U
użytkowniczka usunieta
Gość
witam ponownie i ciesze sie razem z Wami, ze juz WEEKEND 
a teraz ide Was nadrabiac
a teraz ide Was nadrabiac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.a po tych dawkach bromka było ok,ale chyba jednak za szybko.rano zrobiłam się zielona(autentycznie),o mało nie zemdlałam i na koniec zwymiotowałam
.masakra jakaś...to plamienie trochę mnie zmartwiło,ale może to po wczorajszych ekscesach
:-).nic nie piszą o plamieniach przy bromku,nie wiem...
A pytana czy chce kąpu kąpu mówi że tak i idzie do łazienki i jeszcze się drze dlaczego za nią nie idziesz
Więc nie wiem co to za napad był ale niech jej tam będzie - każdy może mieć gorszy dzień 

kochana, zapraszam do klubuMaggy - ja Cię z wielkością brzucha szybko dogonię, coś tak czuję...bo mnie mój też wypycha do przodu. Super wyglądasz!
![]()
wlasnie doczytalam o kefirze i rybachBrzuch przestał mnie bolec i dostałam wilczego apetytu. Hormony wariują znaczy.
bibinka witaj kochana i nie szalej tak z bro bo martwię się. Ja nie mam @, zrobiłam test bo poczytałam o wysokim HCG po poronieniu i sie wystrachałam i jedna kreska czyli jest ok. Brzuch przestał mnie bolec i dostałam wilczego apetytu. Hormony wariują znaczy. Ty to plamienie pewnie po bro masz bo za szybko zwiększyłaś co ? A @ jaka była normalna?
Krakowianka trzymam kciuki i czekam na wyniki
poziomki nie martw sie kochana na pewno będzie dobrze, pewnie bijesz się z myslami,
Sol oby się udało i wracaj szybko

kochana.. ja nawet sie dobrze czuje.. mdlosci minely bo mam na nie sposob- krakersy :d sa niezawodne o kazdej porze dnia i nocyMaggy witaj słonko. Czyli teraz odpoczynku troszkę masz. Wykorzystaj jak najmocniej. A jak sie czujesz po pracy. Wszystko w porządku. Jak mdłości. Nie bolą Cie plecy i nogi od siedzenia. I jedz zdrowo. Kibicuje ci z całych sił