i jedzenie i inne zachciewajki ehhh kasa szybciej ucieka jak czas który strasznie pędzi :(

edit: chyba nie ma sposobu no ja czasem włączam muze i zakasam rękawy a czasem - ale bardzo rzadko potrzebny mi tajger :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
jestem... i ledwo zyje... najadlam sie orzechow, marchewki i suszonych moreli w pracy , do tego wypilam sok wieloowocowy z woda.. i czuje sie jak balon... wszedzie mnie uciska i boli... chyba sie zaraz legne na chwile..

ale ogolnie bylo ok :) tylko ja nie wiem czy ja wytrzymam do konca ciazy.. cos mi sie to nie widzi...

maggy - moje dziecię zakochało się w kartce od Ciebie - wisi na tablicy obok monitora i co do mnie przyłazi to pokazuje na kartkę i mówi "ciocia" - że od cioci :_D
Sol - hahaa :D milo mi ;) jeju! jak ja juz bym chciala miec takiego malego szkraba :d

Mary-beth- kartka doszla!!! jaki widok extra.... bardzo Ci dziekuje :)

FLEUR- ja poprosze ,ale herbatke;-)ja Ci powiem ,ze tez ostatnio jakas bez zycia jestem i wlasnie dlatego jak dzis robilam prolaktyne to od razu zrobilam tez morfologie bo nie wiem -moze mamy za niski poziom żelaza i troche anemia sie wkrada...

MLODAM- przyjemnosci na spotkaniu:tak:;-)
MARYLKA- ja ja wlasnie pomalowalam 1 sciane ,teraz lece malowac drugą;-)a Tomi wpadl na pomysl ,ze zabierze dzieci autobusem miejscowosc dalej a wroca spacerem:szok:powiedzialam Mu zeby wziol tel.jak zaczenie padac to po nich pojade.

maggy - już niedługo a zobaczysz jak szybko będziesz się modliła o chwilę dla siebie :-D
mama - a ja już znalazłam sposób na ciastolinę więc mi wisi - najgorzej jest z płaczem jak się skończy bo w pewnym momencie się człowiek orientuje że jakoś wyszła z domu :-D A tyle tego było :-D

Spadam na spacer bo się ciut chłodniej zrobiło a Karola się nudzi :dry: Ja się załamię z dwójką :-(

MAGGY, dlaczego na kartce nie napisałaś adresu zwrotnego????????????????????? :-( Liczę na poprawę :-p:-D
hahaaha bo sie nie zmiescilo :D wysle Ci na PW :)

Sol- pewnie tak :) ale i tak sie doczekac nie moge :D

jaewa- przepiekne zdjecia!!!! ale Ci dobrze :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kochane. :)

Ale mnie dziś Mąż po górach przewłóczył... O_o Miałam ze sobą no-spę i zażyłam, kiedy czułam mocniejsze naciąganie się mięśni, Teraz brzuch mnie lekko pobolewa, ale jest dużo lepiej, niż wczoraj. Ufam, że wszystko będzie dobrze. Dzwoniłam do mojej gin - kazała mi brać póki co tę luteinę, a po wizycie postanowimy, co dalej. Jutro będę dzwonić umawiać termin - wcześniejszy niż planowałam. ;) Także już w sb pójdę na betę, i w pn powtórzę a we wtorek przyszły będę do niej pewnie szła... Czyli to będzie połowa 5 tygodnia... Myślicie, że już coś zobaczymy na USG?

Pysia888 - przykro mi, że drugi test nie wyszedł... A byłaś już może betę robić...? :*

Marcepanku Drogi - Ty jesteś taka drobniusia, że chyba Ci brzuch szybko rosnąć nie zacznie. Ale każda ciąża jest inna, więc trzymam kciuki, żebyś tym razem doczekała się wyraźnego brzuszka! :) Aha, na mdłości ponoć dobry jest korzeń imbiru - trzeba maleńki kawalątek odkroić i żuć. Może spróbujesz?

Wisieńka - dziękuję za pamięć i powitanie. :) Życzę Wam owocnych starań, jak już @ przyjdzie i się skończy. :)

Mary-beth - mocno Cię tulę... :*

Hope - daj znać jutro szybciutko, jak tylko wyniki dostaniesz. :)

Młodam - cieszę się, że termin będzie na październik. :) No i powodzenia z dietą. :)

Maran
- a Ty się nie dawaj. Wiem, że dzieci bywają męczliwe (ja pracuję z ponad 20) ale - nawet jeśli to Twoje prywatne - pamiętaj, że dziecku w każdy wieku można próbować wytłumaczyć, że mamusia akurat dziś jest zmęczona i nie ma siły na wspólną zabawę... ;) A z dwójką sobie na pewno świetnie poradzisz!

Ostatnia edycja:
Sol dziękuje za poprawe suwaczka :):):)

hej a mój mężuś ciągle o piesku gada :) nawet sie kolegom jusz chwali że bedzie miał i ze żona mu załatwi :):):) a kolega do niego dzwonił że gościu ma amstafy na sprzedaz on mówi nie bo on czeka na takie łagodne zęby dla dzieci dobre były i że ma z pewnego źrudła :) no i mówi że jusz kase na niego będzie odkładać :) ale sie chłopina przejoł :)

edit:

mamcia może przełuż sobie to malowanie na jutro ?? na noc tak będziesz farbą smrodzić ?? no chyba że macie niesmrodzącą :):):):)

:-D:-D:-D się małż przejął, dobrze wróży ;-):-) Już go lubię :-)

Dziękuję babeczki za trzymanie &, w tym temacie nigdy nie wolno ich puszczać! Ja też ciągle trzymam i myślę o was i z całego serca życzę tylko radości, fasolek i zdrowych maluszków, wiem z autopsji jak bardzo można pragnąć dziecka :tak: Uda się, trzeba być wytrwałym.

A czekoladę niestety nie przyniosę, pożarłam całą tabliczkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie mdli mnie nawet, jakbym miała maszynkę zamiast żołądka :-D

Młodam trzymam kciuki za szybkie zrzucenie zbędnych kg :-)

Cześć!!
Ja padnięta wróciłam godzinę temu do domu. Jutro po Katowicach kolarze będą śmigać, to musiałam dzisiaj nadrobić jutrzejsze wyjazdy.
Zaraz doczytam co tam naskrobałyście.

Witam wszystkie serdecznie w poniedziałkowe popołudnie!!!

reklama
hej ponownie:-).zaraz idę kąpać Alę,ale póki co skrobię:tak:

mama jak wyniki morfologii?????
wisienka powodzenia w sprzątaniu,oby szybko poszło:tak:.ciągle powtarzam,że każda kobieta(i facet też jak chce)powinna być objęta opieką psychologa po stracie...
marylka ale się będzie działo w weekend:-D
zapmarta no mijamy się niestety...cieszę się ,że u Ciebie wszystko ok,dzidzia zdrowa,Karolek też ,no i mały dołek sobie poszedł i już nie wróci:tak:.mam nadzieję,że po tej mojej @ już będzie dobrze,co do torbieli,to ostatnio byłam na usg i było ok-oby tak zostało...
hope &&&&&&&&&&&& za betkę:tak:
meggy jak Ty w tej pracy wytrzymujesz:szok:??
młodam &&&&&&&&&& za dietkę i oby do pażdziernika szybko czas minął:tak::-)
sol no to się najadłyście:baffled:
krakowianka Ty tam tak nie szalej po tych górach!
maran jak samopoczucie???
monia miłego i owocnego wypadu:tak:
margolcia jak o tej godz wracasz,to nie dziwię się,że jesteś padnięta:tak:
fleur hello!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry