mama05
prrrryy szaaaalona :))
WISIEŃKA wierze Ci ,ze nie masz na to ochoty-do wieczora!!
ZAPMARTA- dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!tez mam nadzieje,ze w tym luz nastepnym cyklu sie uda-w koncu

MONIA- 4 dni czasami dzialaja cuda;-)
jedz i relaksuj sie ile wlezie
MARY -BETH- mam nadzieje,ze slodycze juz zakupione i wcinasz;-)
MONISIA- gdzie jestes?????? @ na pewno juz Ci sie skonczyla-idzie nowy cykl ,nowa nadzieja-wracaj do nas!!!!
BUNIA- a Ty jak tam-dzis wracasz do domu???
KALAMANDYNA- ja niestety nie pomoge-w rozyczce sie nie orientuje,ale skoro wynik watpliwy to moze warto sie zaszczepic
WISIEŃKA- Zuza dala rade-jutro chce byc juz do konca
a moje dzieciaki wciąż wspominaja plywanie rowerem wodnym i zabawy na materacu z Mackiem

i jak wczoraj jechalismy nad jezioro kolo nas to Zuza od razu-nad jezioro do cioci Dorotki
;-)tak wiec dzieciom tez bylo bardzo milo
i oczywiscie dam Ci znac jak juz bede miala wyniki prolaktyny-sama jestem mega ciekawa
wlasnie ogladalam pogode na jutro- BURZE!!!!
ZAPMARTA- dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!tez mam nadzieje,ze w tym luz nastepnym cyklu sie uda-w koncu

MONIA- 4 dni czasami dzialaja cuda;-)
jedz i relaksuj sie ile wlezie
MARY -BETH- mam nadzieje,ze slodycze juz zakupione i wcinasz;-)
MONISIA- gdzie jestes?????? @ na pewno juz Ci sie skonczyla-idzie nowy cykl ,nowa nadzieja-wracaj do nas!!!!
BUNIA- a Ty jak tam-dzis wracasz do domu???
KALAMANDYNA- ja niestety nie pomoge-w rozyczce sie nie orientuje,ale skoro wynik watpliwy to moze warto sie zaszczepic

WISIEŃKA- Zuza dala rade-jutro chce byc juz do konca
a moje dzieciaki wciąż wspominaja plywanie rowerem wodnym i zabawy na materacu z Mackiem

i jak wczoraj jechalismy nad jezioro kolo nas to Zuza od razu-nad jezioro do cioci Dorotki
;-)tak wiec dzieciom tez bylo bardzo milo
i oczywiscie dam Ci znac jak juz bede miala wyniki prolaktyny-sama jestem mega ciekawa

wlasnie ogladalam pogode na jutro- BURZE!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Zaczęła marudzić o ciastolinę ze nie ma :-( Nie ma bo 80% wyszarpałam z dywanów a reszta uschła bo ich nie pozamykała. I teraz mi miauczy żeby kupić a nie mam kasy już w tym miesiącu nie mówiąc o kasie na takie wydatki :-( Smutno mi jak nie wiem bo bym jej nieba przychyliła a tu człowiek bezradny :-(