reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sorbus-no widzisz jak sie trzeba zmeczyc ,zeby potem na urlopie wypoczac:sorry:a u mnie w sumie si bo dzis dostalam wyniki prolaktyny i norma jest do 25 a ja mam 8,1 i hemoglobina tez super wiec musze nad psychiką popracowac skoro wyniki dobre:tak:;-)

KALAMANDYNA- no najgorzej tak luki w pracy zapychac...ja witam se z popoludniowa kawa-dzieci na ogrodzie dzis u nas grzeja na maxa.Tomi bedzie za godz i normalnie bym Go dopadla w korytarzu .....ale dzieci.:confused2:

reklama
MAMA, to dzieciakom wymyśl zabawę w chowanego, Ty szukasz......i wykorzystasz ten czas na "zdemolowanie korytarza" ha ha ha ha ha
Tylko, żebyś zbyt wcześnie dzieci nie znalazła ;-)

marylka - córcia mojej koleżanki tak zrobiła - w nocy zsunęła jej się po kołdrze i spała pod rozkładanym fotelem :-D Też miała pietra jak nie wiem co ale mała się w tym momencie rozdarła o mleko i się znalazła :-D A miała aż 4 miesiące :-D

mama - komentarze adekwatne do pióra pisarza :-D Ta gazeta schodzi na psy :no:

Obiadek zjedzony, serniczek zjedzony, dziecko serniczek zjadło a mąż się przejadł obiadkiem :-D A mi teraz miło i błogo a dziecię chce na spacer :dry: Chyba męża wygonię :-p Idę się przespać bo objadłam się jak bączek :-p

EWELINKA- no wlasnie juz kiedys nas Zuza nakryla i pyta tato czemu tak mocno przytulasz mame??:szok::szok::szok:no i czar prysl...

zobaczymy co sie da zrobic...bo dzis rano obudzilam sie z checia a ou...pusto juz i trzeba czekac do wieczora...

mama to super, że wyniki ok :tak:

marylka
ma być słonko ale ok 24-25 stopni dla mnie to super bo ja nie cierpie upałów

klamandyna jedziemy do Władysławowo - co do suwaczka to według mnie jest ok masz napiane ze 5 dni do owulacji a 10 dc to akurat za 5 dni by wypadała owulka czy cos pomieszałam ??

hej dziewczyny , jeszcze tu sie nie udzielalam...:zawstydzona/y:
ale sama staram sie z moim partnerem o dzidziusia;-)

za 1 razem udaalo nam sie po 1 miesiacu od staran,chcielismi miec dzieci rok po roku c\yli na 2010r , niestety dostalam @ po 6 miesiacach od porodu wiec nie dalo rady (mala jest z listopada) ale nadal sie staramy.... i poki co nic..:-(
mam nadzieje ze w 2011 juz bede sie cieszyc kolejnym malenstwem:happy:

trzymam kciuki za wszystkie staraczki obyscie jak najszybciej zobaczyly na tescie upragnione 2 kreseczki:tak::-)

EWELINKA- no wlasnie juz kiedys nas Zuza nakryla i pyta tato czemu tak mocno przytulasz mame??:szok::szok::szok:no i czar prysl...

zobaczymy co sie da zrobic...bo dzis rano obudzilam sie z checia a ou...pusto juz i trzeba czekac do wieczora...

Niestety, jak są dzieci to trzeba uważać z amorkami, bo dzieci czasem mogą inaczej odczytać intencje Taty ;-)
Ale jakoś sobie zorganizujecie "przytulanki", wszystko idzie pogodzić :tak:
Na marginesie, dobrze wiedzieć, że nie tylko ja taka seksistka jestem :-D:-D:-D

Ka.M`cia, witaj :*, trzeba wierzyć, że się uda! Trzymam &&& za WAS, uzbrójcie się w cierpliwość i spokojnie...na luzie...i zobaczysz..sukces będzie murowany! ;-)

mama - dzięki !!!!
NAGAPALMA- nie ma sprawy nasze Ty piekności!!!

EWELINKA-hahahahaha:-D:-D jeszcze Marylka jest demonem sexu:tak:;-)na szczescie jak Zuza weszla rano do pokoju to dopiero zaczelismy i Tom byl przykryty i za wiele nie widziala;-)

KAMCIA- witaj na watku-pisz smialo i Tobie rowniez zycze szybkiego pojawienia sie fasolki:tak:

reklama
Sorbek- niedługo urlop:-)Gdzie jedziecie nad morze?

Dziewczyny, czy Wam sie zgadzają suwaczki odnośnie dni płodnych? Wg moich obliczeń mam 10 dzień cyklu, a suwaczek pokazuje że jestem w trakcie owulacji. Coś tu jest nie tak..:eek:
ja nie pomoge bo nie mam takiego suwaczka

a pamietasz jak tata kapciem stukał :):):):):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry