reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA wierze Ci ,ze nie masz na to ochoty-do wieczora!!
ZAPMARTA- dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!tez mam nadzieje,ze w tym luz nastepnym cyklu sie uda-w koncu:sorry::tak:

MONIA- 4 dni czasami dzialaja cuda;-):tak:jedz i relaksuj sie ile wlezie:tak:

MARY -BETH- mam nadzieje,ze slodycze juz zakupione i wcinasz;-)
MONISIA- gdzie jestes?????? @ na pewno juz Ci sie skonczyla-idzie nowy cykl ,nowa nadzieja-wracaj do nas!!!!

BUNIA- a Ty jak tam-dzis wracasz do domu???

KALAMANDYNA- ja niestety nie pomoge-w rozyczce sie nie orientuje,ale skoro wynik watpliwy to moze warto sie zaszczepic:sorry:

WISIEŃKA- Zuza dala rade-jutro chce byc juz do konca:tak:a moje dzieciaki wciąż wspominaja plywanie rowerem wodnym i zabawy na materacu z Mackiem:tak::-D:-D i jak wczoraj jechalismy nad jezioro kolo nas to Zuza od razu-nad jezioro do cioci Dorotki:-p;-)tak wiec dzieciom tez bylo bardzo milo:tak:
i oczywiscie dam Ci znac jak juz bede miala wyniki prolaktyny-sama jestem mega ciekawa:baffled:

wlasnie ogladalam pogode na jutro- BURZE!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Spadam do domciu:)
Na zakupy i potem pakowanie:)) Jutro zaraz po pracy wyruszamy:))

A i mężuś zawiózl dziś psiaka do moich teściów na cały tydzień (nie możemy jej wziąć, a tam jest jej mama i tata i braciszek i ona lubi tam być, lepsze to niż gdyby miała siedzieć sama w domu i tylko wychodzić z kims na spacery, mam nadzieję że nie będzie bardzo tęsknić...)
więc może będe mogła pochodzić w pończoszkach i haleczce przy tym pakowaniu:)))))

Miłego wieczoru:))

Witam popołudniowo :-)

Nad morzem chmury i popaduje a powietrze jest tak duszne, mokre, że przykleja się do ciała i dusi...

Chciałam wnieść troszkę nadziei dla testujących... Negatywny wynik testu nie musi oznaczać braku ciąży, szczególnie te robione do tygodnia, dwóch po terminie spodziewanej @. Czasem stężenie hormonów w moczu jest niski a testy nie dają 99% gwarancji wbrew temu, co zapewniają producenci. Podobnie jak nie dają wyniku już w 6 dni po zapłodnieniu. Nawet w ulotkach jest informacja, że prawdopodobnie jesteś/nie jesteś w ciąży bez względu na ilość pasków.

Internet pełen jest opowieści kobiet, których test oszukał. U mnie pozytywny wynik wyszedł dopiero w 6 tygodniu ciąży.

Także głowa do góry a jeśli są podejrzenia, najlepiej udać się na betę i mieć spokój, bo to właśnie niewiadoma dobija najbardziej w czasie przed i po @...

Co z resztą dzisiaj zrobiłam. Jutro będę miała wyniki i w końcu odetchnę z ulgą... U nas beta kosztuje 42-45 zł :szok:

A teraz idę po czekoladę, mam na nią wielgachną ochotę :-D;-) Przyniosę wam trochę ;-)

mama - co za ups? :-D

wisieńka, bibinka - no i pochwaliłam się pomidorową - jak ją rozmroziłam i zagotowałam to się okazało ze teściowa zdrowo posoliła i Karola jak ją spróbowała zrobiła "fuj" i miała rację :-p

Pogoda koszmar - dobrze ze jakiś wietrzyk jeszcze istnieje bo bym chyba sfiksowała w domu a tak jest w miarę znośnie. Nawet nie wychodzę teraz z Karolą bo bym gdzie glebnęła - na termometrze na północnej stronie budynku mam 28"C :szok: Nigdzie tyłka nie wystawiam do wieczora :tak: Gorzej bo Karola zaczyna się nudzić a mi jak nigdy nie chce się bawić z nią klockami :dry: Zaczęła marudzić o ciastolinę ze nie ma :-( Nie ma bo 80% wyszarpałam z dywanów a reszta uschła bo ich nie pozamykała. I teraz mi miauczy żeby kupić a nie mam kasy już w tym miesiącu nie mówiąc o kasie na takie wydatki :-( Smutno mi jak nie wiem bo bym jej nieba przychyliła a tu człowiek bezradny :-(

HOPE- no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piekną bete i daj nam szybko znac-jak bedziesz mogla:tak:

SOL;-)
MOJE TEZ MAJA CIASTOLINE, ale pod nadzorem bo ja ostatnio skrobalam z paneli..zmienilam nam wszystkim posciel,telefon nosze przy sobie bo ma zadzwonic babka z labolatorium z wynikami morfologii...Tom bedzie za 20 min...
jery jak mi sie ten dzien ciagnie-u nas 0 slonka caly dzien tak muli ta pogoda-NIC sie nie chce:confused2::confused2:

mialam dzis malowac Zuzy pokoj na rozowo-to znaczy 2 sciany ,ale jakos tak nie mialam weny na malowanie-moze jak Tomi wroci ,zje-wezmie ich na spacer to wtedy oblece te sciany:eek::eek:

Sol dziękuje za poprawe suwaczka :):):)
Witam popołudniowo :-)

Nad morzem chmury i popaduje a powietrze jest tak duszne, mokre, że przykleja się do ciała i dusi...

Chciałam wnieść troszkę nadziei dla testujących... Negatywny wynik testu nie musi oznaczać braku ciąży, szczególnie te robione do tygodnia, dwóch po terminie spodziewanej @. Czasem stężenie hormonów w moczu jest niski a testy nie dają 99% gwarancji wbrew temu, co zapewniają producenci. Podobnie jak nie dają wyniku już w 6 dni po zapłodnieniu. Nawet w ulotkach jest informacja, że prawdopodobnie jesteś/nie jesteś w ciąży bez względu na ilość pasków.

Internet pełen jest opowieści kobiet, których test oszukał. U mnie pozytywny wynik wyszedł dopiero w 6 tygodniu ciąży.

Także głowa do góry a jeśli są podejrzenia, najlepiej udać się na betę i mieć spokój, bo to właśnie niewiadoma dobija najbardziej w czasie przed i po @...

Co z resztą dzisiaj zrobiłam. Jutro będę miała wyniki i w końcu odetchnę z ulgą... U nas beta kosztuje 42-45 zł :szok:

A teraz idę po czekoladę, mam na nią wielgachną ochotę :-D;-) Przyniosę wam trochę ;-)
hej a mój mężuś ciągle o piesku gada :) nawet sie kolegom jusz chwali że bedzie miał i ze żona mu załatwi :):):) a kolega do niego dzwonił że gościu ma amstafy na sprzedaz on mówi nie bo on czeka na takie łagodne zęby dla dzieci dobre były i że ma z pewnego źrudła :) no i mówi że jusz kase na niego będzie odkładać :) ale sie chłopina przejoł :)

edit:

mamcia może przełuż sobie to malowanie na jutro ?? na noc tak będziesz farbą smrodzić ?? no chyba że macie niesmrodzącą :):):):)

MARYLKA- no wlasnie mamy niesmrodzaca bo z firmy Beckers a jutro maja byc burze to nie wygonie Domisia na ogrod-bedzie za mna chodzi a tak to nie pomaluje z Nim na karku...

Tomi wlasnie wrocil z rach.za prad-140 zl za 2 m-ce,zje i idzie z dziecmi a ja do walka..

witam się popołudniowo!

ja dzis dzwonilam do poradni gentycznej, wywiedziałam się co i jak. I tak oboje musimy miec skierowanie (wystarczy od lekarza rodzinnego), dowody, ubezpieczenie. Wizyta najwczesniej w pazdzierniku - lekarz ma do mnie zadzwonic jak juz beda mieli ustawiony grafik. ciesze sie ze wiem cos wiecej.:-)

umowilam sie z kumpela na spotkanko wiec bede uciekac,. poczytam Was wieczorkiem,

aaaa zaczelam dietke od dzis, nie jest tak zle jak myslalam, ale do slodkiego i tak ciagnie. 3majcie za mniee kciukasy!!!
do POTEM!!!

reklama
Dziewczyny dzieki za przyjecie mnie z powrotem
Ja wrociłam z pracy i jak zwykle musiałam uciac sobie drzemke teraz wstałam z bolem głowy oj nie dobrze od jakiegos czasu nic bym nie robiła tylko spała albo po przyjsciu z pracy spedzam na kanapie z pilotem ratunku macie jakies sposoby zeby wziasc sie za siebie ??????? pozniej mam wyrzuty sumienia ,ze mogłam zrobic pożytecznego ide zrobic kawke która chce bo wstawiam wiecej wody ?????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry