reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama05 - ja co prawda nie mam robdziny na żadnych z tych terenów, które zalało... ale jak wczoraj widziałam w telewizji, co się dzieje na Dolnym Śląsku, to nie mogłam powstrzymać łez. :(

Jaewa - nie gdybajmy już Kochana :) - po prostu test zrób i daj nam szybko znać. :) A my tu o Tobie ciepło myślimy. :)

PS: Od 7:00 zjadłam danonka mega z ziarnami słonecznika, wypiłam szklankę mleka i teraz się będę zmuszać do wypicia czegokolwiek. Mam uczucie okropnie "napchanego" żołądka.
Czesc KRAKOWIANKA!!!! To zjadłaś mega wypasione śniadanie :) Pójdziesz sie wysikac i uczucie napchania minie :)

reklama
Sol Ciesze sie ze mala juz jest na tyle sprytna ze sie nie moczy i ladnie na nocniczek siada :)

Mama nie martw sie Kochana wazne ze u Twojej rodzinki wszystko ok :)

jaewa - pochwaliłam przed zachodem - właśnie zrobiła kupę w majty :-p ale zawołała że popuściła :-D

Spadam do sklepu bo mnie zaczyna nosić po domu :-D

JAEWA- dzieki i faktycznie-nie ma co-zrob test i bedzie wiadomo-oby byly II krechy! niestety jestes kolejnym dowodem-jak wiekszosc z nas ,ze jak zaczynamy sie starac to w organizmie zaczyna sie pierdzielić:crazy::wściekła/y::wściekła/y:
RENNA- no wlasnie-taka solidarność z tymi ludzmi..
KRAKOWIANKA- jak Ci sie nie chce jesc to ja bym sie nie zmuszala-najwazniejsze sa plyny wiec pij,ale jak masz sie zmuszac to sie mija z celem bo zwymiotujesz-przerabialam to i wlasnie tak jak Ci pisze powiedzial mi ginek.
SOL- udanych zakupów:tak:i cierpliwośći w przebieraniu kupki:)

MARYLKA,SZCZESLIWA- mam nadzieje,ze wlecicie za chwile do nas:tak::ninja2::sorry:

AGATEK- gdzie bylas jak Cie nie bylo?????????????????????

Hej dziewczyny!

Przepraszam Was, że w sobotę po pracy i wczoraj się nie odzywałam, ale po pracy w sob. byliśmy na obiedzie z mamą M., wróciliśmy późno a potem padłam, spałam do południa wczoraj, potem myknęliśmy nad wodę a potem leżałam, bo jakaś zmęczona byłam...

Dziś znów do pracy na 14 do 20 i chyba sie zastrzelę... :eek::eek: Jestem zmęczona jak cholera szczerze mówiąc i nic nie odpoczęłam. Do tego @ mnie rozwala... :baffled:

Mama - ściskam Cię mocno, mam nadzieję, że w Szczecinku już nie będzie padać i że z Twoimi najbliższymi wszystko jest w porządku! Tulę! Ja mam ograniczony dostęp do informacji, tylko net. Ale mam nadzieję, że pogoda się już poprawi i nie będzie żadnych niespodzianek, nawałnic itd...

Hello Maryla, Szczęśliwa, Sol, Renna, Jaewa, Krakowianka, Agatek!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry