reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wywaliło mnie z netu, wrrr:angry:

Sorbek- na suwaczku jest pokazane, że jestem w trakcie owulacji, ale to się chyba nie zgadza. Miłych wakacji i duuuużo słońca:-D

Kamcia- witaj:-)

Marylka- sorki, oczywiście Ty również jesteś weteranką tego forum:-) Chciałam obejrzeć Twój sklepik, ale nie mogę otworzyc fotek, buuu.

Mama- no to przyjemności i namiętnego wieczorku:happy::-p

A propos tego tematu, ja lubie najbardziej rano, przed południem a nie mogę bo jestem w pracy.Kurcze, czemu tak mam? Chyba będziemy musieli z mężem robić sobie taką małą pauzę w trakcie pracy i spotykać się w jakimś hoteliku;-)

Ostatnia edycja:
mama to super, że wyniki ok :tak:

marylka
ma być słonko ale ok 24-25 stopni dla mnie to super bo ja nie cierpie upałów

klamandyna jedziemy do Władysławowo - co do suwaczka to według mnie jest ok masz napiane ze 5 dni do owulacji a 10 dc to akurat za 5 dni by wypadała owulka czy cos pomieszałam ??
a na długo jedziecie ?? bo ja widze że Wy jedziecie w sobote a ja w piątek po południu :) my jedziemy albo do Dziwnowa albo do Dziwnówka :)

hej dziewczyny , jeszcze tu sie nie udzielalam...:zawstydzona/y:
ale sama staram sie z moim partnerem o dzidziusia;-)

za 1 razem udaalo nam sie po 1 miesiacu od staran,chcielismi miec dzieci rok po roku c\yli na 2010r , niestety dostalam @ po 6 miesiacach od porodu wiec nie dalo rady (mala jest z listopada) ale nadal sie staramy.... i poki co nic..:-(
mam nadzieje ze w 2011 juz bede sie cieszyc kolejnym malenstwem:happy:

trzymam kciuki za wszystkie staraczki obyscie jak najszybciej zobaczyly na tescie upragnione 2 kreseczki:tak::-)
hej witam Cie w naszym gronie ja staram sie teraz piąty cykl o pierwsze dziecko :)

EWELINKA-hahahahaha:-D:-D jeszcze Marylka jest demonem sexu:tak:;-)
no i wydało sie :):):):) no co że czasem zrobie zaraz wracam a męza na zaplecze wyciągne :) - a tam do wyboru stół materac, krzesło :) no nic tylko tam chodzić :) samo człowieka ciągnie :) nam tez sie wczoraj tak chciało i choć mam jeszcze plamienia to wczoraj tesz szaleliśmy :) akurat wtedy nie plamiłam :) hihihihi

Wywaliło mnie z netu, wrrr:angry:

Sorbek- na suwaczku jest pokazane, że jestem w trakcie owulacji, ale to się chyba nie zgadza. Miłych wakacji i duuuużo słońca:-D

Kamcia- witaj:-)

Marylka- sorki, oczywiście Ty również jesteś weteranką tego forum:-) Chciałam obejrzeć Twój sklepik, ale nie mogę otworzyc fotek, buuu.

Mama- no to przyjemności i namiętnego wieczorku:happy::-p
nie wiem czemu :( a w galerie wchodzisz ??? jak coś to możesz albo na blogu zobaczyć albo na nk :) tylko teraz jest wiecej wszystkiego zdjecia są zrobione na samym początku w pierwszym miesiącu :)

KALAMANDYNA- dziekowac!! nie wiem co sie dzieje,bo normalnie checi jak w owulke a ja dzis 7d.c.:szok:ale jak checi sa to bedziemy dzialac:tak::rofl2::tak:

MARYLKA- no to Twoje ZARAZ WRACAM jest dobre:-D:-D:-D:-Dale jak masz taki wybór na zapleczu to wszystkiego trzeba sprobowac:tak::laugh2::laugh2:

ale sie usmialam z tych komentarzy! boskie! "Może Wersalka to ten drugi malec :)" :-D

marylka - poogladalm sobie Twoj sklepik - sliczniutkie te ubranka! Jak tylko dwie krechy zobacze na tescie zaraz cos kupie u Ciebie :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry