reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam ponownie i ciesze sie razem z Wami, ze juz WEEKEND :D

a teraz ide Was nadrabiac :)

reklama
Przerzuciłam wątek. ;) Dokładnie się nie da doczytać - tyle naskrobałyście. ;)

Bibinka - witaj z powrotem. :)

Mary-bath - wspaniałe wiadomości z Twoją pracą, gratuluję! :)

Maggy - ja Cię z wielkością brzucha szybko dogonię, coś tak czuję... ;) bo mnie mój też wypycha do przodu. Super wyglądasz! :)

Ewcia Kochana - ciepłe uściski pełne otuchy dla Ciebie. :*

No i z góry dziękuję wszystkim trzymającym kciuki za wyniki mojej bety. :*

wisienka,to dobrze,że 1 kreska,wiesz jak u mnie było:baffled:.a po tych dawkach bromka było ok,ale chyba jednak za szybko.rano zrobiłam się zielona(autentycznie),o mało nie zemdlałam i na koniec zwymiotowałam:baffled:.masakra jakaś...to plamienie trochę mnie zmartwiło,ale może to po wczorajszych ekscesach:zawstydzona/y::-).nic nie piszą o plamieniach przy bromku,nie wiem...

meggy hej!
krakowianka:-)

bibinka - ale ona przedwczoraj się bawiła w kąpieli i było ok. Dzisiaj jej coś odkukało i nie wiem co się stało :no: A pytana czy chce kąpu kąpu mówi że tak i idzie do łazienki i jeszcze się drze dlaczego za nią nie idziesz :-D Więc nie wiem co to za napad był ale niech jej tam będzie - każdy może mieć gorszy dzień :sorry:

Idą psuć kompa - do zobaczenia na nowym systemie :-D

Maggy - ja Cię z wielkością brzucha szybko dogonię, coś tak czuję... ;) bo mnie mój też wypycha do przodu. Super wyglądasz! :)
kochana, zapraszam do klubu :D hahaaha choc latwo nie jest.. uwierz mi.
szczegolnie w pracy jak siedze jednak to obciaza.. kregoslup mi sie daje we znaki... poza tym kazdy wysilek mnie juz meczy nawet wchodzenie po schodach..
wczoraj siedzialam na sofie i chcialam pilota z podlogi podniesc i.... brzuch mi przeszkodzil :D

Brzuch przestał mnie bolec i dostałam wilczego apetytu. Hormony wariują znaczy.
wlasnie doczytalam o kefirze i rybach :D to niezle szalenstwo, oby Ci nic po tym nie bylo :D

bibinka czyli u Ciebie tez był maraton reklamowy, bo tak zgadałysmy się , ze wczoraj to wiele z nas swawoliło.No teraz to czekam na @ i nigdy jej tak nie pragnełam.
Maggy witaj słonko. Czyli teraz odpoczynku troszkę masz. Wykorzystaj jak najmocniej. A jak sie czujesz po pracy. Wszystko w porządku. Jak mdłości. Nie bolą Cie plecy i nogi od siedzenia. I jedz zdrowo. Kibicuje ci z całych sił
krakowianka wszystko będzie dobrze a niedługo pochwalisz sie wielka bambaryłą i jeszcze będziesz narzekac, ze w nic sie nie miescisz.
Sol mówiłam @ moze tylko psychologiczna

bibinka witaj kochana i nie szalej tak z bro bo martwię się. Ja nie mam @, zrobiłam test bo poczytałam o wysokim HCG po poronieniu i sie wystrachałam i jedna kreska czyli jest ok. Brzuch przestał mnie bolec i dostałam wilczego apetytu. Hormony wariują znaczy. Ty to plamienie pewnie po bro masz bo za szybko zwiększyłaś co ? A @ jaka była normalna?
Krakowianka trzymam kciuki i czekam na wyniki
poziomki nie martw sie kochana na pewno będzie dobrze, pewnie bijesz się z myslami,
Sol oby się udało i wracaj szybko

Tak naprawde o niczym innym nie myślę:wściekła/y:

sol ja miałam z moja ALĄ takie akcje,że nic mnie nie zdziwi:tak::-)
meggy niezłe z tym pilotem:tak:,a brzusio super:-)
wisienka był,był;).wiem o czym mówisz z ta @,ja to się naczekałam,że ho ho.nikomu nie życzę;/.i znienacka mnie wzięła skubana!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie maniaczki bb!!
Gaduły jedne-znowu nie wiem co się działo bo tak naskrobałyście stron!!:-D

U nas ok- przez weekend imprezujemy- jutro znajomi, w niedzielę rodzina, w poniedziałek kolacja we dwoje-prezent od restauracji, w której mieliśmi weselicho!!;-)
Padam na pyszczek- dzionek pracowity.

Ostatnio co już nadrobiłam i chciałam popisać, to dupa blada, musiałam kompa wyłączyć. To teraz zacznę od napisania, ale nadrobić się już nie da, także dzisiaj piszę na bieżąco:-)

Żeby nikogo nie pominąć: WIELKI UŚCISK DLA WSZYSTKICH RAZEM I KAŻDEJ Z OSOBNA!!!:-):-):-):-)

reklama
Maggy witaj słonko. Czyli teraz odpoczynku troszkę masz. Wykorzystaj jak najmocniej. A jak sie czujesz po pracy. Wszystko w porządku. Jak mdłości. Nie bolą Cie plecy i nogi od siedzenia. I jedz zdrowo. Kibicuje ci z całych sił
kochana.. ja nawet sie dobrze czuje.. mdlosci minely bo mam na nie sposob- krakersy :d sa niezawodne o kazdej porze dnia i nocy :) i woda z cytryna ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry