reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Długo nie wytrzymałam bez BB, to się nazywa uzależnienie;-)
Musiałam Cie Szczęśliwa zobaczyć:-) Ładna laseczka z Ciebie i ten brzusio, pięknie zaokrąglony.

No to teraz już mogę sobie pójść:tak:Buzka!

HELLO!!!

jestem po gościnie,po drodze odebralam Zuze.u nas caaaaaaaaaaaaaly czas pada to juz jest nudne [FONT=&quot]
e016.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT]

dzieci teraz bajke oglądają ,ja chwile na bb.
SZCZESLIWA- pieknie wygladasz i dzidzia ladnie rosnie;-)
MARYLKA- jak tam utarg??
KLOPSIK,POL- witam nowe staraczki.nie wolno podczytywac!!!!trzeba sie udzielac !!!:tak::-D
AGNIESZKA- a co to za dobra wiadomość mąż przyniusl?;-)
BUNIA- świetnie,ze gosciu anulowal te 4 karimaty:tak:
MARAN- cześć kobietko ;-)
KALAMANDYNA,RENNA- Was tez witam:))
MONIA- ja sie tych wyników tez nie moge doczekac ,ale z tego co Ja zrozumialam to ma dzwonic wieczorkiem kolo 18 chyba:eek:
HOPE- jak tam wyniki-palce mam sine od zaciskania &&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Mamcia - dziekuje u nas też troche popadało ale dalej jest parno i nie do wytrzymania .....
właśnie Aguś pochwalic sie prosze wiadomością od mężusia :):)

Mam wyniki bety i z tych wyników wynika, że jednak w tym cyklu dzidzi nie będzie :confused2:

Bu.

Dziękuję za trzymanie kciuków, proszę nie puszczać broń Boże! W sierpniu ruszamy z drugim cyklem i zapisujemy się na majówki. Maj to jeszcze piękniejszy miesiąc niż kwiecień :-):tak:
Czekam na @ i od nowa liczymy dni :-)

Szczęśliwa
ślicznie wyglądasz :-)

A teraz uciekam wywoływać @ ;-) :-) i napić się piwka nareszcie :-D

reklama
ja też na momencik:tak:.u mnie też zaczęło padać-ulewa taka,że świata nie widać,ale teraz się uspokoiło:tak:
mama czekamy na wyniki!moja Ala się nuuudzi:baffled:.chyba wezmę ją do figloraju...jak bym miała tak codziennie,to chyba bym zbankrutowała:szok:

hope i co???????????????doczytałam,przykro mi;(.ale nowy cykl,to nowa nadzieja;)))

marylka może teraz ludziska z pracy powychodzą ,to wstąpia do Ciebie:-)?

szczęśliwa śliczny brzusio:-)

kalamandyna,renna hello:-)

klopsik,pol witajcie:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry