B
bunia87
Gość
słoneczka, ja się już z wami żegnam
uciekam myć autko, przejrzeć torby, ułożyć sobie trasę-> w sumie to już mam, ale wypisuję sobie centralne punkty, na które się kierować w razie zagubienia się 
no to życzę wam miłego weekendu-> tego i kolejnego, bo wrócę do was dopiero w poniedziałek (chyba, że w niedzielę jeszcze będę mieć siły, bo dowiedziałam się, że po naszym powrocie jeszcze będę zawozić gości gospodarza do Czech, więc czeka mnie okrutna wręcz trasa)
buziaki misiaki
no to życzę wam miłego weekendu-> tego i kolejnego, bo wrócę do was dopiero w poniedziałek (chyba, że w niedzielę jeszcze będę mieć siły, bo dowiedziałam się, że po naszym powrocie jeszcze będę zawozić gości gospodarza do Czech, więc czeka mnie okrutna wręcz trasa)
;-)
Muszę system wreszcie od nowa postawić bo zaczyna się wieszać na własnych kablach 

.chyba za szybko zwiększyłam dawkę,chociaż po poprzedniej czułam się dobrze.znów wrócę do poprzedniej.i dziś małe plamienia dostałam ,a @ juz mi się skończyła
Ale jeszcze mam siłę walczyć - jutro zaczynamy od nowa naukę wołania bo jak się posadzi ją to zazwyczaj zrobi ale o wołanie chodzi a ona po prostu zapomina