reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama pewnie że tak :-D:-D w tamtym tygodniu był deszcz, a teraz sloneczka ho ho ho ;] A fakt... maluchy są słodkie... jejku, uwielbiam zapach maleństwa, oliwki itp. cudo :-D:-D
Ewelina dokładnie, aż sobie to wzięłam do serducha i się z deczka przejęłam tym co mi nagadała ;/

pysia daj spokój...czytałaś mój post na poprzedniej str??

ewelinka co tam kupa:-D:-D

mama no przecież zaczynamy juz w tym m-cu:-D.moja mama zaszła ze mną właśnie w sierpniu,więc może i mnie się uda,no i Tobie też:tak::-).pamietaj,że mamy 7 rocznice,oby były szczęśliwe:tak::-)

marylka ja biorę bromergon od wczoraj:tak:

Kobietki jak tak czytam te Wasze wpisy to az sie cieplej na serduszku robi!!!!!
Problemy zdaja sie byc mniejsze. Dobra rzecz to forum!!!!!!
RENNA- bo my tu dobre duszyczki jestesmy:tak::-D:-D:-D

SOL- pewnie,ze moge sie zamienic-dzieci dzis nawet 5 min na ogrodzie nie byly:no:

EWELINA- pewnie,ze w takich warunka-muzycznych-doopka sama lata.a tak mi wczoraj czegos brakowalo...patrz-a to o muze chodzilo...:-D;-)

mama no przecież zaczynamy juz w tym m-cu:-D.moja mama zaszła ze mną właśnie w sierpniu,więc może i mnie się uda,no i Tobie też:tak::-).pamietaj,że mamy 7 rocznice,oby były szczęśliwe:tak::-)

No ba! Kupa to nie problem :-D:-D:-D
A 7 to moja życiowa liczba, więc przyniesie WAM szczęście :tak: zobaczycie Obywatelki ;-)

Bibinko owszem czytałam Twojego poprzedniego posta i napiszę Ci, że ja chcę wczesniej dostać @ choć chcieć nie zawsze znaczy moc :-D:-D:-D no i wcześniej dostać @ i mieć płodne i znów działać i chodzić z wielkim brzucholem. To mi się marzy tylko choć staram się nie nakręcać za bardzo tym tematem i jak narazie nieźle mi idzie :-D:-D:-D
Mama mi cokolwiek się lepiej robi jak muzyka jest w tle ;] a my wciąż czekamny na te zewnętrzne rolety... może w przyszłym tygodniu nareszcie zamontują ;]
Renna już takie z nas fajne babeczki. moja nowa super koleżanka która od niedawna pracuje u nas miala wczoraj zrypany humor jak przyszła na noc do pracy i co? Powiedziała mi a póxniej reszcie babeczek, że jak ze mną pogadala to aż jej humor poprawiłam. Eh, miłe to było... a bo ja lubię się pośmiać, pogadać dużo, pożartować. W pracy się ze mną nie nudzą :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pysia, całkiem niepotrzebnie....trzeba mysleć pozytywnie, a patrzeć na dzieci wskazane, nawet niepełnosprawne, one są żądne miłości i wcale niegorsze od innych :tak:

MAMA, noooooooooooo kochana.....następnym razem pierwsze kroki poczyń ku ustrojstwu grającemu...:-D ja jak zapodałam sobie Rickiego Martina (którego nie lubię) to od razu nauczyłam się kroków salsy hahahahahahahhahahahahahahahaha

Kochana, już biegnę niczym Kojotus pędziwiatrus ze śrubokrętem Cię tu wkręcić....:-D:-D

A co sie dzieje Myszko???
kofana jesteś nie wiem w sumie chyba nic tylko mnie troche brzusio pobolewa ale to chyba od antybiotyku bo Sol jusz mnie uprzedziła ze mega mocny czyli dawka jak dla konia a ja przeciez bardziej do kobyły podobna :)

i jak sie czujesz??

BIBINKA- tak jest juz niedlugo mamy 7 rocznice i Ty i Sorbuś:tak::-D:-Dmusi sie udac:tak:
EWELINA- mam nadzieje,ze bedzie si;-)jakby co to testowac bede 25 sierpnia wiec moze bedzie to spozniony prezent na rocznice.....

reklama
Marylka, musisz wytrwać ten ból, mów sobie, że to dla dobra sprawy - będzie lżej i zostań z Nami to zapomnisz o bólu ;-)
Mama, tylko pamiętaj, nie testuj wcześniej....będzie gites bejbunkowo ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry