reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINA- haaa,ja wczoraj malowalam na ...różowo pokój Zuzy bo nas molestowala o ten kolor juz dlugo to zakupilismy ostatnio i poniewaz nie bylo weny do malowania to farba czekala a wcz.Tom wziol dzieci wieczorem na przejażdzke a ja za walek i ma juz różowo w pokoju a dzis widze Ciebie wzielo:-D:-D:-Dno mi ladnie wcz.wyschlo.
A poza tym to czekam na tel.z leb.z wynikami prolaktyny i morfologii.i czekam i czekam a babka nie dzwoni:eek:
bylam dzis u kumpeli -3m-czny Jeremi jest slodziakiem malym i nanosilam sie Go i nawąchalam i ...musi nam sie udać:tak:nam wszystkim!!!!
no i pada u nas od nocy,burza byla i nadal pada [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT]

reklama
Witam :-D
Jaewa
ja też będe mieć pewnie @ taką bolesna jak sprzed anty :-(:-(:-( Cholerka. Aż się boję już
Monia mialam cykle 28dniowe, bo anty bralam a teraz miesiąc temu odstawiłam i ciężko wyczuć jak to będzie z tymi cyklami
Szczęśliwa fajny brzucholek, też taki chcę :-D:-D:-D
Mama a u mnie jest upalnie. za pare chwil chyba pójdziemy na rowerki :]
Bunia my byliśmy nad Soliną w majowy weekend rok temu. Przepłynęliśmy Solinę prawie całą wzdłuż rowerkiem :]

ewelinka u mnie też się to sprawdza,kiedys miałam więcej czasu,to potrafiłam siódme poty z siebie wycisnąć na treningu i od razu lepiej:-D

mama ja tez się u znajomych nanosiłam i nawąchałam takiego malucha:tak:.ehhh...

hej sol!

pysia wczoraj Ci nie odpisałam.u mnie długo się regulowało,po odstawieniu dostałam @(to wiadomo)a potem po 2 m-cach,potem po ok 1,5 m-ca i dalej cykle ok 31-33 dni

EWELINA- haaa,ja wczoraj malowalam na ...różowo pokój Zuzy bo nas molestowala o ten kolor juz dlugo to zakupilismy ostatnio i poniewaz nie bylo weny do malowania to farba czekala a wcz.Tom wziol dzieci wieczorem na przejażdzke a ja za walek i ma juz różowo w pokoju a dzis widze Ciebie wzielo:-D:-D:-Dno mi ladnie wcz.wyschlo.
A poza tym to czekam na tel.z leb.z wynikami prolaktyny i morfologii.i czekam i czekam a babka nie dzwoni:eek:
bylam dzis u kumpeli -3m-czny Jeremi jest slodziakiem malym i nanosilam sie Go i nawąchalam i ...musi nam sie udać:tak:nam wszystkim!!!!
no i pada u nas od nocy,burza byla i nadal pada [FONT=&quot]
c001.gif
[/FONT]

No ja dziś musiała się odstresować, a że mam wolne, bo rzuciłam na biurko szefa L4 to działam!!! Ubranie robocze, daszek na głowę, muza na maksa, wałek w łapkę i dupka sama latała :-D:-D
U nas pogoda masakryczna!!! Leje bez przerwy, burza sobie poszła....
Kochana, a pewnie, że Nam się uda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To nie podlega dyskusji....ja głęboko w to wierzę....:tak:

mama - zamieniamy się ? ja mam 30 w cieniu i już mam dość :-D

Jest problem z forum z wyświetlaniem załączników - niedługo problem powinien zostać rozwiązany :tak:

A mi koleżanka nagadała, że aż się wystraszyłam :szok::szok::szok: bo mówilam że widziałam na basenie malucha niepełnosprawnego. Dzieciątko kilku miesięczne, a ta do mnie, żebym na takie chore się nie zapatrywała i w ogóle tylko na zdrowe, ładne dzieci i aż se to do łba wzięlam :-(:-(:-(

Bibinko jejku mam nadzieje, że @ przyjdzie do mnie wcześniej. Zwariuję z tego czekania. Po anty ładnie jak w zegarku, przed anty zresztą też nie miałam problemow z regularnością, a teraz boję się kiedy łaskawie przyjdzie @

U mnie jest upalnie eh, jak miło :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietki jak tak czytam te Wasze wpisy to az sie cieplej na serduszku robi!!!!!
Problemy zdaja sie byc mniejsze. Dobra rzecz to forum!!!!!!

ewelinka u mnie też się to sprawdza,kiedys miałam więcej czasu,to potrafiłam siódme poty z siebie wycisnąć na treningu i od razu lepiej:-D

mama ja tez się u znajomych nanosiłam i nawąchałam takiego malucha:tak:.ehhh...

Sport to podstawa, a pocić się lubię, no byleby nie z upału :-D
Zapach malucha - bezcenny :-D te kremiczki, oliwki i w ogóle....i nie ważne, że w pamperku kilo kupki ;-)

SOL, dało się zauważyć, wiesz...:-D:-D

Pysia, cześć...dziwna koleżanka....tylko tyle powiem...

Renna, witaj*

PYSIA -witaj i jak masz pogode to kozystaj:tak:
BIBINKA- ach te maluchy [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT] ale jeszcze sie doczekamy...

MONIA- ja znowu wcinam orzechy:tak::rofl2:

reklama
Ewelinka hejka :)
kurcze ja Was dziś chyba tylko poczytam jakoś nei moge sie dzis wkręcić :(

mama dziś już mam tylko drobne plamienia z castagnusem :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry