reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
własnie czytam na innym forum o costagnusie kilka babek miała zwiększone łaknieni - pewnei i ja sie na to załapałam a nie mogłam na co innd np na brak @ i dzidzie

Ale lokal jest wasz?
Ja wynajmuję :zawstydzona/y:
Weszłam na gotowe i jeśli coś się dzieje, zgłaszam właścicielowi i on z tym robi porządek... Teraz ma mi wyremontować schody i poprawić drzwi, bo jak leje, to mi po nich zacieka do sklepu...:eek:
Nie jest łatwo, ale jakoś trzeba sobie dawać radę...
ja wynajmuje od spółdzielni ale musieliśmy dzielić lokal i zrobić swoje wejście bo z mojej strony nie było drzwi :(
a jak dzis u Ciebie interesik?? u mnie nie za bardzo jak na razie :(

Maryla- tulam do mojego nie dużego cyca:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Szczęśliwa-
:**

A ja dziś doszłam do wniosku, że skoro na razie nam się nie udaje,
to coś musi w tym być:tak:
Może by mi macica po cc pękła jakby się udało w tamtym miesiącu,
a tak Synuś czuwa nad nami...:sorry:
wiem, wiem odbija mi, ale trzeba sobie to jakoś tłumaczyć...:zawstydzona/y:
no i dobrze bo jakby sie dwa duże cyce stykneły to bysmy sie utulac porządnie nie mogły :)

sorbuś, super, że z dzidzią wszystko dobrze. A płci ja też jeszcze nie znam.

musia, dobrze, że masz dziś pomocnika i możesz z nami posiedzieć na bb

Marylka, szczerze ci przyznam, że jak zaczynałaś staranka, to nie pomyslałabym, że to tyle u ciebie potrwa... dlatego tymbardziej jestem serduchem z Tobą.

Ewcia, coś w tym widocznie jest. Czekaj cierpliwie do wizyty u gina. A dzidzia będzie wiedziała kiedy przyjść...

sergeeva, cześć !!!!!!!! super, że przygotowania ruszyły. Pewnie szybciutko zleci ten czas.

szczęśliwa witaj ciężaróweczko. No już miałam pisać gdzie jesteś jak cię nie ma.
też tak myślałam że jakoś szybciej to pójdzie :(

Sergevna- witaj :-)Dawno Cie tu nie widziałam.

Sorbek- fajnie, że wszystko jest w porządku :-) Pewnie Maja cieszy się na rodzeństwo?

Maryla- uśmiechnij się, przyjdzie czas i ten moment, zobaczysz :-)

Szczęśliwa- jak samopoczucie? masz jakieś przeczucia co do płci? Widze, że musia tak samo pomyślała jak ja ;-)
kidyś na pewno :)

sorbuś takie jakieś drobne załamanie nerwowe :( ale przejdzie

a wczoraj po super seksie K mówi no z takiego seksu to musza być dzieci :)

reklama
no wrocilam-torty zamowione-truskawkowe z bita smietana 3 warstwowe-na jednym napis 7 rocznica ślubu i drugi jest taki sam smak ale na górze bedzie Hello Kitty i napis Zuzanka i Dominiś:tak: w ndz mam odebrac.

zakupy na obiad zrobione a ja wlasnie wcinam mieszanke serka wiejsckie ,otrebow ,jajka i przypraw-nawet dobre [FONT=&quot]
a020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
m055.gif
[/FONT]

szczęśliwa, mnie też w kółko tak mówią, bo podobno "pięknie" wyglądam...

no to będzie dwóch ancymonów. Też dobrze, choć mąż ciągle ma nadzieje na Kamilkę:-)
a ty jak widać po zdjęciach to promieniejesz, więc ja też stawiam na chłopaka.

w pierwszej ciąży miałam takie przeczucie na chłopaka, że nie dopuszczałam innej mysli. A teraz czuję raz dziewczynkę a raz chłopaka, zależy co mi po głowie chodzi...

Witaj!
Ja, podobnie jak ty, w pierwszej ciąży, od chwili, gdy tylko się o niej dowiedziałam, wiedziałam, że będzie chłopak
W drugiej, z moim Aniołkiem, przeczuwałam, że będzie dziewczynka - Tosia... zresztą, tuż przed poronieniem śniła mi się dwa razy....

ja wynajmuje od spółdzielni ale musieliśmy dzielić lokal i zrobić swoje wejście bo z mojej strony nie było drzwi :(
a jak dzis u Ciebie interesik?? u mnie nie za bardzo jak na razie :(

a wczoraj po super seksie K mówi no z takiego seksu to musza być dzieci :)

Ja wynajmuję od prywatnego właściciela - super chłopak (w moim wieku), taki życiowy i w ogóle... Ja najpierw miałam miec lokal ok. 70 m2, bo mój husband też miał sie starać o dotację i mieliśmy mieć wszystko razem, ale potem doszliśmy do wniosku, że raczej poszuka pracy i będzie dofinansowywał sklepik...

U mnie? Lipiec można nazwać martwym miesiącem, teraz troszkę się powoli rusza, bo idzie rok szkolny: dresy i te sprawy...
A dziś... jak na razie jest ok

to nic tylko patrzeć, jak za miesiąc będziesz się chwaliła II kreskami :-D

Ostatnia edycja:
Marylka-:-D:-D

Mama-
witam z powrotem :*:tak:

V_Jolka-
ja z Maciusiem na początku chciałam dziewczynkę, ale tak ok. 14 tc czułam, że będzie chłopczyk:tak: i myśli o dziewczynce już nie przyjmowałam:zawstydzona/y:
nawet lekarze nie wiedzieli czy chłopczyk czy dziewczynka do samego końca przez brak wód, a ja uparcie, że Synek no i urodził się Synek...

Sergevna- mogłabyś wysłać link na pw do swojej biżuteri? Bardzo lubię kolczyki, mam ich sporo ale ciągle kupuje nowe :-)

Mama- witaj, która to będzie rocznica? W tą sobotę wypada? My będziemy mieć we wrześniu, ośmą.

mama hej,hej:happy: torty się cudnie zapowiadaja.

kalamandryna my tez we wrzesniu ale 5. a którego macie wrzesnia?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry