reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem po spacerze
EWELINKA- to sie nazywa cudowne wyzdrowienie:-D:-D:-D:-D:-Dfajnie,ze juz sie dobrze czujesz!!!no i .....Ty masz takieeeeeeeeeeeeeeeee dlugieeeeeeeeeeeeeeeee wlosy:szok::szok::szok:
zaakceptowalam na NK:tak:

NAGAPALMA- Twoja nowa fotka tez jest super i grzywka si:tak:ślicznie wyszlas!!!!!;-)
MARAN- dzieki ,tez sie ciesze ,ze wyniki super!!
ZAPMARTA- no pouciekaly-praca,obiady...a Ty kozystaj z przespanych nocy ,moze ograniczenie dononkow pomoże na dluzej;-):tak:

jestem po spacerze
EWELINKA- to sie nazywa cudowne wyzdrowienie:-D:-D:-D:-D:-Dfajnie,ze juz sie dobrze czujesz!!!no i .....Ty masz takieeeeeeeeeeeeeeeee dlugieeeeeeeeeeeeeeeee wlosy:szok::szok::szok:
zaakceptowalam na NK:tak:

Mamusia, no...tak mi jakoś urosły za dupkę :-D:-D:-D:-D:-D I miałam pisać - śliczna dziewczyna z Ciebie :tak::tak:
Normalnie ręce, które leczą ha ha ha ha ha ha ha

mama - serniczek wysłałam kurierem - powinien akurat wystygnąć zanim dojedzie bo jeszcze ciepły był jak wyciągałam :-) A wynik prolaktynki supeeeeeer :-D

krakowianka - widzisz - ja odkąd zaszłam w ciążę z Karolą pracowałam ok 3 miesięcy :-( Bo w ciąży z Karolą na L4 musiałam siedzieć bo nie dało się żebym miała prawidłowe warunki pracy w aptece przy obostrzeniach ze strony lekarza. Nie mogłam ani na recepturze ani na kasie ani rozkładać towaru :-( Potem pracowałam przez 2 miechy w zeszłe wakacje ale to była porażka organizacyjna i kadrowa i koszmar za marne pieniądze. Więc już 3 lata siedzę w domu i pier.. dostaję - ja chce iść do pracy!!! Miałam już nawet kilka spotkań umówionych jak dowiedziałam się że jestem w ciąży - większość ofert była z 3 miesięcznym okresem próbnym czyli wypad zanim mnie zacznie prawo chronić :-( Życie w tej materii jest do ... pupy :-p Ile bym dała za ciepłą posadkę na jakimś biurowym stanowisku :-(

bunia - jakby nie było wybrałaś życie z tym człowiekiem i brałaś ślub świadoma co on oznacza. Spróbuj iść na kompromis i porozmawiaj na spokojnie - nie jest łatwo ale warto. Ja miałam ochotę pieprznąć wszystko dziesiątki razy i robiłam awantury jak mnie zaczynał doprowadzać do białej gorączki ale potem sobie przypominałam czemu wzięłam z nim ślub i rozmowa bardzo się przydawała. Mężczyźni to pajace, małe dzieci - oni nigdy nie dorosną a z czasem staną się gorsi :sorry: I dlatego to my musimy być tymi mądrzejszymi/noszącymi spodnie w związku osobami :-D Trzymam kciuki żebyście się jednak dogadali :-)

kalamandyna - poświęcona :-D

ewelinko - boski tekst do lekarza :-D

Sernik wyjęty stygnie, mięsko wstawione na obiad a mnie ssie już w dołku równo :-( Ale cóż - sernik musiał chwilę odsapnąć po pieczeniu bo by klapł :-p
Wczoraj się ciut wyżyłam na M i teraz mi głupio chociaż oboje wiemy że wcale tak nie myślę (kij że właśnie tak myślę :-( ) Te hormony mnie zabiją albo moje małżeństwo :-(
A na dodatek przez 3 h miałam dzisiaj tak strasznie twarde podbrzusze - jakby mi się brzuch stawiał :szok:

Coś na poprawę nastroju :-D
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomo...iecie_syna__A_trzylatek_spal_pod_lozkiem.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MARYLKA, PW :-D:-D
Jak utarg?????? Zaraz kuknę, co tam masz ciekawego....pewnie będę ryczeć, ale nic to... ;-)
już sprawdzam :) no a nic nowego za bardzo nie mam bo po 10 będe miała dostawe to wtedy porobie więcej zdjęć i wstawie za jednym zamachem :)

sol ja tak zrobiłam jak byłam mała :) byli u nas goście i miałam spac z kuzynem ale mnie zdenerwował i powiedziałam ze nie będe z nim spac i spałam pod łóżkiem :) wszyscy mnie ponoć od rana szukali po całej wiosce (bo na wsi wtedy mieszkaliśmy) nawet sie bali czy sie nie utopiłam bo 5 min od domu mieliśmy jezioro i często tam chodzilismy asz ja o 10 zaspana wychodze z pokoju i pytam gdzie moje kakao :)

nie było bananów :( kupiłam deserek :)

Ostatnia edycja:
EWELINA- dzieki kochana.staram sie "trzymać"zeby mąż nie musial sie na boki rozglądać:-D:-D:-D:-D:szok:

SOL- dzieki za sernik -juz wypatruje kuriera!!! i tez sie ciesze,ze prolaktyna super!!a hormony juz niedlugo sie unormują:)))

Ostatnia edycja:
SOL, faceci są od innej małpy, zawsze powtarzam :-D A hormonkami się nie przejmuj - jesteś w ciąży i mają prawo świrować, Twojemu małzykowi duuużo cierpliwości zyczę, a Ty czasem dziabnij się w ozorek, albo obróć w żart i będzie git ;-). Może "KROPKA" od małego się stawia matce i mówi "eeeee...weź na wstrzymanie i nie wyżywaj sie na ojcu!!" :-D

MAMA, by tylko spróbował!!! ;-)

EWELINKA- no wlasnie-On o tym wie i nawet nie probuje-wielka siostra patrzy:-D:-D:-D:-D

SOL- super ten artykul ktory wstawilas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpoprostu komentarze mnie powalily-3 razy spadlam z krzesla.artykul nie jest śmieszny,ale smiesznie napisany i te komentarze:-):-):-):-)
dziewczyny poczytajcie sobie:tak::rofl2::rofl2::rofl2:

jade po Zuze i na lody...papa

Ostatnia edycja:
mama, ja już się chwytam wszystkiego. Dla mnie jest o tyle ważne, żeby Karolek ładnie spał, bo chcemy przenieść go do jego pokoju i muszę odetchnąć trochę przed maluszkiem.

reklama
MAMA, ja zawsze swojemu P powtarzam "jak chcesz iść na bigle, idź, ale nigdy nie wracaj, bo nie masz po co!", a P tylko puka w głowę i mówi "Ty to masz indiańskie pomysły, czego mam szukać, mając taki skarb przy sobie"...no i wymiękam, ale czujna jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D BIG MAMA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Artykuł czytałam, ha ha ha ha ha ha ha BYSTRA POLICJA ha ha ha ha ha ha

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry