maryla86
Fanka BB :)
własnie czytam na innym forum o costagnusie kilka babek miała zwiększone łaknieni - pewnei i ja sie na to załapałam a nie mogłam na co innd np na brak @ i dzidzie
a jak dzis u Ciebie interesik?? u mnie nie za bardzo jak na razie

sorbuś takie jakieś drobne załamanie nerwowe
ale przejdzie
a wczoraj po super seksie K mówi no z takiego seksu to musza być dzieci
ja wynajmuje od spółdzielni ale musieliśmy dzielić lokal i zrobić swoje wejście bo z mojej strony nie było drzwiAle lokal jest wasz?
Ja wynajmuję
Weszłam na gotowe i jeśli coś się dzieje, zgłaszam właścicielowi i on z tym robi porządek... Teraz ma mi wyremontować schody i poprawić drzwi, bo jak leje, to mi po nich zacieka do sklepu...
Nie jest łatwo, ale jakoś trzeba sobie dawać radę...
a jak dzis u Ciebie interesik?? u mnie nie za bardzo jak na razie
no i dobrze bo jakby sie dwa duże cyce stykneły to bysmy sie utulac porządnie nie mogłyMaryla- tulam do mojego nie dużego cyca
Szczęśliwa- :**
A ja dziś doszłam do wniosku, że skoro na razie nam się nie udaje,
to coś musi w tym być
Może by mi macica po cc pękła jakby się udało w tamtym miesiącu,
a tak Synuś czuwa nad nami...
wiem, wiem odbija mi, ale trzeba sobie to jakoś tłumaczyć...![]()
też tak myślałam że jakoś szybciej to pójdziesorbuś, super, że z dzidzią wszystko dobrze. A płci ja też jeszcze nie znam.
musia, dobrze, że masz dziś pomocnika i możesz z nami posiedzieć na bb
Marylka, szczerze ci przyznam, że jak zaczynałaś staranka, to nie pomyslałabym, że to tyle u ciebie potrwa... dlatego tymbardziej jestem serduchem z Tobą.
Ewcia, coś w tym widocznie jest. Czekaj cierpliwie do wizyty u gina. A dzidzia będzie wiedziała kiedy przyjść...
sergeeva, cześć !!!!!!!! super, że przygotowania ruszyły. Pewnie szybciutko zleci ten czas.
szczęśliwa witaj ciężaróweczko. No już miałam pisać gdzie jesteś jak cię nie ma.
kidyś na pewnoSergevna- witaj :-)Dawno Cie tu nie widziałam.
Sorbek- fajnie, że wszystko jest w porządku :-) Pewnie Maja cieszy się na rodzeństwo?
Maryla- uśmiechnij się, przyjdzie czas i ten moment, zobaczysz :-)
Szczęśliwa- jak samopoczucie? masz jakieś przeczucia co do płci? Widze, że musia tak samo pomyślała jak ja ;-)
sorbuś takie jakieś drobne załamanie nerwowe
a wczoraj po super seksie K mówi no z takiego seksu to musza być dzieci

torty się cudnie zapowiadaja.