reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marylka dziekuje :) no jakoś daje rade, ale dziś była gorsza noc wiec nie wyspałam sie za bardzo... Ala sie rzucała hehehe... nie wiem czy ona ma teraz jakieś koszmary, lęki czy co... bo czasem śpi dobrze a na kolejną noc już popłakuje i jak ją wezme do łóżka to sie na mnie rzuca... fajne jest jak sie tuli ale jak rzuca to już gorzej bo czasem tak mi z główki pociągnie, że mam wrażenie, iż rano w lustrze zobacze limo pod okiem hehehe...
no a wiadomo, że musze wpaśc choc na chwile i poczytać co u Was bo bardzo tu wszystkim kibicuje i &&&&& trzymam by wszystkim sie jak najszybciej udało... wiec sama rozumiesz to uzaleznienie :*
buziaki dla Ciebie i &&&& za dużżżżżżżżży utarg :)

Sorbuś, witaj Słonko....oszczędzaj się :*
Kalamandyna, spoksik...mam nadzieję, że w błąd nie wprowadziłam, daj znać co lekarz powie, buziolki*

A ja się obżeram wafelkami familijnymi orzechowymi, boshe, jakie one są pyszne.....:-D

Ostatnia edycja:
tak tak wiem doskonale o czy mówisz to jest bardzo silne uzależnienie :)

kurcze chyba głodomor mnie chwyta pomału ide do sklepu może będzie jakiś banan albo coś :)

Ostatnia edycja:
hej

ewelinka, oj ja też pochłonęłam dziś orzechowe, wg mnie są najlepsze (oczywiście familijne)

Maranka, skąd ja to znam. Teraz mam przespane trzy noce więc jestem happy, ale jak to będzie dalej zobaczymy. Podaję mu pulneo, bo kaszlał i czytałam, że powoduje on senność. Odstawiłam na razie danonki, bo babcie serwowały mu po 4 szt dziennie i też dowiedziałam się, że za dużo mleka krowiego może powodować kłopoty ze snem.

Ja już nie mogłam funkcjonować i wstawać do pracy. Byłam nie tomna.

a reszta pouciekała ????

reklama
Marylka, super ciuszki masz w sklepie i szeroki asortyment :tak: Już niedługo będę u Ciebie zamawiać :-D:-D
Zapmarta, zgadzam się, najlepsze są orzechowe :tak:;-)do kawki w sam raz ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry