reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SZCZESLIWA- lec ,czytaj-nie ma co:))))
MARYLKA- oj to bieda....ale w taka pogode to wszyscy w domu siedza,ale moze jutro bedzie lepiej [FONT=&quot]
k055.gif
[/FONT]

a ja natulilam sie Jeremiego,naglaskalam i juz wiem na 10000000000000000000000% musze byc jeszcze raz mamą!!!

HOPE- wiem jak to jest odebrac bete 0...2 cylke temu tak mialam mimo 100% objawów-masz racje-maj tez jest piekny [FONT=&quot]
k010.gif
[/FONT]

BIBINKA- cześć siostra-moje sie dlugo nie widzialy to sie bawią a ja mam chwile na bb :):) [FONT=&quot]
k055.gif
[/FONT]

u nas juz leraz nie laje tylko pada,ale caly czas......

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczyny:-)

szczęsliwa śliczny brzuszek:-)

bunia fajnie że jednak jedziecie w Bieszczady:tak::-) no i namiot nawet tanio:tak:

Hope &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Mam nadzieje że wynik pozytywny będzie

Maggy wielkie dzięki za kartkę:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)
P
odaj mi adres to też Ci wysle Z PL:tak:

marylka Dużego utargu i zdrówka dla ciebie i męża

Hope doczytałam przykro mi Maj też piękny miesiąc:tak::-)
Mama 05 mówi ;Nie spoczniemy nim poczniemy :tak::tak: tego sie trzymaj

Ostatnia edycja:
EWELINKA- no cos sie porobilo;/ ale najwazniejsze ,ze jestes co tam nowego-humorek si?? [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

MAMA05, humorek SI SI maj bejbe :-D choć świat wali mi się na łeb, ale czy to ważne.... ;-)
Dziś wzięłam się za malowanie korytarza...i powiem Ci jedno...jaki pieron mnie do tego namówił!!!!!!!!! Pomalowane...owszem, ale nie schnie, bo leje jak cholercia....P patrzy tylko bokiem, bo dodam, że niedawno był korytarz malowany, ale mnie jakoś sie kolorex znudził :-D Mało tego - poprzestawiałam szafki w łazience, a P chodzi i wszystkiego szuka, ale żeby nie było....nawet słowem nic nie powie....bo wie, że to mi pozwala odreagować... Kochany Pitolek ;-)

A co u Ciebie Skarbku??? Jak samopoczucie???

ewelinka hej!co tam chciałaś wkleić????porządki to jeden z lepszych sposobów na nerwy:-D

mary witaj!

mama to przynajmniej masz chwilkę:tak:.Ala jeżdzi mi piłeczką po klawiaturze:baffled:

Witam wszystkie :-)

Maggy - ale masz fajnego dziobaczka w suwaczku :-D

Mąż dzisiaj wrócił, Karola zrobiła awanturę że chce do Laury więc musieliśmy ja zawieść :wściekła/y: A teraz małe śpi - oba więc sobie wreszcie zjadłam obiad i odpoczywam. Zaraz będę musiała budzić to większe a wcale mi się nie chce :-p Spadam pranie nastawić póki jest ładnie bo coś chyba burza ma w nosie moje okolice :-p

ja też na momencik:tak:.u mnie też zaczęło padać-ulewa taka,że świata nie widać,ale teraz się uspokoiło:tak:
mama czekamy na wyniki!moja Ala się nuuudzi:baffled:.chyba wezmę ją do figloraju...jak bym miała tak codziennie,to chyba bym zbankrutowała:szok:

hope i co???????????????doczytałam,przykro mi;(.ale nowy cykl,to nowa nadzieja;)))

marylka może teraz ludziska z pracy powychodzą ,to wstąpia do Ciebie:-)?

szczęśliwa śliczny brzusio:-)

kalamandyna,renna hello:-)

klopsik,pol witajcie:tak:
oby :)

SZCZESLIWA- lec ,czytaj-nie ma co:))))
MARYLKA- oj to bieda....ale w taka pogode to wszyscy w domu siedza,ale moze jutro bedzie lepiej [FONT=&quot]
k055.gif
[/FONT]

a ja natulilam sie Jeremiego,naglaskalam i juz wiem na 10000000000000000000000% musze byc jeszcze raz mamą!!!

HOPE- wiem jak to jest odebrac bete 0...2 cylke temu tak mialam mimo 100% objawów-masz racje-maj tez jest piekny [FONT=&quot]
k010.gif
[/FONT]

BIBINKA- cześć siostra-moje sie dlugo nie widzialy to sie bawią a ja mam chwile na bb :):) [FONT=&quot]
k055.gif
[/FONT]

u nas juz leraz nie laje tylko pada,ale caly czas......
mam taką nadzieje a poza tym nie bój nic wrzesień będzie nasz :) no chyba że sierpień to ja sie nie obrażę :)

no nie widze :(:(:(

dzięki wszystkim za kciuki za utarg :)

reklama
Bibinka, witaj sUonko :-D Wkleiłam tygryska :zawstydzona/y::-D, ale coś go wcięło....
A żebyś wiedziała, ogólnie wysiłek najlepszy na stres :tak: przynajmniej dla mnie...

Sol,
smacznego ;-) miłego odpoczynku ;-)

Marylka, no coś się pokitrało z fotkami...cześć*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry