monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
A nie jest to zapowiedź @???
Ja miałam coś podobnego ostatnio...
Termin @ mam za 9 dni....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie jest to zapowiedź @???
Ja miałam coś podobnego ostatnio...

Juz dzisiaj nic takiego nie mam.... Poza tym u mnie brak objawów ciążowych - nic nie przeczuwam - tylko tak jakby piersi trochę bardziej wrazliwe, ale to przecież normalne....![]()
nie mam pojęcia co to może być i od czego - może od pogody, może hormony sobie zaszalały 

Ale miał zaskoczoną minę
A mi się tak seksiku chciało
Czemu po ciąży piersi nie zostają takie ładne duże i jędrne :-( Hlip :-( Ale przynajmniej teraz się mogę nacieszyć ładnym B
Jeny niech mi ktoś w łeb palnie bo po głowie mi same głupoty chodzą 
monisia niektóre wcale nie miały objawó ciążowych,a w ciąży były.z kolei inne objawy miały,a @ przylazła.także lepiej się nie nakręcać...wiem,że to nie jest łatwe,ale tak trzeba,żeby nie zwariować![]()
monisia - masz anomalie jakieś chybanie mam pojęcia co to może być i od czego - może od pogody, może hormony sobie zaszalały
bibinko - jedno jeszcze śpi a drugie też chyba śpi bo cichutko siedzi jak mysz pod miotłą
marcepanek - nie łam się - ja też leżę ile wlezie bo mam króciuteńką i miękką szyjkę i chyba się poproszę o obrączkę a skurcze takie twardniejące mam ciągle od samego początku i nic się z tym nie zrobi niestety. Ostatecznie czego się nie robi dla dziecka :-)
renna - jestem technikiem farmacji. A co? :-)
Hehe - udało mi się dopaść mężaAle miał zaskoczoną minę
A mi się tak seksiku chciało
Czemu po ciąży piersi nie zostają takie ładne duże i jędrne :-( Hlip :-( Ale przynajmniej teraz się mogę nacieszyć ładnym B
Jeny niech mi ktoś w łeb palnie bo po głowie mi same głupoty chodzą
![]()