reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzieciaki kompa mi zajely i nawet nie miałam jak sie pozegnac ;-) plan na dzis wykonałam, na 16 brykam do dentysty, zobaczymy czy stan zapalny 8 przeszedł czy nie i czy mozna go już wyrwac :szok::no: boje sie... o 18 z minutami brykam pociagiem do Wro wiec zerkne do Was jutro. milego popoludnia Wam kobitki życzę :-)
Mama smacznych lodów, i cos o sernikach wyczytałam, ale bym zjadła moje ukubione ciachi, ale sobie zrobiłam postanowienie... 0 słodkości.
Marta a co im się nie podoba???

czesc dziewczyny moje !:-)
Ja tylko na chwilkę, u mnie wszystko w porządku, czekam na @ w tym miesiącu było tylko jedno podejscie, więc tradycyjnie nic tego nie wyniknie. Ostatnio jestem zagoniona troche i nie mam czasu nawet się do Was odezwać, bardzo Was pozdrawiam :-D

Ostatnia edycja:
NAGAPALMA-a dopiero pisalam o Tobie ,jakies 2,3 str.wczesniej:tak::-Dno jak taka zaganiana jestes to trzeba by troche zwolnic i poprzytulac sie czesciej;-):-D:-Dgrzywka super widzialam piekną fotke na NK:-D

Witam ponownie;-)
Poczytałam sobie początek tego działu i widze, że weteranką jest tu Agnieszka, Sol i Mama reszty niestety nie poznałam. Wykruszyły się?

Kurcze, mam chwilowy zastój w pracy, nie lubię tego, bo musze kombinować z czasem.

pozdrawiam popołudniową porą przy popołudniowej herbacie:-)

wiecie co w ogóle nie jestem na bieżąco włąściwie to nie mam pojęcia co się dzieje u Was :-(
ten tydzień jest masakryczny - juz nie pamiętam kiedy miałam tyle roboty - oj docenie bardziej urlop docenie :zawstydzona/y:

A wczoraj tak mnie głowa bolała ze poszłam o 20 spać pewnie przemęczenia

Co tam u was moje foremki ??

Sorbek- niedługo urlop:-)Gdzie jedziecie nad morze?

Dziewczyny, czy Wam sie zgadzają suwaczki odnośnie dni płodnych? Wg moich obliczeń mam 10 dzień cyklu, a suwaczek pokazuje że jestem w trakcie owulacji. Coś tu jest nie tak..:eek:

reklama
Witam ponownie;-)
Poczytałam sobie początek tego działu i widze, że weteranką jest tu Agnieszka, Sol i Mama reszty niestety nie poznałam. Wykruszyły się?

Kurcze, mam chwilowy zastój w pracy, nie lubię tego, bo musze kombinować z czasem.

pozdrawiam popołudniową porą przy popołudniowej herbacie:-)
a ja ????

sorbuś ja już wczesniej pisałam zebyś sie nie przemęczyła ja w piątek jade na weekend nad morze ale sie boje ze nie będzie pogody i chciałam przełożyć na za tydzien ale mój k sie uparł :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry