Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NAGAPALMA- nie ma sprawy nasze Ty piekności!!!
EWELINKA-hahahahahajeszcze Marylka jest demonem sexu
;-)na szczescie jak Zuza weszla rano do pokoju to dopiero zaczelismy i Tom byl przykryty i za wiele nie widziala;-)

- ojjjj...nigdy nie będę ;-)

a na długo jedziecie ?? bo ja widze że Wy jedziecie w sobote a ja w piątek po południumama to super, że wyniki ok
marylka ma być słonko ale ok 24-25 stopni dla mnie to super bo ja nie cierpie upałów
klamandyna jedziemy do Władysławowo - co do suwaczka to według mnie jest ok masz napiane ze 5 dni do owulacji a 10 dc to akurat za 5 dni by wypadała owulka czy cos pomieszałam ??
hej witam Cie w naszym gronie ja staram sie teraz piąty cykl o pierwsze dzieckohej dziewczyny , jeszcze tu sie nie udzielalam...
ale sama staram sie z moim partnerem o dzidziusia;-)
za 1 razem udaalo nam sie po 1 miesiacu od staran,chcielismi miec dzieci rok po roku c\yli na 2010r , niestety dostalam @ po 6 miesiacach od porodu wiec nie dalo rady (mala jest z listopada) ale nadal sie staramy.... i poki co nic..:-(
mam nadzieje ze w 2011 juz bede sie cieszyc kolejnym malenstwem
trzymam kciuki za wszystkie staraczki obyscie jak najszybciej zobaczyly na tescie upragnione 2 kreseczki:-)
no i wydało sieEWELINKA-hahahahahajeszcze Marylka jest demonem sexu
;-)
EWELINKA- nie,nie -my troche ponad norme dzialamy:-)a dzis tez dajesz sygnaly??![]()
nie wiem czemuWywaliło mnie z netu, wrrr
Sorbek- na suwaczku jest pokazane, że jestem w trakcie owulacji, ale to się chyba nie zgadza. Miłych wakacji i duuuużo słońca
Kamcia- witaj:-)
Marylka- sorki, oczywiście Ty również jesteś weteranką tego forum:-) Chciałam obejrzeć Twój sklepik, ale nie mogę otworzyc fotek, buuu.
Mama- no to przyjemności i namiętnego wieczorku![]()
EWELINA- tylko zebys znowu goraczki nie dostalaNo ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I już P prawieeeeeeeeeee w gotowości ha ha ha ha ha

spokojnie;-)
no to Wam tez sie szykuje randevu
ja tak mysle ,ze moze przed bajkami ich posadze....