reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry
wisienka-super,ze wypoczelas ;) hmm 34 dc i nie ma @ ale przyjdzie pewnie na dniach.

Wszystkim życzę miłego dnia i uciekam do pracy.

reklama
Kochane witam sie i melduje ze zyje;-)
Przepraszam ale ostatnio nie mialam weny do pisania;-)
U mnie 34 dc i @ wcale sie nie rozkrecila. Ja nawet nie wiem jak nazwac to troszke rozu ktore mialam, potem troszke brazu (malutko) i koniec. Wszystko w tym samym dniu bylo. Teraz nie ma sladu po @:no:. Nie mialam jej w tym miesiacu na to wyglada:eek: Juz raczej na 100% nie przyjdzie bo nic mi nie jest, czysto tylko lekko brzuch boli w dole:szok:
W piatek ide do lekarza. Testu nie robilam teraz bo nie mam, nie kupilam:baffled:
2 tygodnie temu robilam ale byla tyko I kreska....:zawstydzona/y:

Zycze Wam wszystkim jak zwykle pieknego dnia Kochane:-D

Cześć Dziewczynki. :) Witajcie w nowym tygodniu. :)

Wisieńka - no i jak ta tempka dziś rano?

Jaewa - Kochana, idź do apteki i kup ten test i zrób zanim do lekarza pójdziesz. Tak na "wszelki wypadek". Jak 2 tygodnie temu robiłaś, to mogło być za wcześnie po prostu. A z drugiej strony... zrób go na spokojnie, bez nastawiania się na cokolwiek. Trzymam kciuki. :)

Maggy
- dzięki za informację o tuńczyku, nie wiedziałam. Na szczęście nie jadam go za często i inne ryby też lubię. ;) Czuję się dobrze, tylko senna. Podbrzusze pobolewa mnie jedynie wieczorami. No i mięśnie brzucha jak wstaję z łóżka (moja wina... zapuściłam się przez ostatni rok, nie ćwiczyłam ich i teraz szok przeżywają ;)). Mdłości póki co nie mam ale czasem robi mi się tak "wiotko". ;) Mam nadzieję, że uda Ci się jakieś bilety na promocji dostać bo faktycznie mocno podrożały...

czesc kochane :)
Przepraszam za wczorajszą moja nieobecność ale miałam takiego lenia ze postanowiłam ten dzionek poświęcić na odpoczynek :)
A co tam u was ? bo nie nadrobie całego wczorajszego dzionka :(

Krakowianka Kochana witaj :-)

Test kupie jutro w markecie. Tutaj jest tak dziwnie ze w marketach z zywnoscia sprzedaja i sa tansze bo w aptekach drozej....:tak:
Na nic sie nie nastawiam bo jakos objawow ciazowych nie mam...Piersi juz tez przestaly bolec...A Ty jakie objawy mialas zaraz po tym jak Ci sie @ zatrzymala?
Wiesz, ja powinnam miec teraz 2 cykl po odstawieniu anty wiec moze to hormony....:eek:
A Ty sie jak czujesz? Jak tam fasolinka?

Maggy nie przemeczaj sie w pracy :) Kartka doszla czy jeszcze czekasz?:-D

Cześć kochane!!!!! Przepraszam za wczorajsza nieobecnosc ale niestety bylam w pracy i szefuncio sie przyplatal :) Jak tam po wekeendzie??
Szczesliwa jak samopoczucie??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry