reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pol wrócił wczesniej i gotuje mi. Jestem mega zadowolona. Mielone i warzywa na patelnie i kukurydza. Do tego szampan. Dziś mnie rozerwie. No i opowiadałam mu co u nas na forum i, że wszystkie się sexiły a on na to, że nie dziwne bo wczoraj był mecz i odpadły wszystkie drużyny Polskie to co zostało zonę bo co zostało. Znaczy na pocieszenie. Sexista jeden:-D:-D

reklama
margolcia hej!fajny prezent od tej knajpy:tak:
wisienka ale Pol ma wytłumaczenie:-D.zreszą polskie drużyny piłkarskie zawsze odpadają,he he:-D

jestem i ja-bylismy z dziecmi na rowerach i na placu zabaw i ...padamy

Cześć Dziewczyny. :)

Ja już piszę z domu :) i nie ukrywam, że 3,5-h podróży pociągiem mnie wymęczyło ;) także odpoczywam.

Ok. 20:00 powinnam mieć wyniki bety, myślcie o mnie ciepło...

Idę Was doczytać. ;)
KRAKOWIANKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete za bete-piekna i wysoką!!

MARGOLCIA- witaj kochana!!
BIBINKA- cześć siostra!!!!tez Ci bije po 30 mowisz:-D:-D
MAGGY- witamy weekendowo:tak:
WISIEŃKA-:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no to dalas czadu z jedzeniem...jak sie nazywa ta dieta??:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmakrela,banan,kefir,mielone,szampan,warzywa.....no ,moja droga!!! beda dzwięki w nocy-oj będą
SOL- brzuszek si:tak:poglaskać!!!
BUNIA- przecudownego urlopu Ci życze i wracaj do nas szczesliwie-szerokiej drogi kochana!!!
ktora tu jeszcze jest to sciskam bo przelecialam tak ogolnie-co by miec pojecie

Witam ponownie wieczorową porą WSZYSTKIE laseczki:-)
Widze, że lista zboczuchów powiększa się, hehe.
A ja jestem dziś napalona i czekam żeby położyć Adasia, jeszcze 2h;-)A potem ostro do roboty:yes:

Pol wrócił wczesniej i gotuje mi. Jestem mega zadowolona. Mielone i warzywa na patelnie i kukurydza. Do tego szampan. Dziś mnie rozerwie. No i opowiadałam mu co u nas na forum i, że wszystkie się sexiły a on na to, że nie dziwne bo wczoraj był mecz i odpadły wszystkie drużyny Polskie to co zostało zonę bo co zostało. Znaczy na pocieszenie. Sexista jeden:-D:-D

Jednym slowe ten Twój stwierdzil ze jak nie ma meczy to dobra nawet zona?? Wredot jeden !!!!! Zdecydowanie sie z nim nie zgadzam :)

Ufff, jeszcze pol godzinki... :eek: aaaale mnie dzis nogi bola od tego latania po sklepie... :baffled: Podczytuje was, ale mam znow mlyn w sklepie... Przepraszam Was, ze tak Was zaniedbuje! Az mi glupio! :zawstydzona/y: Mam nadzieje, ze Wam dzien dobrze mija! :-)

Krakowianka - jak tam beta? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie kochana!

I dla wszystkich moich kochanych staraczek: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Buziam Was wszystkie!

bunia- pieknie to wyszylas!! wow! jestem pod wrazeniem...
doczytalam- zagielas goscia z angielskim!!!! :D nie no rewelacja :D co za palant jakis.. dzwoni, chce sprawdzic, a sam nie rozumie nic a nic :d haaahaha
gratulacje kochana :d

Sol- jaki masz piekny brzusio :D i ja mam tez taki okragly :)wszyscy mowia, ze to na chlopczyka :)

reklama
MARY-BETH- my to rozumiemy kochana-sa dni ,ze kazda jest zalatana!!!fajnie,ze z ta praca Ci sie udalo...a jeszcze troche i zamykasz sklep i do domku...jak tam pan z nieruchomosci byl???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry