reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINA- tylko zebys znowu goraczki nie dostala:-D:-D:-D:-D:-Dspokojnie;-):laugh2::laugh2:no to Wam tez sie szykuje randevu:tak:ja tak mysle ,ze moze przed bajkami ich posadze....:rofl2:

Kochana, gorączkę to ja dostałam, bo 5 godzin seksu nie miałam ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Poważnie, znów mam gorączkę...ale i tak P nie popuszczę.... ;-)

Marylka, w kinie...w Lublinie...w metrze i swetrze ha ha ha ha na zapleczu też można, a czemu nie!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
omg , ale wy szybko piszecie:happy:
dziekuje za mile przywitanie....
widze ze co niektore staraja sie roznymi jeszcze nieznanymi mi sposobami;-)
nawet nie wiem co to jest jak czytam... ale jak sie chce dzidziusia to trzeba wszystkioego probowac....:tak:
ja to wogole jestem zielona w tym wylizaniu... :zawstydzona/y::-p

a moze zna ktos sposob na blizniaki???:-D bardzo chcyalabym miec :tak:

EWELINKA- znowu goraczka męczy-oj wspolczuje chorubska:sorry:
KALAMANDYNA- przyjemnosci z kumpela

ja sie biore za przygotowanie obiadu dla mojego chlopczyka bo za 20 min bedzie...a ja gotowa:-D:-D

EWELINA- hahahaha-no musze cos wymyslic bo o 20.00 wychodzi na siatkowke i bedzie po 23 to moge juz spac:sorry:mial przyjsc do Niego kolega na mecz,ale cos tam sie zmienilo i Tomi jednak idzie na siatke....

KAMCIA- popiszesz z nami to wszystko opanujesz-kazdy sposob i pozycje:-D:-Dto co my tu nieraz wyprawiamy to:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ale sie usmialam z tych komentarzy! boskie! "Może Wersalka to ten drugi malec :)" :-D

marylka - poogladalm sobie Twoj sklepik - sliczniutkie te ubranka! Jak tylko dwie krechy zobacze na tescie zaraz cos kupie u Ciebie :happy:
ciesze sie że Ci sie podobają :)

Kochana, gorączkę to ja dostałam, bo 5 godzin seksu nie miałam ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Poważnie, znów mam gorączkę...ale i tak P nie popuszczę.... ;-)

Marylka, w kinie...w Lublinie...w metrze i swetrze ha ha ha ha na zapleczu też można, a czemu nie!!!!!!!!!!!!!!!!
no ja zawsze mówie a kto mnie teraz zwolni ?? :):):):)
albo znajoma dzis ooo ale sobie włoski strzeliłaś a ja a co niech sie oglądaja :)

edit:
Ewelina na deserek to będa te MINETKI :):):):):):)

MAMA, jak chcesz to ja Cię obudzę o 23 ha ha ha ha
Maryla, no kto???? NIKT, a zaplecze należy do WAS ;-):-D
Deserek najlepszy.......nie trza nic innego!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

MAMA, MARYLKA
, tak wyglądają nasze mózgi????:-D:-D

Zobacz załącznik 271219

Ostatnia edycja:
dobra zmykam kochane wytlumaczyc dzieciom ,ze rodzice beda zajeci i moze uda mi sie cos z nimi ustalic
Tomi zaraz bedzie wiec wlece pozniej:tak::-D:-Dpo kilkanascie nimETEK:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
MAMA, jak chcesz to ja Cię obudzę o 23 ha ha ha ha
Maryla, no kto???? NIKT, a zaplecze należy do WAS ;-):-D
Deserek najlepszy.......nie trza nic innego!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

MAMA, MARYLKA
, tak wyglądają nasze mózgi????:-D:-D

Zobacz załącznik 271219
Ewelina nie moge rozwaliłaś mnie tym mózgiem :):):):) jest rewelacyjny :):):):) i nasze mózgi na 100% TAK WYGLĄDAJA :):):):):)

a co do sposobu na bliźniaki - to chyba taki nie istnieje :(

EDIT:

tak patrze i patrze na ten mózg i znalazłam nową pozycje !!!!!!!!!! mężuś sie ucieszy :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry