mama05
prrrryy szaaaalona :))
SZCZESLIWA- lec ,czytaj-nie ma co
)))
MARYLKA- oj to bieda....ale w taka pogode to wszyscy w domu siedza,ale moze jutro bedzie lepiej [FONT="]
[/FONT]
a ja natulilam sie Jeremiego,naglaskalam i juz wiem na 10000000000000000000000% musze byc jeszcze raz mamą!!!
HOPE- wiem jak to jest odebrac bete 0...2 cylke temu tak mialam mimo 100% objawów-masz racje-maj tez jest piekny [FONT="]
[/FONT]
BIBINKA- cześć siostra-moje sie dlugo nie widzialy to sie bawią a ja mam chwile na bb
[FONT="]
[/FONT]
u nas juz leraz nie laje tylko pada,ale caly czas......
MARYLKA- oj to bieda....ale w taka pogode to wszyscy w domu siedza,ale moze jutro bedzie lepiej [FONT="]
a ja natulilam sie Jeremiego,naglaskalam i juz wiem na 10000000000000000000000% musze byc jeszcze raz mamą!!!
HOPE- wiem jak to jest odebrac bete 0...2 cylke temu tak mialam mimo 100% objawów-masz racje-maj tez jest piekny [FONT="]
BIBINKA- cześć siostra-moje sie dlugo nie widzialy to sie bawią a ja mam chwile na bb
u nas juz leraz nie laje tylko pada,ale caly czas......
Ostatnia edycja:

:-) no i namiot nawet tanio
choć świat wali mi się na łeb, ale czy to ważne.... ;-)
A teraz małe śpi - oba więc sobie wreszcie zjadłam obiad i odpoczywam. Zaraz będę musiała budzić to większe a wcale mi się nie chce
Spadam pranie nastawić póki jest ładnie bo coś chyba burza ma w nosie moje okolice