reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie i ja w jakims takim dziwnym nastroju:crazy::crazy::baffled:
weekend roboczo-rodzinny,znajomi wlecieli po18.00 wczoraj,potem kapanie dzieci i wolne...
dzis weszlam na Temat.net - Szczecinek w Sieci i masakra-polowe Szczecinka zalalo:-(a tam mam calą rodzinke...to miejscowość nad jeziorem a przez te opady od piatku to masakra co tam sie porobilo....ostatnio byla ta nawalnica co moj tata mial wypadek a teraz to...:-(

nie wiem co sie dzialo na bb bo nie nadrobie...jakos weny brak..

reklama
Jaewa - w sumie objawy miałam takie jak na @, a mnie zawsze na @ boli podbrzusze i piersi. No i jeszcze podwyższona temperatura ciała (zwykle mam do 36,5 a teraz 36,8-37,2).

Krakowianka mnie tez podbrzusze boli zwlaszca rano a tempke mam taka sama jak Ty :)
Mierze zawsze pod jezykiem.
Piersi nie bola...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam sie i ja w jakims takim dziwnym nastroju:crazy::crazy::baffled:
weekend roboczo-rodzinny,znajomi wlecieli po18.00 wczoraj,potem kapanie dzieci i wolne...
dzis weszlam na Temat.net - Szczecinek w Sieci i masakra-polowe Szczecinka zalalo:-(a tam mam calą rodzinke...to miejscowość nad jeziorem a przez te opady od piatku to masakra co tam sie porobilo....ostatnio byla ta nawalnica co moj tata mial wypadek a teraz to...:-(

nie wiem co sie dzialo na bb bo nie nadrobie...jakos weny brak..

mama05 nie martw sie moze u nich wszystko dobrze choc jezeli chodzi o ten temat to przezywaja ludzie dramaty straszne. Dorobek całego zycia .

mama05 tulam mocno , przeczytałam tylko jednego posta to nie wiem co sie dzieje :(
witam sie oczywiście ze wszystkimi ale musze uciec zrobić zamówienie i ogarnąć sklep, odezwe sie puźniej urlop udany tylko zdecydowanie za krótki :(

dozobaczyska puźniej musiałam sie zameldować :)

RENNA- cześć i dzieki-dzwonilam dz siostry do mamy do babci-im nic szczegolnego sie nie stalo,ale mimo to -to moje rodzinne miasto- i jak ogladam wiadomosci o zalaniu roznych stron swiata to empatia sama ze mnie wychodzi-bardzo sie wczuwam w sytuacje tamtych osob a teraz dotknelo to moje rodzinne strony:-(
MARYLKA- witaj kochana po urlopie-najwazniejsze,ze udany!!!wracaj do nas szybko jak zrobisz co trzeba..

Mama05 - ja co prawda nie mam robdziny na żadnych z tych terenów, które zalało... ale jak wczoraj widziałam w telewizji, co się dzieje na Dolnym Śląsku, to nie mogłam powstrzymać łez. :(

Jaewa - nie gdybajmy już Kochana :) - po prostu test zrób i daj nam szybko znać. :) A my tu o Tobie ciepło myślimy. :)

PS: Od 7:00 zjadłam danonka mega z ziarnami słonecznika, wypiłam szklankę mleka i teraz się będę zmuszać do wypicia czegokolwiek. Mam uczucie okropnie "napchanego" żołądka.

RENNA- cześć i dzieki-dzwonilam dz siostry do mamy do babci-im nic szczegolnego sie nie stalo,ale mimo to -to moje rodzinne miasto- i jak ogladam wiadomosci o zalaniu roznych stron swiata to empatia sama ze mnie wychodzi-bardzo sie wczuwam w sytuacje tamtych osob a teraz dotknelo to moje rodzinne strony:-(
MARYLKA- witaj kochana po urlopie-najwazniejsze,ze udany!!!wracaj do nas szybko jak zrobisz co trzeba..
Doskonale Cie rozumiem!!!! Ja na obczyznie przebywam i jak tylko slysze ze w Pl zle to tez jakis niesmak mam.
MARYLKA miło ze urlop udany a co do tego ze krótki to powiem ci ze nawet gdyby trwal 5 miesiecy to i tak byłby za krótki :)

reklama
Witam się poniedziałkowo ze wszystkimi :-D

Dziękujemy za życzonka :-D Ale my bardziej cywilny niż kościelny obchodzimy :-D

Hope - prawdę mówiąc co mi dadzą teraz badania genetyczne? Owszem dla płodu są refundowane ale to i tak nie zmieni faktu że jeśli ma być chore to przecież się go nie pozbędę bo choć to mało przyjemna wada to jednak da się z nią żyć i normalnie funkcjonować :tak: Wiem że było by ciężko i wiem że Karola miała bardzo duże szanse żeby odziedziczyć ten wadliwy gen to będę się tym martwiła jak będzie miała naście lat i zacznie faceta sobie szukać :-p Bo wtedy przyszłego zięcia dziabnę igiełką na badanie zanim zaczną coś kombinować :-p :-D
margolcia - wstyd się przyznać ale tak - jakoś tak wczoraj miałam rocznicę kościelnego :-D A wiesz ze zapomniałam? :-D Wiesz my bardziej ten cywilny obchodzimy bo był pierwszy :-D

Karola ma od rana muchy w nosie więc lecę się nią zająć bo nie da mi zaraz żyć :dry: a muszę jeszcze lecieć na miasto zobaczyć nocnik ten większy dla niej i kupić coś synkowi chrzestnej bo w końcu się chyba do nich wybierzemy :-D Spadam bo zaraz zostanę zakrzyczana :-p A majtki od rana nosi i jest ok :tak: A pochwalę bo wczoraj ani razu majtuś nie zmoczyła nawet ja się zdrzemnęła bez pampersa to wstała i zrobiła na nocnik :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry