reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mi ostatnio opowiadała kuzynka swoje planowanie ciąży - po pierwszym poronieniu, nie mogła w ogóle zajść. Chodziła do lekarza na obserwacje cyklu i nigdy nie mogli trafić na owulkę. Już miała zacząć brać hormony, gdy postanowiła kupić testy owulacyjne na allegro i przy pierwszej okazji od pierwszego dnia po skończeniu @ robiła testy. Okazało się że na drugi dzień po @ miała już owulację, dlatego nigdy nie mogli wcześniej trafić! A tak poszli tego dnia i następnego poprawili i teraz ma ślicznego syneczka :)

Kath - dzieki! To moze faktycznie ja mam te owulki wczesnie po @... :eek: No nic... Metoda Maran tez dobra, trzeba dzialac! :-)

reklama
Ani czekolada, ani krówka nie pomoże...:-(
dziś się zastanawiam jak K. mógł się ze mną ożenić... :((
EWCIA- skoro masz taki dzien...to moze przespij go-nie wiem co radzic kochana,ale Twoj mąż Cie kocha i nie zadreczaj sie takimi myslami-dasz Mu dziecko!!!!!bedzie dobrze!

ZAPMARTA- jestem;-)i bede:tak:;-)cudnie,ze nocki przespane-rewelacja:-D:-D
MARAN- oj kochana...wspolczuje i podaje zapalki-bo pewnie dzis oczy na zapalki trzeba co-poloz sie jak Ala bedzie miala drzemke to troche odespisz:tak:
SOL- lepiej dzis-dawac mi te hormony !!!!jak trzeba to bede je brac!!!
mialam pytac-jak sytuacja na froncie????czy dzidzi juz zapukalo???:sorry:ze tak niesmialo zapytam...

Witajcie,

Miało mnie nie być, ale pracuje trochę z domu i mam necika:-)

Zrobiłam wczoraj test (@ powinnam dostać w piątek) ale tak bolał mnie brzuch i coś mnie tknęło. Po jakiejś chwili wyszła leciutka druga kreseczka, więc zrobiłam drugi i to samo. dziś zrobiłam taki super czuły który pokazuje orientacyjny czas ciąży i wyszło "pregnent 1-2". Nie wiem czy już się cieszyć. Na razie nic do mnie niedociera i strasznie się boję..

Lęcę poczytać co naskrobałyście od piątku.
po cichu pięknie Ci gratuluje lekko zazdroszcząc :) ale spokojnie nie chorobliwie :)

maran, aga witajcie :)

Witajcie,

Miało mnie nie być, ale pracuje trochę z domu i mam necika:-)

Zrobiłam wczoraj test (@ powinnam dostać w piątek) ale tak bolał mnie brzuch i coś mnie tknęło. Po jakiejś chwili wyszła leciutka druga kreseczka, więc zrobiłam drugi i to samo. dziś zrobiłam taki super czuły który pokazuje orientacyjny czas ciąży i wyszło "pregnent 1-2". Nie wiem czy już się cieszyć. Na razie nic do mnie niedociera i strasznie się boję..

Lęcę poczytać co naskrobałyście od piątku.

LILOU - wklejaj te teściory - zobaczymy!!!!!!

Witam na porannej kawce :-)

Widzę, że wczoraj mnie jakaś burza ominęła na BB, sprzątnięto czy mi się wydaje :-D Sol maczała palce :-p No to już wiem kto ściągnął dzisiaj na nas taką paskudną pogodę :-D;-) Ale to i dobrze, deszcz i chmury sprzyjają bliskości... najwięcej dzieci rodzi się po wakacjach i po zimie :-p Osobiście wolę po wakacjach!

Lilou to ja tak po cichutku już gratuluję :-) Majówkowy woreczek zaczyna się zapełniać :-)

Mary-beth kochana nie kieruj się tym okropnym śluzem, on kłamie. Owulka może pojawić się dobre 5, 6 dni po nim, dlatego faktycznie najlepszą metodą jest co dwa dni a i nie zaszkodzi poprawić zaraz po @ :-) Plemniki żyją trzy doby w korzystnych warunkach :-)

Co u Marcepanka ktoś wie?

Hejoo:happy:

Co tam?

Nas obudził jakiś facet co na podwórku się kłócił z sąsiadką:crazy: Ale to dobrze, bo mąż by do pracy zaspał:-D Patryk właśnie maltretuje misia a ja zaraz mu podam śniadanko i lecimy na kawkę do sąsiadki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D:-DDziewuszki moje kochane no ja nie wiem Was zostawic na godzinke i juz taka produkcja ze szkoda mowic!!!:szok::-D
Gdalam z moim S bo dzwonil i mowil ze sie stesknil i ze "jajka ma pelne" jak ja to okreslam :-D:-D:rofl2:
To sie pewnie bedzie dzialo jak wroci:szok::-D:-D Pewnie mnie jutro nie bedzie na BB;-)

Witajcie wszystkie co juz wstaly:laugh2:
A ja sobie wlasnie z wieczorka piwko otworzylam:-D

Jeszcze nie dziękuję ale przesyłam dużooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Byłam wczoraj u kumpeli która ma małego synka, rozmawiałyśmy i mówiłam właśnie że żadnych objawów, tylko ten brzuch taki napięty.
Martwię się bo byłąm na imprezie w sobotę, były drinki,dym..oczywiście przed imprezą nie wytrzymałam i zrobiłam test ale nic nie wykazał więc poszłam spokojnie teraz jestem na siebie wściekła:/

Dziewczyny jesteście normalnie kochane :**

Sol- :confused:

Monia, Mama, Marylka- dziękuję Wam za podtrzymywanie na duchu... :*

Zapmarta- tak pójdę do gina w 11 dc, a kiedy to będzie, to nie wiem...:eek:
Cykli takich nigdy nie miałam....

Mama- nie chce mi się nic gotować:baffled: ale K. już mi zapowiedział co by chciał więc luzik, bo długo się nie robi... a zresztą Dorotka ma zawitać... :))

Marylka- jesteś normalnie Kochana :**
aż się pośmiałam z tego szefa:-D
bo wiesz moim szefem jestem ja sama:-D:-D

Dziękuję, że jesteście!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć